Jump to content

Beetlemaniac

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Beetlemaniac

  1. Είναι πάντως πολύ τυχεροί που κατέβηκε ο διευθυντής από τις φωνές, αλλιώς δεν με κράταγε τίποτα να του ανοίξω την μύτη ! ! !
  2. Μιας που έπρεπε να περάσει ο Σκαραβαίος μου ΚΤΕΟ, σας διηγούμαι τί ακριβώς μου συνέβει σήμερα το πρωί... Ο καθένας λατρεύει το αυτοκίνητο του, οπότε δεν θα ήθελε να το δεί έτσι όπως το είδα εγώ σήμερα. Το Ιδιωτικό ( μη χέσω ) ΚΤΕΟ που πέρασα τον Σκαραβαίο μου είναι ο Ηνίοχος που βρίσκεται στον παράδρομο της εθνικής Αθηνών- Λαμίας, περιοχή της Μεταμόρφωσης. Κρίνοντας από το προσωπικό-ψευτοτεχνικούς που έχουν, περίμενα ότι θα έκαναν μ@λ@κία κι έτσι κόλλησα στην τζαμαρία και παρακολουθούσα τις κινήσεις τους. Βάζοντας το αμάξι στην πρώτη ράμπα, προσπάθησαν "βίαια" να ανοίξουν το μπροστινό καπώ (να τονίσω ότι ανοίγει από μέσα). Και ο Θοδωρής κάνει τα στραβά μάτια... Αφού κατάλαβαν τα ζώα από που ανοίγει, το άνοιξαν, δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν (τί έψαχναν?!) και προσπάθησαν να το κλείσουν χτυπώντας το καπώ όπως όλα τα αμάξια. Ο θοδωρής κάνει πάλι τα στραβά μάτια... Τέλος μπαίνει μέσα ο ένας "τεχνικός" γυρνάει πίσω και ξυλώνει το πίσω κάθισμα με "βία". Σαν να μην έφτανε που έσκισε τα πιαστράκια του καλύμματος, κατεβάζει με δύναμη το κάθισμα και αρχίζει να του ρίχνει γροθιές για να το κουμπώσει κάτω. Εκεί, ευτυχώς δεν κρατήθηκα, έκανα τον κύκλο και πήγα μπροστά και τον άρχισα στα γαμωσταυρίδια ! Για να μην τα πολυλογώ, κατέβηκε ο διευθυντής από τις φωνές μου, έκανε παρατήρηση στους "μάστορες" και το πέρασε έτσι..χωρίς να ελέγξει τίποτε άλλο. Μην πλησιάσετε το ΙΚΤΕΟ αυτό, αν αγαπάτε τα αυτοκίνητά σας.
  3. Καλό φανοποιείο ? ? ? Περιττό να σας πω παιδιά ότι ο τύπος όχι δεν είναι φιλικός αλλά μου παρουσίασε τον Σκαραβαίο μου ως χρέπι και αυτό γιατί μάλλον ήθελε να "τσεπώσει" παραπάνω λεφτά απ'ότι έπρεπε. Ποτέ κανένας καταστηματάρχης, πόσο μάλλον φανοποιός, λέει στον πελάτη του "το αμάξι είναι άχρηστο", "θέλεις πολλά λεφτά να το φτιάξεις, αστρονομικό νούμερο που ούτε το φαντάζεσαι" και την τρίχα την παρουσιάζουν ως ολόκληρη περούκα. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΕΣ. Αφού βεβαίως είχαμε συζήτηση για το αμάξι (συζήτηση εκ μέρους του), είχε κόμπλεξ μήπως μπώ στο site και τον κράξω. Φυσικά και αυτό γίνεται αυτήν την στιγμή και αυτό γιατί δεν μπορεί όποιον βλέπω στον δρόμο να μου κάνει συγχαρητήρια για το αμάξι και μόνο ο "Κύριος Δήμος" να θέλει να με πείσει ότι το αμάξι δεν φτιάχνει και ότι είναι για την μάντρα ! ! ! Οχι, το αμάξι δεν είναι ερείπιο. Απλά δεν έχετε όρεξη να ασχοληθείτε λιγάκι παραπάνω. Σας λείπει το μεράκι, η δεξιοτεχνία και η καλοσύνη. Μάλλον ψάχνεται την εύκολη δουλειά όπως βάψιμο αεροτομών, βάψιμο ποδιών και άλλα τέτοια πράγματα που δεν απαιτούν πραγματική εργασία αλλά έχουν ένα κλίκ παραπάνω εύκολου χρήματος. Αυτά από μένα. Αγαπώ το αμάξι μου πολύ παραπάνω απ'ότι νομίσατε και τα λόγια αυτά μου "χτύπησαν" κάπως άσχημα. Συμβουλή μου, να κοιτάτε να καλοδέχεστε τον πελάτη, όποιος και να ναι αυτός, ότι αμάξι και να έχει.
  4. Καλημέρα έχω κι εγώ έναν πανέμορφο 1303 '73
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.