Jump to content

jimakos75

Members
  • Posts

    433
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by jimakos75

  1. Τελικά το πρόβλημα είναι σε μια βαλβίδα η οποία είναι χαλασμένη και μόλις θέτω σε λειτουργία το κλιματιστικό, δουλεύουν συνέχεια οι ανεμιστήρες και κρυώνει συνέχεια το νερό του ψυγείου. Την απομόνωσα μέχρι να την αλλάξω και πλέον έχω ζεστό αέρα τώρα. Είναι αυτή που βρίσκεται στους σωλήνες του φρεον που μπαίνουν στην καμπίνα.
  2. Τελικά πρέπει να έχω θέμα και στην ηλεκτρονική. Δεν πάει ρεύμα τελικά στον πρώτο κύλινδρο .
  3. Καλησπερα, εχω το 1.8 Τ του 2000 με ντιζα , εχω αλλαξει 3 φορες φλατζα στο ψευτοκαπακο και εξακολουθω να εχω λαδια στο αριστερο μπουζι και στον πολλαπλασιαστη, απο την πλευρα των ιμαντων, με αποτελεσμα, να καει και το μπουζι πλεον. Τι μπορει να φταει? Η αλλαγες στις φλατζες εχουν γινει απο συνεργεια, διαφορετικα.
  4. Τον πήρα και εγώ από το street ware και παρατήρησα ότι δεν έχει τρύπες για να περάσουν οι βίδες στους αεραγωγους, φίλε μου εσύ που τον έχεις πάρει τι έκανες σε εκείνο το σημείο όπως και με τους αεραγωγους, τι έβαλες? Άφησες την σιτα?
  5. Φίλε μου που το πηγες και το έφτιαξες?
  6. Θα το βγάλω όλο όταν φτιάξει ο καιρός και θα το ανοίξω να δω το γίνετε μέσα Υπάρχει κλαπετο εκτός μονάδας κλιματιστικου?
  7. Ετρεξα ενα διαγνωστικο στο κλιματιστικο, πατωντας εναν συνδιασο πληκτρων και ανοιγοντας τον κεντρικο διακοπτη του κινητηρα. Μου εβγαλε ενα erro με ενα κωδικο 31d 02 αλλα δεν ξερω τι σημαινει.... Γνωριζει κανεις?
  8. Λογικά πρέπει να γίνετε κάτι μέσα στη μονάδα του κλιματισμού γιατί η ένδειξη της θερμοκρασίας μέσα στην κονσόλα, λειτουργεί σωστά. Πιθανόν το ψυγείο να έχει θέμα και να μην ζεσταινει γρήγορα αλλά λίγο και μετά από ώρα. Μόλις έχω νέα θα ενημερώσω προς γνώση όλων.
  9. Σε περίπτωση που θέλω να αφαιρέσω την μονάδα του κλιματισμού, έχει δύο σωλήνες που πάνε στο χώρο του κινητήρα, αυτούς πως τους αποσυνδεω, γνωρίζει κάνεις? Με το φρεον τι γίνετε?
  10. Οκ ευχαριστώ πολύ, λογικά έχω θέμα στον θερμοστάτη όπως τα βλέπω τα πράγματα. Θα το περάσω έναν έλεγχο από obd να δω αν έχει βγάλει σφάλμα για τον θερμοστάτη.
  11. Λογικά σύμφωνα με τα λεγόμενα σου έχω θέμα στον θερμοστάτη, όμως όταν έχει πολύ κρύο, δεν πέφτει η θερμοκρασία κάτω από 90, εν κινήσει. Κόστος γνωρίζουμε ενδεικτικά? Τον αλλάζω μόνος μου?
  12. Είναι χλιαρό μόλις ανοίξω τον κινητήρα
  13. Ρε παιδιά όπως κοιτάω τον κινητήρα από έξω, από μπροστά, λεγε για το κολαρο που είναι στην πλευρά της μπαταρίας, ψηλά, η γι άλλο κολαρο που είναι κάτω χαμηλά στο intercooler?
  14. Αν είναι μόνιμα ανοικτός ο θερμοστάτης, δεν θα δουλεύει συνέχεια και ο ανεμιστήρας?
  15. Ο θερμοστάτης που λες, είναι αυτός που ανοίγει όταν το νερό φτάσει στις 90 βαθμούς και αρχίζει η κυκλοφορία του νερού στον κινητήρα?
  16. Αύριο θα κάνω και μετά θα ελέγξω και την αντίσταση αν δουλεύει.
  17. Φρεον? Χρειάζεται αυτό για την ζέστη? Δεν το έχω κοιτάξει.
  18. Και ζεστό να είναι, πάλι βγάζει ελάχιστα ζέστη. Παλιά δεν ήταν έτσι. Αρα τέτοιες μέρες να πατω και το econ?
  19. Πέρα από τα ψυγεία, έχει και μια αντίσταση, αυτή τι κάνει?
  20. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Μια που κρυωσε ο καιρός έβαλα το clima αλλά βγάζει πολύ λίγο ζεστό αέρα. Έχει δύναμη ο αέρας αλλά δεν είναι καθόλου ζεστός. Ακόμα και με ζεστό τον κινητήρα. Τι μπορεί να φταίει?
  21. Δεν ξέρω αν άλλαξε ασφαλειοθηκη η άφησε αυτή από το 1400 cc. Η γείωση που λες, που βρίσκεται?
  22. Καλησπερα σας, εχω ενα Golf GTI MK4 και εχει γινει μετατροπη απο 1.4cc που ηταν. Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι σε πολυ αραια διαστηματα, σβηνουν τα φωτα πορειας, στιγμιαια, αναβοσβηνουν τα φωτα ολα του ταμπλο, αναβοσβηνουν τα λαμπακια του χειροφρενου και του ABS, ...γενικα τρελαινεται αλλα μετα στρωνει μετα απο μια δυο μερες. Οταν παταω το φρενο, ελαχιστα βλεπω να πεφτει η ενταση στα φωτα, οταν χρησιμοποιω τους διακοπτες των παραθυρων, ελαχιστα βλεπω το ρευμα να πεφτει. Οταν περνα το προβλημα , ολα δουλευουν τελεια. Τι πρεπει να κοιταξω? Δεν ειναι κατι μονιμο, πχ στο χρονο δυο φορες εχει γινει . Οπωψς και χθες, σημερα δεν εχει τιποτα!!!! Τι να κανω ?
  23. Γιατί τώρα έχω βάλει μόνο hid Xenon lights και τυφλωνουν τους άλλους και τα καλώδια εντός των φαναριων είναι χάλια. Έπισης έχει θολωσει και το ένα τζάμι.
  24. Κανενα σετ απο ebay οπως τα Depo, τι λενε? Καμια λυση γα xenon headlights παιδια αλλα προσιτη? Αυτα εδω λετε να κανουν ? http://www.ebay.co.uk/itm/VW-Golf-MK4-IV-98-04-Black-PROJECTOR-R32-GTi-STYLE-HEADLIGHTS-/301188493597?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item46203bb11d
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.