Jump to content

GIANNIS75

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

About GIANNIS75

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

GIANNIS75's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. οταν αναψει το λαμπακι το πολο παιρνει 51 λιτρα εως 51,6 μιλαμ3 για γεματο φουλ. δηλαδη η βενζινη να φτασει στο λαιμο πανω και να την πιανεις πε το δακτυλο. μετρημενο αυτο πανω απο δεκα φορες με πλαστικο τεποζιτο. παιρνουμε το τεποζιτο βαζουμε απο την αντλια βλεπουμε οτι δεν κλεβει και το βαζουμε μεσα. οταν αναβει το λαμπακι με καταναλωση περιπου 9 λιτρα στα 100 μενουν μεσα περιπου 4 λιτρα ακομα γιατι στο κατραν σου βγαζει οτι εχεις ακομη 60 χιλ. οποτε τιγκα περνει 55 λιτρα
  2. ποσο κοστισε φιλε μου. απο καταναλωση πως παει?
  3. μπηκα στο σιτε τησ vw της γερμανιας και το gti το δινει με ζανυτα 17 την ιδια αλλα με λαστιχο 225/45/17 και οχι οπως σε εμας με 215/45/17. γιατι αυτη η αλλαγη για ελλαδα μαλλον επειδη εχουμεδρομουσ χωρις λακουβεσ!!!!!! τα λαστιχα 215/45/17 τα δινει με τισ detroil ζαντες οπως του golf
  4. ολα καλα και απροβληματιστα και οικονομια παιζει απο 39 εως 41%
  5. οποιος ενδιαφερεται πουλαω τα λαστιχα μαμα dunlop 215/40/17 τετραδα η χωριστα ενα ενα σε περιπτωση που εχει πεταξει σε καποιον το περιφιμο καρουμπαλο και ψαχνει για αλλαγη ειναι με 2765 χιλ.
  6. Η οικονομια καυσιμου κλειδωσε στο 41% συμφωνα με τις μετρησεις που εχουν γινει. ΚΑΙΩ ΚΑΙ ΝΕΡΟ
  7. με νεα μετρηση η οικονομια καυσιμου ειναι αυτη την στιγμη στο 38% Η μετρηση εγινε σε διανυθεντα χιλιομετρα 480
  8. τα βιντεο που εχεισ βαλει βαζουνε φωτια στην εξοδο του υδρογονου και γινεται η εκρηξη η οποια οπως βλεπεισ περιοριζεται μεσα στο μπουκαλακιδιοτι δεν υπαρχει αποθυκευση υδρογονου . πως θα παρει φωτια εκει στην εξοδο του υδρογονου το σωληνακι στην εισαγωγη αερα, εκτος αν το βαλεις εσυ. με την ιδια λογικη αν βαλεις φωτια σε ενα σωληνακι με γεματο βενζινη η φωτια θα οδηγηθει στη δεξαμενη και μπαμ. υστερα στην δικη μου εξοδο βγαινει μονο υδρογονο οπουε ειναι δυσκολο να κανει ακρηξη γιατι χρειαζεται και οξυγονο μαζι να υπαρχει στο σωληνακι. αυτα τα βιντεακια ειναι αλλες περιπτωσεις. οπως μπορω και εγω να σου βρω περισσοτερες ακομα με την βενζινη. και πολυ περισοτερες με το υγραεριο.
  9. το δικιο σου δεν το βρισκεις πουθενα και να πεθαινεις. αυτο που λες ειναι αλλο παπα ευαγγελιο. με πετρελαιο και υγραεριο φιλε μου εκεινα κινουνται αποκλειστικα και μονο με αυτο. οποτε ειναι αλλες οι πιστοποιησεις εδω μιλαμε για βελτιωτικο καυσης επιπροσθετο. γιαυτο και δεν ειναι παρανομο αν κινουταν μονο με υδρογονο τοτε θα ηταν παρανομο αν δεν ειχε ποιστοποιησεις. σαν να λες δηλαδη αν βαλεις φρενα μπραμπο ειναι παρανομο γιατι βελτιωσες το φρεναρισμα σου. οσο γιαυτο το κιτ ειναι πιστοποιημενο απο το πανεπιστιμιο θεσσαλινικης και ο κατασκευαστης ειναι επικουρος καθηγητης. ειναι λιγοτερο επικυνδυνο 50% απο την βενζινη και οταν κατι βγαινει στην αγορα δοκιμαζεται πρωτα δεν βγαζουν βομβεσ για να σκοτωσουν κοσμο. δηλαδη αν γινει κατι δεν υπαρχει η μαρτυρια που μπηκε το κιτ,το καταθετηριο,το μαγαζι εγκαταστασης, οποτε αυτος φυλακη. λες να του αρεσει να παει? ασε που εγω δεν με ενδιαφερει αν θα βαλει καποιος αλλος. απλως υπερασπιζομαι την αγορα μου.
  10. μην τρομαζεισ τον κοσμο οταν δεν γνωστησ συτα
  11. O ηλεκτρολυτης ειναι ενας πως να μπερδευτει. ενοεις οτι το ενα μπουκαλακι που περιεχει υδρογονο και το αλλο οξυγωνο. αμ σπασουν πως θα γινει μπαμ η ενωση δημιουργει νερο και υστερα δεν υπαρχει αποθηκευση αεριου οτι παραγει το δινει στον κινητηρα . εγω το εβαλα εκει εσυ μπορεις να το βαλεις ποιο δεξια και να εισαι οκ. με το υγραεριου που θα ειχεσ τη ρεζερβα τι θαγινοταν. σαν οικονομια δεν το μετραω καθε μερα τωρα σε καθε γεμισμα. φαινεται σαν χημειο αυτο ειναι το ωραιο που το βλεπει αλλος και χαζευει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.