Jump to content

IRENEPOLOGOLF

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About IRENEPOLOGOLF

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

IRENEPOLOGOLF's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά τον Φιλιππαίο για service 30000 χλμ τον συστήνετε? Ρωτάω γιατί είμαι σε εγγύηση και πρέπει να πάω σε εξουσιοδοτημένο και είναι ο πιο φτηνός.
  2. Καλησπέρα σε όλους Έχω ένα Golf 6, 122 άλογα tsi και ήρθε η ώρα για το service των 30.000χλμ Πήρα τηλ.σε: καρέντα 370€ autonet:283€(γενικότερα από αυτούς δεν έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και είναι και μακρυά) Φιλιππαίος:275€ Μήπως έχει κάποιος πρόσφατα επισκεφτεί τον Φιλιππαίο να μου πει γνώμη γιατί είναι και φθηνός;
  3. Ακόμα αυτό το πρβ με τον θόρυβο κάτω από την μεριά του συνοδηγού.....παιδεύτηκα πολύ με αυτό το θέμα.Δεν υπάρχει λύση...ότι και να κάνουμε είναι τα σωληνάκια βενζίνης τα οποία μετά από κάποιο σημείο κάτω από το αμάξι μπαίνουν μέσα στο σασί του και δεν μπορούν οι τεχνικοί να κάνουν κάτι για να τους βάλουν κάποιο μονωτικό μεταξύ τους για να μην χτυπάνε. Είναι κατασκευαστικό το πρβ. Όπως επίσης και ένας θόρυβος από την κολώνα της ζώνης - έχουν κάνει το περίβλημα της ζώνης -μέσα στην κολώνα -μεταλλικό, με αποτέλεσμα στις πλευρικές κινήσεις του αυτοκινήτου να ακούγεται ένας χτύπος. Μετά από 1,5 χρόνο γεμάτο θορύβους συμβιβάστηκα μαζί τους και τους συνήθισα.Σας το προτείνω και εσάς.....
  4. Δες την προσωπική μου εμπειρία.http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=44299 Πονεμένη και άλυτη ιστορία τελικά . Απλά το συνήθισα. Ντροπή για το όνομα της vw και της audi αν όπως λες το αντιμετώπισες και εκεί. Και να ήταν μόνο αυτός ο θόρυβος.....ασε φίλε άσε...πίκρα.
  5. Παιδιά, εδώ Τσακ Νόρις! Δεν οδηγούσα εγώ!
  6. Το φαντάστηκα και σήμερα το πρωί άνοιξα το μπροστινό παράθυρο, κάπως καλύτερα αλλά όχι ότι σταμάτησε. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας.
  7. Φίλοι μου καλησπέρα. Είδα κάποιον φίλο να αναφέρει το συγκεκριμένο πρβ κάπου αλλά δεν το συνέχισε ούτε κάποιος του απάντησε γι αυτό το παραθέτω και πιο αναλυτικά. Όταν πηγαίνω πάνω από 100 χλμ και έχω το πίσω παράθυρο ανοιχτό ο αέρας προκαλεί στον χώρο του πορτ παγκάζ έναν έντονο θόρυβο όπως κάνουν οι έλικες ενός ελικόπτερου. Χώθηκα μέσα στο πορτ παγκάζ εν κινήσει και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω από που προκαλείται. Στην αρχή νόμιζα ότι ο θόρυβος προκαλείται από την ταπετσαρία που καλύπτει το πορτ παγκάζ αλλά τελικά δεν κουνιόταν αυτή καθόλου. Αν γνωρίζεται κάτι πεστε μου. Ευχαριστώ.
  8. Καλά φίλε μου χαλάρωσε. Δεν έγινε και κάτι που δεν το εντόπισα και ξανατέθηκε το ερώτημα. Ευχαριστούμε πάντως για τον "κόπο σου" να αναρτήσεις τα link.
  9. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί ο ήχος που κάνει το αυτοκίνητο για να φορέσεις τη ζώνη; Είναι ιδιαίτερα σπαστικός και άμα έχεις και τα νεύρα σου....!
  10. Φίλε άστα. Πέρσι το καλοκαίρι το αγόρασα το αμάξι και τα ίδια με σενα. Έκανα κάποιες ρυθμίσεις για την όπισθεν στην αντιπροσωπεία αλλά η πρώτη τα ίδια. Ψωνίσαμε από σβέρκο φιλαράκο.....Ντροπή σε αυτήν την μέχρι προσφάτως αξιόπιστη βιομηχανία αυτοκινήτων.
  11. Φίλε κατα ρχήν μην μιλάς καθόλου είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου καθώς πρόλαβες να το χαρείς και μετά εμφάνισε πρβ. Δεύτερον, όσον αφορά την λήξη εγγύησης....Νόμος του Μέρφι. Κατά τα άλλα δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το κόστος επισκευής καθώς ευτυχώς είμαι ακόμα εγγύηση.
  12. Και μένα δεν το έκανε πάντα. Όταν το πήγα στην Καρέντα Πειραιά δεν το έκανε, αλλά έκαναν μια ρύθμιση στην αρχή και μου είπαν να το δοκιμάσω και αν το ξανακάνει να το ξαναπάω. Έτσι κι έγινε και ξαναπήγα και το ρύθμισαν.
  13. Φίλε δεν είναι νέο πρβ αυτό.Το είχα κι εγώ αυτό.Κι εμένα σχεδόν από την αρχή μου το βγαλε. Πρεπει να το πας στην αντιπροσωπεία. Είναι συνηθισμένο. Κάνουν μια ρύθμιση στο κουτί των ταχυτήτων. Εγώ το πήγα στην αντιπροσωπεία, καθώς είναι ακόμα στην εγγύηση και μου είπαν ότι κι άλλος ήρθε με το ίδιο πρβ.
  14. Φίλε μου είπαν από την αντιπροσωπεία ότι ο ήχος που ακούμε από την κολώνα της ζώνης οφείλεται στο ότι ο μηχανισμός της ζώνης περιβάλλεται από πλαστικό το οποίο χτυπάει. Υπάρχει μου είπαν μεταλλικό που δεν προκαλεί αυτό τον θόρυβο. Ζήτα αλλαγή. ΥΓ:Ολο θορύβους έχουν αυτά τα αυτοκίνητα. Απορώ! Κάποιος φίλος στο φόρουμ είχε γράψει "απέκτησα ένα γερμανικό μπελά στο κεφάλι μου". Συμφωνώ! Φίλε μου είπαν από την αντιπροσωπεία ότι ο ήχος που ακούμε από την κολώνα της ζώνης οφείλεται στο ότι ο μηχανισμός της ζώνης περιβάλλεται από πλαστικό το οποίο χτυπάει. Υπάρχει μου είπαν μεταλλικό που δεν προκαλεί αυτό τον θόρυβο. Ζήτα αλλαγή. ΥΓ:Ολο θορύβους έχουν αυτά τα αυτοκίνητα. Απορώ! Κάποιος φίλος στο φόρουμ είχε γράψει "απέκτησα ένα γερμανικό μπελά στο κεφάλι μου". Συμφωνώ! Φίλε καλωσήρθες στο prive club των ενοχήτικών ήχων golf! Υ.Γ:Πολύ αστείο το post σου. Πρώτη φορά που γελάω με αυτά τα σπαστικά προβλήματα!
  15. ...Και το ξαναπήγα φίλοι μου. Και μου άλλαξαν φίλτρο βενζίνης και γενικότερα το σκάλισαν και ο θόρυβος σταμάτησε αλλά ...... μετά από 2 μέρες βάζω βενζίνη και όπως μπήκε βγήκε η βενζίνη και το καλύτερο....η οδική της vw δεν ήθελε να έρθει να το πάρει γιατί λέει είναι επικίνδυνο! Έπειτα από διαπραγματεύσεις ήρθαν το πήραν και τελικά μου είπαν από την αντιπροσωπεία ότι το λαστιχάκι της φλάτζας είχε πρβ. Ότι να ναι παιδιά. Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος. Τελικά, μην το ματιάσω τώρα φαίνονται όλα καλά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.