Jump to content

SevenEleven

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SevenEleven

  1. Από μαντρά παίρνω 5,5 χιλιάρικα.. Χτες ρώτησα και τον τοπικό αντιπρόσωπο της κοσμοκαρ και μου είπε ότι το αμάξι πουλάει λιανική γύρω στα 8 και ότι αυτός το παίρνει 7 άμα πάω για καινούργιο. Για μετατροπή το έχω σκεφτεί αλλά μάλλον θα μου κοστίσει άν όχι παραπάνω, τα ίδια με το να το αλλάξω. Άσε που δεν θα βρίσκω να το πουλήσω μετά. Το 1.4 μοτέρ δεν σηκώνει καμιά βελτιωσούλα για αύξηση ιπποδύναμης εεε?
  2. Παίδες, ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες. Το δικό μου, 1.4 fsi 6/06 68k χιλιόμετρα πόσο είναι καλά να το δώσω; Το είχα πάρει 19k... Πήγα σε κάτι μαντράδες στην περιοχή μου και μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα από τις τιμές που άκουσα
  3. Βασικά το άλλο θέμα δεν είναι δικό μου, αλλά αν μπορεί καποιος mod να το στείλει εκεί ΟΚ. 6αρι με 15k? Μακάρι αλλά δύσκολο το βλέπω.. Φίλε και Νοβα πληρώνω...να δω τι θα κόψω για να βγαίνω Καμιά γνώμη για το GT?
  4. Παιδιά καλημέρα, Όπως ίσως έχετε δει σε άλλο θέμα, την ψάxνω λίγο να δώσω το mk5 Fsi μου και να πάρω ένα μτχ GTI. Κυρίως λόγω του σήματος του GTI (600 γιουρο) άρχισα να σκέφτομαι και το GT (σήμα 220 γιουρο). Όπως σας είπα έχω ένα απωθημένο με τα άλογα μετα απο 5 χρόνια καταπίεσης με τα 90 μουλάρια του (κατα τα άλλα εξαιρετικού) fsi Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή θα παίξει και η αξιοπιστία. Έχω την εντύπωση ότι ο TFSI του GTI είναι πιο αξιόπιστος από τον TSI 170.. Αν πάω σε GT από ποια χρονιά και μετά να ψάξω; Έβγαλε τίποτα ο TSI τα πρώτα χρόνια; Μήπως να πάω ακόμα πιο κάτω, στον 140ρη? Σημειωτέον ότι το αμάξι θα είναι για καθημερινή χρήση και ότι πρώτα ο Θεός, σε 1-2 χρόνια θα φιλοξενεί μια μικρή οικογένεια. Μετατροπές κλπ δεν μου αρέσουν. Δίνω μέχρι 15.000. Ποια η γνώμη σας? Ποιο να προτιμήσω? Είναι μεγάλη η διαφορά GTI - GT? Κάτοχοι και μη, βοήθεια παρακαλώ!!!
  5. Το κάθισμα στο πλάι στην 3η φωτό είναι πολύ φθαρμένο για αυτοκίνητο με μόλις 8.500 χλμ. Το τιμόνι βέβαια φαίνεται ΟΚ.
  6. SevenEleven

    Golf V Gti Used

    Αυτό ακριβώς. Το θέλω όπως το γέννησε η μαμά του και μηχανικά και εμφανισιακά(στο δικό μου δεν έχω κολλήσει ουτε τα σήματα 5 χρόνια τώρα). Το θέμα βέβαια είναι ότι και ακριβό να το πάρεις δεν σου εγγυάται κανείς ότι είναι οκ. Btw τι τιμή είναι νορμάλ για gti '06 με 60-70κ χλμ?
  7. SevenEleven

    Golf V Gti Used

    quicksilver πολύτιμες οι πληροφορίες σου, ευχαριστώ. Κάτι άλλο που θα θελα να μάθω είναι κόστος σέρβις μετά τα 60κ χλμ. και κόστος ανταλλάκτικων σε σχέση με το απλό 5αρι. Ο tfsi εχει ιμάντα ή καδένα όπως ο fsi? Πότε θέλει αλλαγή αν έχει ιμάντα?
  8. SevenEleven

    Golf V Gti Used

    καλημέρα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Η αλήθεια έιναι ότι από εξοπλισμό θεωρώ απαραίτητη την ηλιοροφή και μετα το dsg. Χωρίς τα υπόλοιπα θα μπορούσα να ζήσω. Αυτό το οποίο δεν θέλω έιναι το αυτοκίνητο να έχει την παραμικρή παρέμβαση μηχανικά και εμφανισιακά.. Για αυτά εδώ τι λέτε; My link My link My link Επίσης θα εκτιμούσα ιδιαίτερα ένα σύντομο review από ένα κάτοχο. Ευχαριστώ.
  9. SevenEleven

    Golf V Gti Used

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σωστά όλα αυτά που λέτε απλώς θεωρώ ότι είμαι στη φάση ή τώρα ή ποτέ! Μέτα οικογένεια, παιδάκια = άλλες υποχρεώσεις και ανάγκες..Τότε όντως θα κοιτάζω για πασσάτ Αν θέλετε κατατοπίστε με όσον αφορά τα έξοδα ενός Golf Gti σε σχέση με το απλό που έχω τώρα. Θεωρώ επίσης οτι το δικό μου σε 4-5 χρόνια θα το πουλήσω 2-3000 το πολύ ενώ το gti πιστέυω θα πιάσει κανένα 8αρι. Άρα αν υποθέσουμε ότι δίνω τώρα 6-7 χιλ + το δικό μου για ένα gti, τελικά η χασούρα είναι 1-2 χιλιάρικα (+ τα παραπάνω έξοδα συντήρησης του gti).Εκεί πέφτει και το πόλο στην εξίσωση... διότι αν υπολογίσουμε τη διαφορά στα πάγια έξοδα του σε σχέση με το γκολφ σε βάθος 5ετίας μου βγαίνει μια ή άλλη... Εχω κάπου λάθος;
  10. SevenEleven

    Golf V Gti Used

    Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Κάτοχος γκολφ και εγώ (mk V 2006 fsi) και ομολογώ ότι ένα απωθημένο με τα πολλά άλογα το χω, μιας και την πάτησα παίρνοντας fsi λίγο πριν έρθουν τα tsi. Σκέφτομαι λοιπόν να δώσω το δικό μου και να πάρω ένα μτχ golf v gti... Υπολογίζω ότι θα μου κοστίσει το δικό μου + 6-7 χιλιάδες για gti MY 2006. Τι λέτε αξίζει το έξοδο; Να πάω για MY 06 ή είναι παλιό; Απο κόστος συντήρησης σε σχέση με το ταπεινό φσι τι διαφορά έχει? Πόσο να υπολογίζω για ένα καλό συμμάζεμα; Σημειωτέον ότι το νέο αμάξι λέω να το κρατήσω για 4-5 χρόνια το πολύ. Επίσης σκέφτηκα για πόλο gti αλλα επειδή παντρεύομαι σε μερικούς μήνες μάλλον δεν κάνει για μικρή έστω οικογένεια ε? κάθε γνώμη και βοήθεια ευπρόσδεκτη!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.