Jump to content

fvlachos

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fvlachos

  1. Καλημερα και Χρονια πολλα με υγεια. Εχω ενα JETTA GT και περιπου 2 μηνες τωρα, ακουγεται ενας θορυβος στον κινητηρα, μαλλον απο το σασμαν ή απο τον συμπλεκτη. Πιο συγκεκριμενα οταν ο κινητηρας δουλευει στο ρελαντι ακουγεται ενα "τακ-τακ-τακ". Αν πατησω τον συμπλεκτη ο ηχος αυτος εξαφανιζεται. Αν αφησω τον συμπλεκτη τοτε ή θα εχει σταματησει και θα ξαναρχισει μετα απο λιγο ή θα ξεκινησει αμεσως. Επισκεφτηκα την KARENTA στην Μηλιαρακη για το ετησιο service και μου ειπαν οτι ο θορυβος αυτος ακουγεται μεσα απο το βολαν, οτι το αυτοκινητο δεν εχει προβλημα και οτι αν τελικα θελησω να το φτιαξω το κοστος ειναι πολυ υψηλο(600ευρω!!!). Αν ο θορυβος καποια στιγμη γινει πολυ ενοχλητικος να παω το αυτοκινητο να το δουνε. Εχει καποιος φιλος αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και αν ναι τι εκανε; Τι μου προτεινετε;
  2. Καλημερα παιδια. Ειμαι κατοχος ενος JETTA GT με αναβαθμιση λογισμικου απο την REVO. Ηρθε η ωρα να αλλαξω τα ελαστικα μου και θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας. Μεχρι τωρα το αυτοκινητο φοραει MICHELLIN SPORT. Σας ευχαριστω.
  3. Καλησπερα παιδια. Εχω ενα jetta gt 170HP(08/2007). Ακουσα απο καποιον γνωστο μου οτι για τους συγκεκριμενους κινητηρες υπαρχει οδηγια απο την VW για μειωση της ιπποδυναμης τους λογω εμφανισης προβληματων στον κινητηρα. Την μειωση της ιπποδυναμης στη κανουν οταν πας για service στο αυτοκινητο σου σε καποια σντιπροσωπεια και μαλιστα χωρις καμια ενημερωση. Εγω πηγαινω στην KARENTA στην Μιλιαρακη. Ετυχε μαλιστα να βρεθω μπροστα σε περιστατικο οπου κατοχος GOLF GT διαμαρτυροταν οτι το αυτοκινητο του δεν τραβαει οπως πριν απο το service. Οφειλω να ομολογησω οτι και το δικο μου δεν ειναι οπως οταν το πηρα αλλα πιστευα οτι απλα μου φαινοταν. Εχει ακουσει καποιος κατι παρομοιο ή ειναι απλα βλακειες; Για να μου φυγει και εμενα η ιδεα. Υ.Γ: Tην πληροφορια αυτη την ακουσε ο γνωστος μου απο συνεργειο VW-SKODA που βρισκεται στο Μοσχατο.
  4. Θελω να αλλαξω τον αεραγωγο που βρισκεται πισω απο τον τεμπελη. Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να το κανω; Αν υπαρχει καποιο σχεδιο ή καποιο βιντεακι.
  5. fvlachos

    Service Vw

    Καλημερα. Θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος για καλο συνεργειο VW στους Αγ. Αναργυρους ή στους γυρω δημους (Νεα Φιλαδελφεια, Nεα Χαλκηδονα, Περιστερι, Ιλιον, Πετρουπολη). Ευχαριστω.
  6. Καλησπερα. Ειμαι κατοχος ενος jetta gt και σχεδον μεσα σε ενα χρονο εχουν σπασει σχεδον ολα τα "αυτακια" των αεραγωγων που ρυθμιζουν την ροη του αερα στην καμπινα. Επειδη η KARENTA μου χρεωνει τον αεραγωγο 50Euro/τεμαχιο, μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να τους βρω καπου πιο οικονομικα;
  7. Καλημερα παιδια. Εχω ενα jett GT και χθες το βραδυ καθως επεστρεφα στο σπιτι μου, αναψε η λυχνια που απεικονιζει τον κινητηρα. Σταματησα αμεσως, συμβουλευτικα το βιβλιο του κατασκευαστη οπου αναφερει οτι οταν η συγκεκριμενη λυχνια ειναι αναμμενη υπαρχει προβλημα στο συστημα εξαγωγης των καυσαεριων και οτι πρεπει να επισκευθω εναν εξουσιοδοτημενο συνεργειο VW. Γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει;Το αυτοκινητο απλα το εφερα με 40 χλμ στο σπιτι μου και δεν το ξαναμετακινησα. Απλα τσεκαρα σημερα το πρωι το αυτοκινητο και η λυχνια ειναι αναμμενη. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.