Jump to content

salvadore187

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About salvadore187

  • Birthday 06/30/1987

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Αθηναίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4
  • Car's nickname
    erevos

salvadore187's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους! λίγο ακατάλληλη μέρα και ώρα για να ρωτήσω, αλλά μόλις σήμερα βρήκα παρέα στο golfaki μου (mercedes c230) το οποίο δεν έχει συναγερμο... σ'υμφωνα με όσα έχουν υποθεί κλίνω προς clifford αλλά έχει άπειρα μοντέλα. δεν θέλω εκκίνηση κινητήρα κτλ.. έψαχνα κάτι με τηλεειδοποίηση, κλείσιμο παραθύρων/οροφής/καθρεπτων, να χτυπάει αν πλησιάσεις κάποιος κοντά... 1) έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο συγκεκριμένο μοντελο, γιατί αν και τα κοίταξα όλα από το επίσημο site, δεν έβγαλα άκρη.. 2) τι γνώμη έχετε για αυτόν τον συναγερμό; http://www.citysound.gr/products/security-systems/car-alarms/tec-710-can-bus-alarm-system-prizrak-immobilizer-detail είναι βολικός γιατί ενσωματώνεται στο ήδη υπάρχον και χρησιμοποιεί κωδικό pin. ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόωο σας και για τυχόν απαντήσεις!καλή χρονιά σε όλους και πάλι!
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντησηή σου! Όσον αφορά στο golf mk v, το θεωρώ μετά το mk ii το πιο άσχημο golf κατά τη γνώμη μου Πάντα πολύ φιλικά! Απ' οτι είδα πρέπει να το απόκτησες πριν κανενα χρονο. Δεν θεωρώ στοχο την απόκτηση ενός από τα ανωτέρω αυτοκίνητα και σε καμία περίπτωση δεν περιμένω οικονομία, αλλιώς θα έμενα με ότι έχω. Απλά επειδή δεν έχω ιδέα από τουρμπο κινητήρες και υπάρχουν πολλοι διαφορετικοί είχα πελαγωσει. Το θέμα μου ήταν ξεκαθαρα μεταξύ των τριών πιο συμφέρει για τους λόγους που ανάφερα και όχι γενικά για λόγους οικονομίας. 'Οπως επίσης και για το αέριο αν δίναται να συνεργαστεί με τους κινητήρες αυτούς.
  3. Σε αυτό το μοτέρ αλλά και με καλύτερο στήσιμο που μου εχουν πει, θα ήταν καλύτερο το GTi 25th Anniversary... Αλλά...... δυσεύρετο και σε σχετικά καλή κατάσταση !
  4. Για την τελευταία ερώτηση περί των 180 (κ03s), γνωρίζεις τι κωδικό έχουν και αν υπάρχουν περισσότεροι, ποιον θα ξεχωριζες; Επιπλέον αν κατάλαβα καλά ντιζάτα βγαίνουν μονο σε 150 ή και 180; Σίγουρα ξέρω πως μετα το 2002 τα golf gti έβγαιναν με 180.
  5. Φίλε salex, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εχω όμως απορία! Τα ντιζατα ανήκουν στην κατηγορία που αναφερες για τη χρονολογία; Δηλαδή ντιζάτα ήταν τα πρώτα μοντέλα κ μετα έβγαιναν μονο ηλεκτρογκαζα ή μπορω να βρω ντιζατο του 2003; Επίσης αν γνωρίζεις ή κάποιος αναγνώστης, πόσο περίπου καταναλώνει με μέση χρήση το καθένα απο αυτά..πρακτικά πάντα απο την εμπειρία του ο καθένας..δηλαδή για παράδειγμα στο 1,4 μου το γέμιζα πάντα, μηδενιζα τον μετρητή και για τα τρία χρόνια έβγαλα έναν μέσο όρο 570-600 χιλιόμετρα ανα ντεπόζιτο (45-50 λίτρα καυσιμου).. Ενώ με υγραερίο που εχω, μου βγάζει 500-520 λίτρα (50 λίτρα καυσίμου με 60αρι ντεπόζιτο)... Επειδή κάνω πολλά χιλιόμετρα θέλω πραγματικά, όπως λες, να το ευχαριστήθω το αυτοκίνητο σε όλες τις εκφάνσεις (ταχύτητα, σταθερότητα στο δρόμο, ασφάλεια) και να μην το εχω μονο για τα Σαββατοκύριακα. Για το λόγο αυτο άνοιξα το θέμα για να δώ, στους καιρούς που ζούμε, τι με συμφέρει οικονομικά (βάση κατανάλωσης) αλλά και μηχανολογικα-ποιότητα-αξιοπιστία (βάση μοντέλων-κινητήρων) για τα συγκεκριμένα πάντα μοντέλα. Παράλληλα προσπαθώ να θιξω και λίγο το θέμα με το υγραερίο γιατί δε γνωρίζω κατα πόσο ειναι αξιόπιστο στους συγκεκριμένους τούρμπο κινητήρες και έτσι να βρω/βρούμε μια λύση να απολαύσω/απολαύσουμε λίγο πιο οικονομικά τα αυτοκίνητα μας. Επίσης ανάμεσα σε anniversary και Α3 στα 180 θα σύμφωνουσες υπέρ του golf; Συγνώμη αν ήμουν κουραστικος και σε πήρα μονότερμα!
  6. Αυτά παρατήρησα και εγώ αυτές τις μέρες που ψάχνομαι. Τα anniversary επειδή είναι εισαγωγής, πως μπορούν να διασταυρωθούν χιλιόμετρα κτλ. για όσο ήταν έξω; Πέραν από βιβλίο σέρβις που κυκλοφορούν πολλά μαιμού... Βρήκα σε μάντρα ένα και αναγράφει 62000 χιλιόμετρα!!
  7. Σε αυτό δεν έχεις άδικο, απλά για τα χρήματα που διαθέτω δεν μπορώ να πάρω κάτι καινούριο και diesel. Ήθελα να δω αν γνωριζει κάποιος λεπτομέριες για τα συγκεκριμένα...Να σου πω την αλήθεια και να έιχα περισσότερα να διαθέσω, πάλι τα ίδια θα έψαχνα!Κολλημένος! Ότι έχει ανέβει η τιμή στο αέριο κίνησης, έχει ανέβει. Συμβουλές και προτάσεις θέλω να συγκεντρώσω!
  8. Κοίταξε μήπως βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει εδώ: http://www.dragocsa.gr/v2/new.php και http://carpowersa.page.tl/
  9. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Χρειαζομαι τη βοήθειά σαας! Είμαι κάτοχος ενός iv 1.4 pacific εδώ και τρία χρόνια και αποφάσισα να αναβαθμιστώ σε 1.8Τ! Η σκέψη που με βασανίζει μέρες τώρα, είναι σε ποιο από τα τρία αυτοκίνητα να επικεντρωθώ για να να αρχίσω να ψάχνω για μεταχειρισμένο (δεν με ενδιαφερει μετατροπή). Το θέμα μου είναι ότι καθημερινά κάνω αρκετά χιλιόμετρα επομένως θα με ενδιαφέρεικαι η κατανάλωση καυσίμου με δεδομένο ότι μόλις το αποκτήσω σκέφτομαι να του βάλω κάποιο κιτ υγραεροκίνησης. Θέλω κάτι πιο δυνατό από το 1.4 αλλά δε σκοπεύω να το λιώνω (λογική χρήση). Έχω υπόψη μου τις διαφορές τους, δηλαδη 150 Κ03, 180 Κ03s και 225 Κ04. - Ποιοτικά είναι καλύτερα τα Α3 - S3 από το υπέροχο IV GTi; - Πρακτικά τι διαφορές κατανάλωσης υπάρχουν μεταξύ τους, αν γνωρίζετε; - Η τετρακίνηση επιβαρύνει κατά πολύ την κατανάλωση πέραν του δίσκου σε κάποιες περιπτώσεις; Έχω σταμπάρει το επετειακό iv gti αλλά και διάφορα S3 αλλά θέλω να κάνω μια καλήεπιλογή για να μην το μετανιώσω, δεδομένου ότι δεν θα έχω σκοπό να αλλάξω σύντομα αμάξι. Έχω ήδη ψάξει για τις καταναλώσεις, αλλά πέρα του ότι κάθε site είχε και διαφορετικές μετρήσεις, κατάλαβα ότι και αυτές δεν αντιστοιχούν στην πρακτική και για το λόγο αυτό ρωτάω βάσει της εμπειρίας σας. Ότι παραπάνω από αυτά που ρωτάω γνωρίζεται παρακαλώ συμβουλεψτε με! Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο-απορίες μου αλλά έχω βαλτώσει στη σκέψη! Αν και έψαξα δεν βρήκα κάποια συζήτηση για το θέμα, αλλά αν υπάρχει ήδη ανοιχτή ενημερώστε με. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. καλησπέρα!γνωριζει κανείς κάτι αντίστοιχο σε golf mk4;;;
  11. Γεια σας και απο μενα! Κρατηθειτε!!! Ονομα: Σωτήρης Ηλικια:24 Επαγγελμα:φοιτητης Αυτοκινητο: golf 1,4 iv 10/2003 pacific (μαμααααα) Αλλαγες:καζανακι-τελικο sebring,δερματινα καθισματα-φουσκα λεβιε μπεζ,φαναρια fk angel eyes black me xenon,led ολες οι εσωτερικες λαμπες Και επονται αρκετα ακομη (εξωτερικα)
  12. kalispera se olous..!eimai neo melos me ena golf iv

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.