Jump to content

Vasilisgolf

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Vasilisgolf

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Vasilisgolf's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Υπάρχει εταιρια να μην αναφερω ονομα η οποια προσφερει γραπτη εγγυηση 15 χρόνων (που μετρά απο την ημερομηνία εκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφοριας) όσον αφορά τον κινητήρα μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραερίου.Αυτο σας λεει κάτι?
  2. Ενδιαφετομαι να τοποθετήσω υγραεριο στο golf μου 1600 κυβικα fsi 05 μοντελο με τύπο κινητήρα blf. Ξερει κάποιος φίλος να με βοηθήσει σχετικά με το θέμα? Μάρκα συστήματος υγραερίου, τιμές, προβλήματα στο αμάξι, εγκαταστάτης σε Αθήνα κτλ? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων..
  3. Ενδιαφερομαι να βάλω υγραεριο στο golf μου FSI 1600 μοντέλο Σεπτέμβρη 05 με τύπο κινητήρα BFL..μπορεί να με ενημερώσει κάποιος φίλος σχετικά με τιμές, μάρκα συστήματος και εγκαταστάτη σε Αθήνα?Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
  4. Αν τα ρυθμίσω στην 3 μήπως θα είναι καλύτερο για όλους? Παρεπιπτόντως αν το αμάξι σου είναι αυτό που φαίνεται στη φώτο είναι τέλειο!!!!!!Να το χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!! Το εγχειρίδιο σωστά το έχω καταλάβει και το έχω σκεφτεί οτι σε πολύ βάρος το αμάξι σουζάρει όπως λέει παραπάνω ο φίλος, οποτέ σωστά και στην θέση 3 όπως αναφέρει το manual. Αλλά πρακτικά άλλα βλέπω. Μάλλον θα το πάω αντιπροσωπεία να τελειώνει η υπόθεση. Σε ευχαριστώ!!
  5. Δεν ξερω αν θα φανεί χαζλο αλλα δεν ξέρω καθόλου. Εγω δεν έβαλα τίποτα πάντως. Δεν ξέρω ο γερμανός που το είχε τι έχει κάνει. πως θα το καταλάβω γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με φωτισμό. Μήπως να παώ αντιπροσωπεία να μου τα ρυθμίσει?
  6. Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες. Μήπως στο 0 τυφλώνει τους οδηγούς απέναντι? Εχθές ενα φιλαράκι μου που ήτανε με το αμάξι του μπροστά μου μου είπε οτι τον τύφλωνε πολύ. Μήπως να το έβαζα καλυτερα στην θέση 3 και ας βλέπω ποιο χαμηλά εγω.
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ. ΕΧΩ ΕΝΑ GOLF TOY 2006 ΜΟΝΤΕΛΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ. ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΡΟΔΕΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 0 ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 3 ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 0 ΤΑ ΦΩΤΑ "ΨΗΛΩΝΟΥΝ" ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 3 "ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ", ΠΡΑΓΜΑ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΨΗΛΩΝΟΥΝ" ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΡΟΔΕΛΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!!!!
  8. Καλησπέρα σε όλους!!!Μόλις μπήκα και εγώ στο club!!!!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.