Jump to content

NODASLEFKADA

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NODASLEFKADA

  1. Τοτε μαλλον εγω βρηκα λαθος αγγελια οποτε ακυρα τα παραπανω....αν και navi με γερμανικους χαρτες μονο ενα φαινεται στο *μη επιτρεπόμενο @ URL*..
  2. Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.. νομιζω οτι ο φιλος εννοει ενα μαυρο... εμενα δυο πραγματα με προβληματιζουν α)τα led πισω φωτα τα οποια ειναι και τα ανοιχτοχρωμα (οχι τα σκουρα του r)τα οποια κυλοφορουν στο εξωτερικο πιο πολυ γιατι αν καποιος τα εβαζε aftermarket στην ελλαδα μαλον θα εβαζε τα σκουρα και β)η κεραια την οποια σε ελληνικο αυτοκινητο δεν εχω ξαναδει,μονο σε ενα εισαγωγης. Οποτε κατ'εμε ο φιλος ισως με το δικιο του ανησυχει....(προσωπικη αποψη παντα...)
  3. τελειο το αποτελεσμα... για τα προβολακια ενδιαφερομαι και γω....προμηθευτης,αξια και τυχον θεματα π.χ. canbus οπωσ προαναφερθηκε....
  4. αυτο κανω φιλε...αλλα δυσκολη η αποφαση...νομιζω οτι απ τισ φωτο δεν γινεται να βγαλω ευκολα ακρη. λοιπον παιδια ψηφιστε!!!!! σκουροχρωμα του r η τα ανοιχτοχρωμα?
  5. λογικα αυτα ειναι τα ανοικτοχρωμα?
  6. βασικα τα εχω βρει απο εισαγωγεα ανταλλακτικων μεταχειρισμενα...και σε καλη τιμη...θα ναι πολυ χαλια λες?μια και εσυ το χεισ ψαξει καλυτερα?
  7. παιδια καλημερα και καλη χρονια σε ολους....μηπως ξερει καποιοσ τα πισω led για το 6 αρι σε ποσεσ αποχρωσεισ κυκλοφορουν?μιλαω παντα για τα οριτζιναλ...ξερω οτι του r ειναι σκουρα.του gtd ειναι στην ιδια αποχρωση?ρωταω επιδη εχω βρει καποια αλλα μου φαινονται πιο ανοιχτοχρωμα...σε λευκο λογικα του r θα ταιριαξουν καλυτερα ετσι δεν ειναι?ευχαριστω προκαταβολικα!
  8. οντως είναι αργά!και γω όταν αύξηθηκε ο φόρος πολυτελείας,ενώ είχα πάρει εβδομάδα παραγωγής εννοείται,προσπάθησα να βάλω τα xenon και κάποια άλλα extra και τελικά πήγα δύο μήνες πίσω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.