Jump to content

chris72gr

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About chris72gr

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

chris72gr's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ξέρει κανείς πόσο στοιχίζουν και αν υπάρχουν Ελλάδα?
  2. Οι βάσεις για τα πίσω αμορτισέρ (μεταλικές) έχουν 15 ευρώ η μία.
  3. Φίλε μου αν το βρεις, πες το και σε εμάς. Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα και μου έχουν σπάσει τα νεύρα Ακούγεται από την πίσω αριστερή πλευρά και δεν το βρίσκω με τίποτα. Σε εμένα άρχισε να ακούγεται από τότε που άλλαξα αμορτισέρ και ελλατήρια. Ισως να οφείλεται στο γεγονός ότι έχει σκληρύνει η ανάρτηση, ή μπορεί να είναι από κάποιο αμορτισέρ. Ποιος ξέρει! Μου είπαν ότι μπορεί να οφείλεται και στις βάσεις των αμορτισέρ και θέλω να το κοιτάξω κι αυτό. Πάντως κι έγω θα πλήρωνα όσο όσο για να μου το βρούν. Ελπίζω κάποιος να γνωρίζει ...
  4. chris72gr

    Chris72gr

    My Album
  5. Οι κόκκινες δαγκάνες είναι βαμμένες? ή τις έχεις αλλάξει?
  6. Αν μπορείς να βοηθήσεις λίγο? Έχω τα H&R ελλατήρια τα απλά (3,5cm), και Αμορτισέρ bilstein τα κίτρινα. Πίσω, μου φαίνεται πως δεν έχει χαμηλώσει αρκετά και σκεφτόμουν για άλλο ελλατήριο.Μπορώ να αλλάξω μόνο τα ελλατήρια (για ρυθμιζόμενη ανάρτηση) ή πρέπει να αλλάξω και αμορτισέρ? Sorry, αλλά δεν γνωρίζω και πολύ το θέμα.
  7. Απ΄ότι έχω ακούσει στο forum, αυτό συνέβαινε για Golf μέχρι και του 2000. Το δικό μου είναι αρχές (2ος) 2002. Μπορεί να είναι αυτό?
  8. Ξέρεις αν πρέπει να ανοιχθεί το σαζμάν, για να εντοπισθεί η βλάβη? Με οπτικό έλεγχο μπορώ να ξέρω?
  9. Εχω κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το κούμπωμα (Golf IV, 2002). Δίνει μια ξερή αίσθηση όταν κουμπώνω τις ταχύτητες, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως όταν επιταχύνω (όχι και πολύ απότομο γκάζι), παίζει-τραντάζεται συνεχώς ο λεβιές. Είναι φυσιολογικό αυτό? Κάποιος μου είπε ότι μπορεί να έχει φθαρεί η βάση του κιβωτίου.Μπορεί να είναι αυτό?
  10. chris72gr

    Sexy ass

    Πόζα για φίλημα!!!
  11. chris72gr

    Sexy ass2

    Ζηλεύω αυτόν που το απαθανάτησε!!! και όχι μόνο
  12. Ρυθμιζόμενα είναι τα ελλατήρια ή τα αμορτισέρ? Τι αμορτισέρ έχεις? Αν μπορείς, πες μας σχετικά με την ρύθμιση που έχουν.
  13. Υπάρχει διεύθυνση ή τηλέφωνο?
  14. 40E? Πες μας πόσα έδωσες γιατί θέλω να αλλάξω ακριβώς τα ίδια.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.