Jump to content

dinos1414

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dinos1414

  1. μου είπαν οτι πρόκειται για αστοχία υλικού, δηλαδή το υλικό σε κάποια χτένια ήταν πιο μαλακό και είχαν λυγίσει. η μλκία είναι ότι δεν ήμουν μπροστά όταν έγινε η αλλαγή. πάντως από τότε δεν ξαναείχα τέτοιο πρόβλημα.
  2. το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και μου αλλάξανε δίσκο -πλατώ.
  3. ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα και μου αλλαξαν δισκο-πλατω γιατι ηταν λεει ελλατωματικο
  4. Λοιπόν αύριο θα το ξαναπάω στο ίδιο συνεργείο για το πρόβλημα με την όπισθεν. Το κροτάλισμα που έλεγα τελικά ηταν κατι άλλο άσχετο το οποίο διόρθωσα μόνος μου. Ελπίζω αυτή την φορά να λυθεί το πρόβλημα γιατι εχω ψιλοαπογοητευτεί. Οπως και να χει σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  5. Με το τρίξιμο του λεβιε, την αίσθηση που έχει τώρα ο συμπλέκτης και τον καινούργιο θόρυβο που ανακάλυψα.
  6. Αδερφέ κι εμένα τα ίδια έκανε με τον συμπλέκτη και μου άλλαξαν δισκο-πλατώ αλλα μου φαίνεται δεν έγινε καλή δουλειά και θα το ξαναπάω. Έχω κάνει και σχετικό post για περισσότερες λεπτομέρειες.
  7. Και με τα υπόλοιπα τι γίνεται Στέλιο? Επίσης μόλις ανακάλυψα οτι ακούγεται κι ενας θόρυβος σαν κροτάλισμα οταν πατάω γκάζι. Μάλλον θα το πάω να το ξανακοιτάξουν...
  8. Αγαπητοί συμφορουμήτες καλημέρα. Είναι το πρώτο μου post οπότε αν είναι σε λάθος ενότητα ή έχει ξανασυζητηθεί το θέμα συγχωρέστε με. Είμαι κάτοχος ενός golf 6 εδώ και ενάμισι χρόνο με 18.500 χλμ το οποίο μέχρι πρώτινος δεν είχε κάνει κιχ. Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν άρχισε να τρίζει ο συμπλέκτης στο πάτημα και στο άφημα. Επίσης από τότε που το πήρα σχεδόν, η όπισθεν κάποιες φόρες οταν ήταν κρύο ήθελε πολύ δύναμη για να βγεί. Το τρίτο πρόβλημα ηταν οτι έτριζε και ο λεβγιές ταχυτήτων. Το πήγα στην Καρέντα Βουλιαγμένης λοιπόν όπου τους επισήμανα αυτά τα τρία προβλήματα. Την επόμενη μέρα με ενημέρωσαν οτι έγινε αλλαγή δισκου-πλατώ διότι ηταν ελαττωματικό και οπως μου είπαν κάποια δοντάκια του δίσκου ηταν πιο μαλακά απ οτι έπρεπε με αποτέλεσμα να λιγήσουν (δεν γνωρίζω και πολλά απο μηχανολογικά οπότε δεν ξέρω τι είναι αυτά). Επίσης μου είπαν οτι με τον λεβίε δεν γίνεται τιποτα και οτι θα τρίζει ετσι. Η αίσθηση του συμπλέκτη εχεί αλλάξει λίγο και οπως διαπίστωσα σημερα το πρωί πάλι κολλάει η οπισθεν. Θά ήθελα λοιπόν την αποψή σας για αυτό το θέμα. Τι να κάνω? Να το ξαναπάω? Το έχει πάθει και κανένας αλλος?
  9. Εγώ πάντως η μόνη μικροδιαφορά που παρατήρησα είναι ότι μέχρι τις 3000 στροφές είναι λίγο πιο γραμμικό... Κατά τ αλλά το ίδιο πάει.
  10. Και για εμάς τους άσχετους δηλαδή αυτή η διαφορά σημαίνει ότι τα μαμά ελατήρια χαμηλώματος δεν μπαίνουν σε μαμά ανάρτηση?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.