Jump to content

Alex Passat 160 Tsi

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alex Passat 160 Tsi

  1. Να πω και την δική αποψη αν θελετε..... Εγώ το έβαλα σε μοτερ ΒΖΒ 18Τ το 2011 σε αντιπροσωπια στην Θεσ/νικη, και κοστος 2400e, και απο τοτε εχω κανει 60000χλμ χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Οποιος θελει ας με ρωτησει λεπτομερειες..... ΥΓ. Ξέχασα τι θα πει βενζινη, γιατι ξεκιναει κατευθειαν με LPG(να φανταστείτε ότι καπου-κάπου την καιω δηλ. καθε 6-7μηνες μην μου παθει και τιποτα εκει μεσα απο την πολλή περιστροφη που κάνει..) και τέλος οσο αναφορά την κατανάλωση ότι καιει σε λιτ/100χλμ με βενζίνη τοσο καιω και με LPG, διότι το συστημα υγρού (άμμεσου) ψεκασμού εγχύει το LPG όπως και την βενζίνη, οπότε δεν το εξαερωνει (το LPG) όπως τα πιο παλιά συστήματα άρα σε λίτρα έχει ιδια κατανάλωση......Σε επιδόδεις ΝΑΙ διαφέρει ελάχιστα..ΑΥΤΑ. ευχαριστώ για το χρόνο σας, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ....
  2. φίλε μου με εσωσες. το εψαχνα και εγω (και δεν τ ην βρήκα πισω στο πορτ παγκαζ). Εχω και εγω το ίδιο θέμα.(μπιπ και σταματάει και αναβοσβήνει το λαμπάκι του P. Τώρα θα ψάξω εκεί!
  3. Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις που ακριβώς βρίσκεται η πλακετα των αισθητήρων παρκαρίσματος?(Ευχαριστώ)
  4. Παιδες Sorry για το μακροχρόνιο διαστημα που έλειψα! Λοιπόν 23.000χλμ σε 10 μήνες και κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε ρετάρισμα ούτε δεν παίρνει μπρος ούτε βενζίνη πόσο έκαψε ούτε λαδιέρες ούτε τίποτα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. (μόνο ένα προβληματάκι είχα με το φλωτέρ) μου το αλαξανε και ολα καλά. Εγώ το πρόλαβα και 0,68 λ το LPG οπότε καταλαβαίνετε ειμαι ευχαριστημένος γιατί έχει γίνει απόσβεση. (Στην Αντιπροσωπία Μανδύλας το έκανα) Είμαι από νομό Ημαθίας. Cj Georgio Ναι όντως καιει το ίδιο με πριν, αλλά είπαμε τα κερδίζεις από την διαφορά της τιμής. Υπολόγισε ότι δεν βάζεις βενζίνη ούτε 10€ όπως οι υπόλοιποι με τα πιο παλιά συστήματα που ξεκινούν με βενζίνη, οπότε η απόσβεση γίνεται πιο γρήγορα(τουλαχιστον αλλά 100€ το χρόνο), και επίσης τα σερβις του πάνε λίγο πιο πίσω(προαιρετικά) εγώ δηλαδή τα λάδια του 20,000χλμ από 15,000. ενώ κάποιοι από 10.000 σε 15,000 & και τα μπουζί του από 60,000 σε 75,000. ( Η αντιπροσωπία για τα μπουζί μου είπε(ο αρχιμάστορας) και 80.000 ειναι καλά.)
  5. Από που ρε παιδιά μπορώ να τα κατεβάσω? και οδηγίες αν είναι ευκολο? ευχαριστώ
  6. Εγώ παίδες έκανα την κίνηση αν και <<αλμυρή>> και πήγα στην αντιπροσωπία για LPG di (direct injection για κινητήρες TSI) και φυσικά είμαι ευχαριστημένος. Ούτε ένα ρετάρισμα ούτε να κόψει το αυτοκίνητο, ούτε τίποτα απ΄αυτά. Ξεκινάει κατευθείαν με υγραέριο, 450-500χλμ με 38-41€ υγραέριο, 2 χρόνια εγγύση για τα μέρη του αυτοκινήτου που <εμπλέκονται> με το υγραέριο (καλά εδώ άμα θέλουμε το πιστεύουμε αυτό)και καλά επεκτάσιμο για CNG(φυσικό αέριο) αλλάζοντας μόνο δεξαμενή και σωληνώσεις επειδή το CNG αποθηκεύεται σε πιέσεις μέχρι 200Ατμ. Αυτά όποιος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει ότι θέλει. Ξέχασα το σημαντικότερο,δηλ. το αλμυρό της υπόθεσης. Στοίχησε 2500€.(τα σχόλια δικά σας).
  7. Ξέρει κανείς από εσάς εαν χαλάσει το καπάκι της τάπας της βενζίνης που είναι ηλεκτρικό αν υπάρχει άλλος τρόπος να το ανοίξεις? Ή το παραβιάζεις?
  8. Μήπως ξέρει κανείς από εσάς για 1.8TSI 160ps ΒΖΒ κινητήρα, αλλά και LPG τι μπουζί να βάλουμε;(κατά προτίμηση NGK αλλά ποιά
  9. Μπράβο ρε φίλε ήρωας έισαι .... καλά έκανες και το πάλεψες μόνος σου . και τα κατάφερες. μπράβο
  10. Ευχαριστώ kwts αλλά μήπως ξέρεις κάτι ακόμα; Εγώ τώρα το παρήγγειλα, και όταν έρθει με το καλό θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος πως λειτουργεί.(εννοώ ότι το αυτοκίνητο το έχεις αναμμένο, σβηστό, ή μόνο τα λαμπάκια αναμμένα για διάγνωσηή παλι μήπως για απλές λειτουργίες μόνο λαμπάκια αναμμένα, και π.χ. για δυναμομέτρηση εννοείται το αυτοκίνητο κανονικά αναμμένο!(Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες από κάποιον από εσάς σε περίπτωση που δεν έχει οδηγίες....ή έχει μόνο αγγλικά) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  11. Φίλε μου bill1 ευχαριστώ αλλά δεν ήταν ούτε η φούσκα νερού ούτε θερμοστάτης αλλά μια λάθος εντολή του εγκεφάλου του αυτοκινήτου.(Έτσι τουλάχιστον μου είπαν στην αντιπροσωπεία) Έτσι έσβησαν το FAULSE και όλα καλά. ( Αν και εγώ πιστεύω θα το ξανακάνει....)Τελοσπάντων μέχρι εκεί να είναι.
  12. Στην Θεσσαλονίνη φίλε έχεις 2 επιλογές. 1ον Ford Στάθης στην Χρυσαυγή με καλή δουλειά μεν αλλά εκεί ανεβάζει και τα τρακτέρ για cervice! και φυσικά 2300€πουλα και κάτι, και 2ον Μανδύλας (αντιπροσωπία καλοχώρι) καλή δουλειά , 2500€ περίπου (ανάλογα τα κυβικά) εννοείται υγροποιημένο υγραέριο(5ης γενιάς κλπ) ΑΛΛΑ σε μένα μάγκες καθυστέρηση 3 μηνών παρακαλώ (καταλαβαίνετε υπομονή τρελή)και όταν ήρθε το σύστημα αντί για τισ 3 εργάσιμες έγιναν 8 μέρες χωρίς αυτοκίνητο 8μέρες μέσα το αυτοκίνητο...!!!! Τέλος πάντων όλα καλά στην τοποθέτηση το συστήνω ανεπιφύλακτα (ελπίζω ότι ήταν αρχή και μέχρι να οργανωθούν αργήσανε). Φυσικά φάγανε και το κράξημό τους και κόψανε και λίγα ευρόπουλα. Αυτά. Οποιος θέλει άλλες πληροφορίες ας ρωτήσει ότι θέλει θα του απαντήσω με αναλυτικές λεπτομέρειες. Ευχαριστώ.
  13. Παιδιά σήμερα ρώτησα σε μανδύλα για κοτσαδόδο(γιατί τον πανιασα σε και νούργιο PASSAT B7 )και μου άρεσε πάρα πολύ. γιατί 1ον είναι αποσπόμενος(αλλά όχι δεν βγαίνει κρύβεται από κάτω από το αυτοκίνητο)(άρα σπαστός)με το φις επάνω τέλοιος. αλλά 450 αγορά 330 πλεξούδα + μαστορικά καμιά 250€ πουλα. ΆΡΑ Ασύμφωρος. Τί λέτε?
  14. Ευχαριστώ φίλε αλλά αυτό δουλέυει όλη την ώρα! ειτε κρύο είτε ζεστό δεν σβήνει!Δεν είναι φυσικά το κλίμα αναμμένο.
  15. Συμφωνώ και εγώ . Το έχω κάνει στην αντιπροσ. Μανδύλας Θεσ/νίκη ( αλλά πανάκριβο) 2500€
  16. Καλησπέρα σε όλους . Γνωρίζει κανείς γιατί ενω το αυτοκίνητο είναι κρύο , μετο που βάλω μπρος μετά από 20-30δεύτερα ξεκινάει και δουλεύει το βεντιλατέρ(και τα δυο). Πρόκειται για θερμοστάτη? Η θερμοκρασία μου όμως ανεβαίνει κανονικά, και δεν ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από 90C, είναι κανονική.(φυσικά αργεί λίγο να ανέβει σαν το χειμώνα διότι δουλεύει το βεντιλατέρ). Γνωρίζει κανείς τί δυσλειτουργία είναι αυτή? κάποια φούσκα ίσως ? Ευχαριστώ προκαταβολικά
  17. Και εγώ από τα παραπάνω (λάστιχα) Continental doc 3 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω 60000χλμ και κρατάνε κι άλλο.
  18. Μάγκες ένα θα σας πω. Η καλή δουλειά κοστίζει. Άρα για PASSAT TSI με BZB κινητήρα (σε γερμανία) περασμένο, με ήδη 80.000 χλμ του κόστισε (στην γερμανία ξαναλέω) 2500€ και φυσικά είναι με σφραγίδα αντιπροσωπίας γνήσιο της VIALLE χωρίς κανένα πρόβλημα. Σέρβις 20-30€ κάθε 20.000 χλμ. Τέλος.
  19. Εγώ ρε φίλε ένα δεν κατάλαβα.... 40€ υγραερίο έβαλες 35lit !!! και όχι 45lit???? καθώς όλοι ξέρουμε 0.82 και φεύγα έχει το υγραέριο....!!!
  20. ΕΓΏ ΦΊΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΈΨΑΞΑ ΕΊΔΑ ΌΤΙ ΜΌΝΟ ΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 2500€ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΥΓΡΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ! (Η΄VIALLE H΄ PRINS)
  21. Γνωρίζει κανεις πώς βγαίνει το τιμόνι? Ευαχαριστώ! Γνωρίζει κανεις πώς βγαίνει το τιμόνι? Ευχαριστώ!
  22. φίλε μου partsgateway και θα βρεις ότι θες εκεί
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.