Jump to content

WHITEP

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About WHITEP

  • Birthday 05/25/1965

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    footbal,cinema,greek music,traveling

Contact Methods

  • Yahoo
    Captainept@yahoo.gr

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)
  • Car's nickname
    wp dsg

WHITEP's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Πηγα για σερβις στον ΜΠΟΥΤΡΗ (ΚΑΛΟΣ) το κοιταξε αλλα δεν εβγαλε ακρη , μου ειπε οτι δεν ειναι η λαμπα καμενη μονο. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι μου ειπε οτι ισως ναναι καποιο καλωδιο κομμενο και επειδη με το group δεν εχω και την καλυτερη αποψη (η επιλογη του αυτοκινητου εγινε λογου του DSG και της τιμης που το βρηκα στου Ρωρρη με 164 χιλιομετρα μονο) με προβληματιζει περισοτερο.
  2. δυστιχως δεν βρηκα κατι, το προβλημα συνεχιζει . Καποιο αλλη ιδεα? Υπαρχει κουμπακι και που? που κλεινει το φως κλεινοντας την πισω πορτα? καθε βοηθεια δεκτη.
  3. ok θα το τσεκαρω, Ευχαριστω.
  4. Σε πολο του 2010 Highline DSG 1.4 το φωτακι του πορτ-μπαγκαζ μετα απο καμποσες διακοπες παρεδωσε το πνευμα του. Δεν εχει καει η λαμπα (εγινε σχετικος ελεγχος) Τι μπορει να συμβαινει? Μπορει να βοηθησει Καποιος με σχετικη εμπειρια?
  5. Καλησπερα, μπορεις να μας πεις εαν το εβαλες σε 210 η σε 310? ευχαριστω.
  6. Παιδια καλησπερα, η γνωμη μου ως κατοχος τρεις μηνες τωρα ενος POLO 1.4 DSG το ρεζερβουαρ εχει χωρητηκοτητα 45 λιτρα, αναβει η ρεζερβα εχοντας ακομη περιπου 7 λιτρα. Ολα τα υπολοιπα ειναι αρλουμπες, τελικα πεφτει πολυ κλεψιμο αδερφια και μου αρεσει που ορισμενοι συν-φουρομιστες προσπαθουν να βρουν δικαιολογιες. Οι κατασκευαστες οταν δινουν στοιχεια (Βαρος,χωρητηκοτητα,κτλ) δεν δινουν στο περιπου αλλα ακριβως, γιατι ολα αυτα επειρεαζουν πολλα πραγματα στην συμπεριφορα του αυτοκινητου.
  7. Φιλε "ggeorg" Καλοταξιδο το νεο σου Polo 1.4. επειδη πριν περιπου ενα μηνα παρελαβα και εγω ενα 1.4 DSG ημι-καινουργιο (164 ΧΛ) θαθελα τις εντυπωσεις σου εαν εχεις χρονο λογω οτι με 1.4 ειμαστε πολυ λιγοι σε συγκρισει μετα 1.2 καταναλωση,τραβηγμα,κτλ ευχαριστω
  8. Η Αναμονη υπαρχει στο ντουλαπακι (διπλα απο το κουμπακι που ειναι για την πιεση των ελαστικων)και στων Ρωρρη που ρωτησα μου τον πωλητη ειπαν οτι γινεται εαν παω στον ηλεκτρολογο του συνεργειου, αλλα για ψιλο ασχετος μου φανηκε πολυ στο ξε-πετα,λογω ελλειψη χρονο δεν εχω παει ακομη. συμφωνω οτι ειναι πολυ χρησιμο και σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες λυσεις
  9. Καλησπερα σε ολους, μια βοηθεια εαν καποιος εχει ασχοληθει με το θεμα¨ σε POLO 2010 highline με RCD210 θελω να βαλω usb connection μπορει να γινει? και αν γνωριζει καποιος κοστος? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  10. Σε ευχαριστω παρα πολυ , με την βοηθεια σου το βρηκα,αλλα γενικα το trip computer το περιμενα καλυτερο ας πουμε χωρις οριο χιλιομετρων στο 2.
  11. καλημερα σε ολους,σαν καινουργιος στο forum θαθελα μια βοηθεια πως μπορει καποιος να παει στο υπολογιστη Ταξιδιου στην ενδειξη "2" δηλαδη για μεσο-ορο καταναλωσης περισοτερο απο το διαστημα ξεκινημα-σταματημα του κινητηρα εχω το 1.4 highline DSG 3ος του 10,Σας ευχαριστω προκαταβολικα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.