Jump to content

dedalos

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About dedalos

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

dedalos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παδια καλησπέρα , μετά από 5 χρόνια με αυτό το μηχάνημα που πήρα από την Μονικα (η κάπως έτσι) , σκέφτομαι να το αλαξω . το μόνο πρόβλημα του είναι οτι δεν παίζει πλέον (εδω και κανένα χρόνο ) το dvd και ο ήχος του blue toth που από την αρχή δεν ήταν κάλος έως κακός. (δεν ξέρω εαν ήταν το μηχάνημα η αν ειναι ολα τα κινεζικα ετσι ) σκέφτομαι αυτά με adroint και με ποιο μεγάλη οθόνη γιατί λόγο ηλικίας δεν βλέπω και καλά . προτείνετε τίποτα ? και από που ?
  2. εχω το μηχάνημα σχεδόν 1 χρόνο τώρα και εξακολουθεί και δουλεύει άψογα , το μόνο πρόβλημα είναι με το blue tooth , ενώ στην αρχή με άκουγαν καλά τωρα τελευταία δεν με ακούνε καθόλου καλά ( εγώ ακούω καλά ) . μήπως υπάρχει καμία εξήγηση ? ( η συσκευή τηλεφώνου μου παραμένει ή ίδια )
  3. το μηχάνημα δεν υποστηρίζει τηλεφωνικό κατάλογο!! μήπως υπάρχει τρόπος να του περάσω αυτόν που έχω στο τηλέφωνό μου ?
  4. σχετικά με την φώτο της Μόνικας καλύτερα να μείνουμε με στην φαντασίωση μας γιατί μπορεί να δούμε καμία και να ξενερόσουμε. αναβάζω και 2 φώτο βραδινές . οσο αναφορά τα σχετικά με το μηχάνημα συμφωνό με αυτά που έχου πει στην αρχή του θέματος . είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλα , συμπεριφέρετε σαν της μάνας του. βγάζοντας το κελιδί κλείνει το μηχάνημα , τα χειριστήρια του τιμονιου δουλευουν ( με λίγη καθυστέρηση) .. ειναι σε tiguan
  5. Σας παραθέτω μερικές φώτο από την τηλ. μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος με το μηχάνημα και την Μόνικα
  6. Ναι έχεις δίκιο ,δεν είχα βρει τη σωστη version για το μηχανημά μου , βρήκα ένα χθες και με μερικές μετατροπες στο sys τώρα παίζει μια χαρά. σε ευχαριστώ για το link της κεραιας , τώρα το έχω με μια μικρή που ήρθε με το μηχάνημα και ο τεχνικός την άφησε προσωρινα μπροστα δεξια μέσα από το μπαμπριζ . θα κοιτάξω να αγοράσω μια καλύτερη. το email το έβαλα γιατί υπήρχε μια δυσπιστια αν έχει ενσωματομένο mpeg 4 .
  7. το μηχανημα που μου έστειλε η μονικα έχει ενσωματωμένο mpeg 4 και βλέπω τα καναλια της digea. εμαθα έκ των υστέρων ότι για να πιάνει καλά η tv χρειάζετε διπλό δέκτη. να τα e-mail που αντάλαξα χθες με την μόνικα . Dear Antonis, Good day to you! We checked with our production line that certainly put a SD card into the unit. but no matter with this,now i have another customer from Greece he bought one unit from us yesterday,we will send to him by next monday,can we send the SD card with map together with his unit,and then you contact with him for this Sd card map when he get his unit? I will talk this with our customer for it, i think it is not a problem. and for the DVB-T tuner,we only have single one for it with MPEG4,please kindly noted,thank you! best wishes! monica 2011-05-07 -------------------------------------------------------------------------------- monica -------------------------------------------------------------------------------- 发件人: auditor3 发送时间: 2011-05-06 19:04:42 收件人: monica 抄送: 主题: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW-7088 Dear Monica At least i got my parcel 2 days ago . I installed it yesterday and i have some questions . i didn't find the sd card that i had asked and paid 10 usd also do you know if there is a twin tv tunner inside ? or not best wishes Antonis σχετικά με το IGO δεν μπορώ να κάνω τίποτα μολις πάω να το εγκαταστήσω μου βγάζει global_cfg not found μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να το εγκαταστήσω
  8. μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να περάσω το IGO που έχω στο μηχάνημα .
  9. Όσο και αν σας φανεί παράξενο το μηχάνημα το παράγγειλα στα τέλη φλεβάρη και το πήρα πριν από 3 μέρες. Κατά λάθος το έστειλαν στην Γερμανία , μετά επέστρεψε στην Κίνα και εν συνεχεία το έστειλαν Ελλάδα. Λόγω του ότι ήταν η περίοδος του Πάσχα έκανε 20 ημέρες να φθάσει . Ευτυχώς δεν ήταν σπασμένο ( 2 μήνες στους δρόμους ) και δεν πλήρωσα τελωνείο. Το πήγα σε ειδικό και το εγκατέστησε και όλα πήγαν καλά . Η τηλεόραση είναι mpeg 4 ( θα ανεβάσω φωτο ) . το μηχάνημα είχε κεραίουλα δικιά του Την οποία την βάλαμε προσωρινά μέσα από μπαμπριζ . Η λήψη είναι καλή μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο ή σε ανοικτό μέρος ( μέσα στους δρόμους της πόλις δεν πιάνει καθόλου) έτσι θα είναι ή αν βάλω καλή κεραία Θα πιάνω καλύτερα, ..Η Μόνικα είναι πραγματικά πολύ εξυπηρετική , λόγο του χρόνου ( 2 μήνες ) τις έστειλα τουλάχιστον 10 e-mail και μου απάντησε άμεσα και στα 10
  10. αντάλαξα με την μόνικα 4 e-mail και σε όλα μου με επιμονή ρωτούσα αν είναι build-in & Mpeg4 και πάντα με διαβεβαίωνε ότι έτσι θα είναι ( ελπίζω !!) έχετε τίποτα υπ όψη για camera , μια και θα βάλω το μηχάνημα να βάλω και μία κάμερα !!
  11. κύριοι γειά σας ξάχνοντας και εγώ για κάτι τέτοιο για το tiguan και διαβάζοντας αρκετά post κατέληξα στο εν λόγω μηχάνημα και το παράγγειλα στην Μόνικα . 492 δολάρια με ενσωματομένο DVB Mpeg4 + 7% προμήθεια για το pay pal . από ότι κατάλαβα καλό θα έιναι να αγοράσω μια καλή άλλη κεραία υπάρχει καμιά για όλα ? θα σας γράφω όταν έχω νεότερα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.