Jump to content

zaxos

Members
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zaxos

  1. Αυτό έχω σκοπό να κάνω μόλις καταφέρω να πάρω το επόμενο. Θα βάλω 2 λαστιχάκια ασφάλτινα και θα το έχω για τις καθημερινές μικρές βόλτες.
  2. Πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα !!! Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το ποδήλατο ειδικά τώρα που η ΚΤΜ έχει ρήξει και άλλο τις τιμές της. Δεν νομίζω ότι θα αποχωριστώ ποτέ αν και είδη κάνω σκέψεις για το επόμενο (Dual suspension) αυτό θα έχει πάντατο χώρο του στην καθημερινότητα μου.
  3. Υπολογήστε και εμένα αμά κανονιστή καμία βολτούλα, καθώς εδώ και λίγο καιρό έχω γίνει κάτοχος ενός KTM ULTRA FLITE το οποίο και λατρέυω !!!
  4. i-phone 16 gb Για τους πιο απετιτικους τέλη Φλεβάρη ,αρχες Μάρτη και i-phone 3g 16 gb και gps!!!
  5. Επειδή τυχαίνει να έχω και'γω στο golf τεμπέλι θα σου πω την γνώμη μου. Α)Η ποτηροθήκη εξακολουθεί να υπάρχει απλά καλύπτεται από συρταρίερα. Αποτέλεσμα πολύ καλύτερο αισθητικά και δεν μαζεύει σκόνη. Β) ποτηροθήκες για τους πίσω και αεραγωγοί για τους πίσω εχουν χαρακτηριστοί άκρως πρακτικοί. (αν σε νοιαζουν βεβαια οι πισω) Γ) εξαγωγοι του κλιματισμού και μέσα στο ντουλαπακι σαν 2 (ψυγείο) Δεν ξέρω αν εχει βάλει και τιποτα αλλο (το δικο μου ειναι 2 χρονων) όπως εξοδο USB οπωσ εχω δει σε καποια GTI Ή αν πηγαίνει με αλλό πακέτο εξοπλισμου. Το άλλο που λες δεν το έχω δει και δεν μπορώ να εχω 'αποψη. Αλλα απο αυτό που εχω εγώ ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος στα 2 ++ χρονια καθημερινής χρήσεως. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι αντέχει!!!! στον καθένα που μπαίνει στο αμάξι και το νομίζει για στήριγμα που θα το βοηθήσει να μπει και να βγει από το αμάξι. Ελπίζω να σε βοήθησα.
  6. ΟΤΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ GEO ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΕΣ!!!!!!!!!!!!! :worthy::worthy::worthy:
  7. Και τότε το είχε δει ο φίλος μου γιατί μου φάνηκαν πολύ λίγα τα χιλιόμετρα και αυτός μου είπε ότι θέλουν αλλαγή.Βέβαια στην αντιπρωσοπεία μου το είπαν στο service 15.000χιλ. εγώ τα άλλαξα στα 20.000 και πάλι προληπτικά καθώς αντέχαν ακόμα για 3.000-4.000 χιλ. πήγα και πήρα το αμάξι πρίν καθώς ήμουν στην δουλεία και μου είπαν 11.83 ευρό για την εργασία που μου έκαναν και για ένα λίτρο λάδι που τους ζήτησα για να έχω. Τι λέτε για την τιμή? Υ.Γ. Γιατί τα τακάκια μας έχουν αυτό το τριγωνικό σχήμα και δεν είναι σαν τα κλασσικά?
  8. Eπειδή ακούω διάφορα.Ήμουν από αυτούς που μισούσα την KARENTA,για αυτό και δεν πήρα το αμάξι μου από εκεί.Αλλά σιγά σιγά αλλάζω γνώμη!!! service 15.000 εγώ έδωσα 147 ευρό σε άλλη αντιπροσωπεία και φίλος μου στην Karenta 128.50!!! Αλλάζω τακάκια στα 20.000χιλ. πάω στην άλλη αντιπροσωπεία και μου λένε 168 ευρό δεν το αφήνω.Επείδή η karenta είναι κοντά στην δουλεία μου το πάω εκεί με την λογική ότι το πολύ να μου πάρουν ένα 10 ευρο παραπάνω αλλά με βολεύει καλύτερα.πάω το μεσιμέρι να το πάρω και μου ζητάνε 116 ευρό!!!!! Χτές το πήγα σε άλλη αντιπροσωπεία γιατί έκανε ένα θόρυθο η αριστερή δισκόπλακα και μου είπαν αλλάγη δισκόπλακες 130 ευρό η μία!!!!!!! και εννοείται ξανά τακάκια!!!! δηλαδή καμιά 400 λέω εγώ! σήμερα το πήγα σε έναν φίλο φρενά και μου είπε ότι το αμάξι δεν έχει τίποτα απλά το τακάκι ήταν πολύ σκληρό και δεν έχει φαγωθεί καλά στην γωνία και θέλει τρίψημο!(έχω κάνει είδη άλλα 7.500 χιλ.με τα καινούργια απάνω!).Για να πω την αλήθεια παραξενεύτηκα.Λέω να το πάω στην Karenta να δω τι θα μου πούνε!Μόλις γύρισα με ένα τρελό χαμόγελο καθώς μου είπαν τα ίδια ακριβώς πράγματα με τον φίλο μου! μου το έφτιαξαν και όλα ο.κ. Παιδιά θέλει πολύ ψάξιμο!!!!!
  9. Νεο Lotus Esprit Απλά το έχω λατρέψει!!!!!
  10. Όποιος θέλει να το δει από κοντά είναι στον Ισμαήλο στην Παραλίακη!!Πραγματικά τρελό!!!!!
  11. zaxos

    VolksWagen EOS

    Το σάββατο είδαμε ένα με τον Geopan στο μικρολίμανο!!!!Το αμάξι απίστευτα όμορφο!!!!Από κόντά έπαθα πλάκα!!πιάσαμε και την κουβέντα με τα παιδιά που το οδηγούσαν!!! Αν και 2.0 fsi μας είπε ότι είναι αρκετά βαρύ για τα κυβικά του!!! Επειδή το αμάξι ήταν test drive περίμεναν και αυτοί το 2.0τ!
  12. Κοίτα μιλάς με έναν φανατικό θαυμαστή του 20vt!!! Αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω και το μοτερ του ιάπωνα!!!Το θέμα είναι ότι ανακάληψαν το v-tec! και το v-tec κυκλοφορεί από το 1988-89. Απλά δεν μπορεί να γίνει σύγκρισει μεταξύ τους.¶λλο το ένα άλλο το άλλο!¶λλη φιλοσοφία,για άλλη χρήση κ.τ.λ.
  13. Το θέμα είναι απλό! Φέρε την πέμπτη το GTI σου στο olympico να φέρει και ο G.P. το φίλο του με το S3 να δούμε!!! Αν δεν μπορεί ο φίλος του G.P. μπορώ να φέρω εγώ φίλο μου με μαμα S3 ή με leon 20vt4 210ps. Όλα στο δικαστηρίο!!!!για να βγει η απόφαση!!!!!!
  14. Συγνώμη τώρα λέμε ότι το GTI περνάει s3 kai tt τετρακίνητα και χάνει από Leon cupra? Νομίζω ότι αν ισχύει κάτι αυτό είναι το ανάποδο!!! Απώλειες στην τετρακίνηση??? Της απώλειες στην εκκίνηση του Gti δεν τις μετράμε???
  15. Παιδιά μην τον ακούτε!!!¶μα κάνετε αυτά που σας λέει μπορεί ξαφνικά να αποκτήσετε αντί για φλας φωτοριθμηκό !!!!!!
  16. Νεοκλή όχι η σειρά Ν!!! Η ΝΟΚΙΑ έβγαλε καινούργια σειρά Ε με κάποιου τύπου λειτουργικό windows!!! Με ενεργό word-excel κ.τ.λ.,όχι μόνο για ανάγνωση!!!
  17. Το να λουφάρεις δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!!!!! mafia.bmp Έτσι!!!! Θέλω να γνωρίσω την μαμά σου!!!!!!
  18. Έχει δει κανείς την καινούργια σειρά της ΝΟΚΙΑ την Ε? Από ότι μαθαίνω κάνει παπάδες!!
  19. Κάτι είχα πει για τους ιδιοκτήτες των smart λίγο πιο πάνω,όταν είδα αυτήν την φοτό ήθελα να ανοίξει η γη και να μπώ μέσα να κρυφτώ!
  20. Τα μαστόρια του club επί το έργον!Η φοτό δν είναι ότι το καλύτερο αλλά δείχνει τι γίνεται κάθε πέμπτη βράδυ στο σεφ.Ένα βαρελάκι ζήτησε ο φίλτατος raven και όχι απλά του το φέρανε αλλά του το βάλανε κιολας.Πιστεύω να μπορείται να διακρύνεται τον αρχιμάστορα!!! ακόμα και εδώ! VWCLUB thursday's meetings ότι επισκευές θέλεται μην διστάσεται! από τον άλλο μήνα αναλαμβάνουμαι και τροπέτα!
  21. Ένας συνδυασμός των τριών φοτοφραφιών και κάπου εκεί και εγώ μέσα για μένα είναι το ιδανικό!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.