Jump to content

str-passat

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About str-passat

  • Birthday 09/15/1980

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

User Profile

  • Interests
    Ταξιδια,Internet

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

5,815 profile views

str-passat's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φίλε Δημήτρη μέσα από Ναύπλιο?
  2. Καλησπέρα σας παιδιά,έχω το passat 1.6 fsi.Το ίδιο πρόβλημα το είχα πάθει και εγώ πριν 1,5 χρόνο περίπου μετά από ένα ταξίδι στην Κατερίνη.Όταν επέστρεψα και καθώς οδηγούσα για την δουλειά το αμάξι τα έπαιξε,1200 με 1300 στροφές το πολύ και μου είχε ανάψει το λαμπάκι ΕΡC και το λαμπάκι του κινητήρα,για καλή μου τύχη ήμουν 500 μέτρα από την αντιπροσωπία.Όταν ο μηχανικός έβαλε το διαγνωστικό μας έβγαλε πρόβλημα στα καύσιμα.Μετά από αυτό μόνο 100στάρα και από δικό μου βενζινά τεσταρισμένο.Όπως είπε και ο Νίκος αν δεν έχεις vagcom πήγαινε σε ένα συνεργείο να σου κάνουν εναν έλεγχο,αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι η βενζίνη!
  3. Δύο φίλες είχαν πάει σε μια καφετέρια για να μιλήσουν. Ξαφνικά λέει η μία στην άλλη: - Άκουσε τι έγινε χτες το βράδυ. Γύρισε ο Γιάννης μου από την δουλειά του κατακουρασμένος και του λέω: "Γιάννη, πήγαινε να κάνεις μπάνιο και μόλις βγεις σου έχω μια έκπληξη!" Βγαίνει που λες από το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα, του τα πιάνω και του λέω: "Γιάννη μου γιατί σου είναι κρύα; Έλα να στα ζεστάνω εγώ!" Και μετά στο σπίτι έγινε κόλαση! Λέει τότε κι η φίλη της: - Αφού είναι εγγυημένο θα το κάνω και εγώ! Ξανασυναντιούνται την επόμενη μέρα και βλέπει την φίλη της με μαυρισμένο το μάτι και μες στις μελανιές και την ρωτάει: - Τι έγινε μωρή και είσαι έτσι; Δεν έκανες ότι σου είπα; Της απαντάει και η άλλη: - Πως! Γύρισε ο Κώστας μου απο την δουλειά κατακουρασμένος και του είπα: "Τι έχεις Κώστα μου και είσαι έτσι; Πήγαινε και κάνε ένα μπάνιο και μετά σου έχω μια έκπληξη!" Βγαίνει απο το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα και του λέω: "Γιατί Κώστα μου, σου είναι ζεστά; Του Γιάννη ήταν κρύα!"
  4. Γιατί ήταν ανύπαντρος!!! Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω: - Και γιατί πρέπει να πας εσύ; - Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται;;;; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται;... Koρόιδο... - Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ; -Θα πάτε μόνο άντρες; Καλά...! - Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια. - Αν βγεις από αυτήν την πόρτα, εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου. - Τι; Η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις εσύ; Για πολύ ηλίθια με περνάς... Τι τρέχει με σένα κι αυτήν την κωλόγρια; - Μην ντύνεσαι άδικα.... Δεν έχεις να πάς πουθενά!!!!!!!!
  5. Ένα δεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του: - Μπαμπά, τι είναι η πολιτική; Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωρίμανσης, του απαντάει με ένα παράδειγμα: - Κοίταξε παιδί μου... Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας. Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού. Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν της χώρας. Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει; - Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του. Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί... Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται. Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός! Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους...πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα! Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!! - "Τι να κάνω;", σκέφτεται, "να ξυπνήσω την μαμά; θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια, να διακόψω τον μπαμπά; ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό;;;, εγώ δεν ξέρω να το κάνω..." Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενο μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο: - Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές; - Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα. - Και τι συμπέρασμα έβγαλες; - Όταν η κυβέρνηση κοιμάται, το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη, η κοινή γνώμη αδιαφορεί, και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά!!
  6. Το Ναύπλιο δεν θα μπορούσε να είναι απών...οπότε str-passat +1,2κλινο 1 κρεβάτι, δείπνο, β.ε, ε.Κ Επίσης θέλω 1L ανδρική & 1L γυναικεία επετειακή μπλούζα
  7. καλησπερα φιλε σπυρο,δεν ειναι πολλα τα 300 ευρω,για σημερα που και το ενα ευρω μετραει?και στο δικο μου τα ιδια εκανε,εβγαλε προφυλακτηρα φωτα και δεν χρειαστηκε καμια ρυθμιση και δεν εβγαλε καν σφαλμα καμμενης λαμπας.το θεμα ειναι σε ποιον θα πεσεις,αν ο ανθρωπος ειναι γνωστης της δουλειας εισαι τυχερος,αν οχι τοτε καληνυχτα....
  8. Καλησπέρα παίδες!Έβαλα πριν 4 περιπου μήνες φωτα xenon στην κανονικη σκαλα,στα προβολακια και ψειρες ledakia στη μικρη στο εσωτερικο και στην πινακιδα,χωρις να μου βγαλει σφαλμα καμενης λαμπας.Η τιμη που σου ειπαν ειναι αρκετα μεγαλη.Για τα xenon εδωσα 70 ευρω το ζευγαρι,δηλαδη 140 ευρω για προβολακια και κανονικη σκαλα και 5 ευρω η καθε ψειρα,νομιζω 9 λαμπες εχει.Ειναι υπερβολικα τα 450 ευρω φιλε Αχιλλεα,θα τα βρεις στο εμποριο σιγουρα φθηνοτερα.
  9. Ευτυχως που δεν γυρησα πισω με τα δικα μου.......
  10. Αλλη δουλεια δεν ειχε να κανει η Ζωη?????
  11. Καλησπερα σε ολους Ευτυχως φτασαμε νωρις πισω.....Βολος-Ναυπλιο 4.30 ωρες. Θα ηθελα να πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια του Δ.Σ και ιδιατερα στον οργανωτη Κοσμα,αλλα και σε ολη την παρεα γι'αυτη την καταπληκτικη εκδρομη. Σαν νεο μελος ηταν η πρωτη φορα που βρεθηκα σε πανελληνια εκδρομη και οι εντυπωσεις ειναι οι καλυτερες. Μπραβο παιδια συνεχιστε με το ιδιο παθος και θα ειμαστε παντα διπλα σας......ολη μια παρεα. Ραντεβου στην Γερμανια!!!!!!!
  12. Παιδια μια αλλαγη της τελευταιας στιγμης str-passat +3
  13. αν και απο λιγο μακρια και εγω μεσα str-passat +1
  14. Θα συμφωνησω απολυτα με τον professor,με ενα προγραμματακι πιστευω πως ειναι μια χαρα.
  15. καλησπερα και καλως ηρθες στο club,εχω το sportline 1.6 fsi 2006 εδω και δυο περιπου χρονια.το αγορασα μεταχειρισμενο με 45000 χλμ και αυτη τη στιγμη εχει γυρω στις 87000 χωρις να μου βγαλει καποιο προβλημα.ειναι ενα απο τα πιο αξιοπιστα μοντελα στην κατηγορια του αρκει να το φροντιζεις,οσο για τα χλμ και αν εχει παθει κατι νομιζω πως στην αντιπροσωπια μπορουν να σου πουν για ολα αυτα,αλλα ρωτα και τον professor ξερει καλυτερα νομιζω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.