Jump to content

FOTIS.TSI

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About FOTIS.TSI

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Passat

FOTIS.TSI's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παίδες θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατι μέσα απο αυτο το άρθρο καταλαβα πως δεν είμαι ο μόνος με αυτος το μικρό περιστασιακό(για μενα) θόρυβο.Εχω και εγω ένα Passat 1.4tsi comfor. και ακουω αυτο το θόρυβο μπροστα αριστερα κατα την επιταχυνση εως τα 110 (αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!). Εχω προσπαθησει αρκετα αλλα μου λενε οτι ο θορυβος ειναι πολυ μικρος κ ισως μεγαλώσει αν πειραξω κτ, οποτε το άφησα ετσι και βλεπουμε. Ευχαριστω πολυ.
  2. Καλημερα παιδια και χρονια πολλα!!! Χαιρομαι που θα ερθετε στα μερη μου και παλι...ειμαι απο Καλαμπακα και θα ηθελα να κανω μια προταση...αν υπαρχει χρονος μπορω να σας κανονισω βολτα Μετεωρα και Καλαμπακα για βολτα και καφεδακι. Οτι χρειαστειτε στειλτε pm
  3. Καλημερα στη παρεά. Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια στο θέμα μου παίδες.Έχω ενα passat tsi 1.4 , αγορα προ λιγων μηνών και μου παρουσίασε ένα περίεργο θόρυβο. Πιο συγκεκριμένα κατα την επιταχυνση μετα τα 100χλμ και στην αλλαγη ταχυτήτων απο 4η σε 5η και μετά σε 6η πατώντας το γκάζι ακούγεται ενας παρατεταμένος ήχος "ζζζζζ" πολυ χαμηλα που μοιάζει πιο πολύ με σφύριγμα.Ο ήχος διαρκει περιπου 5-6 sec σε κάθε αλλαγή ταχύτητας και όταν αφησω το γκάζι ο ήχος σταματά. Ακούγεται μόνο οταν επικρατεί ησυχία στην καμπίνα.Σε μικρες ταχύτητες αυτό δεν συμβαίνει.το πήγα στην αντιπροσωπεία αλλα δε βρήκαν κτ απο μια γρήγορη ματιά και μου είπαν να το αφήσω...(και ο θεός βοηθός) Επιπλέον ειναι λογικό το πίσω αριστ παράθυρο να γρυλίζει στο κατέβασμα?γιατι ? Εχει κανείς καμια ιδέα??? Σας ευχαριστω πολύ.
  4. κλάψ...Κρίμα,πολύ κρίμα,όχι για μένα αλλα για την κορούλα μου που περίμενε τοση ώρα καθυστέρησης με την ελπίδα για δωρακι(χεχεχεχεχε)...τωρα τι θα της πω???Ασε που δε προλαβα να δοκιμάσω και την πίτα.
  5. Καλημερα!!! Αν και η παρουσια μου ηταν ελαχιστη,ομολογω πως η υπήρξε πολυ καλή οργάνωση απο το Δ.Σ. αλλα και απο τον Κοσμά. Μπράβο σας και του χρόνου μια πανελληνια συνάντηση και στα Μετεωρα παιδιά. Υ.Γ: με την κλήρωση τι έγινε??? Φωτης,Τρίκαλα
  6. Καλημέρα στην όμορφη παρέα του μεγαλυτερου group!!! Είμαι ο Φώτης, εχω ενα πανέμορφο λευκό vw passat 1.4tsi(υπερβάλλω...οχι βέβαια ;-) )και είμαι απο τρίκαλα.Είχα Fiat grande και με την δημιουργία της οικογένειας νομίζω οτι ειναι το πλεον καταλληλο και άνετο αυτοκίνητο.
  7. Πολλά & τίποτα

  8. Meteora for ever!!!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.