Jump to content

Nikos_Golfw

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About Nikos_Golfw

  • Birthday 02/15/1988

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6
  • Car's nickname
    Golfw

Nikos_Golfw's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ειδα το βιντεο απο το μηχανικο που βγαλατε..εμενα κατι παρομοιο κανει..μολις ανεβαζει πιεση στο μπαρομετρο απο 0 μεχρι 0.5 και οταν αφηνω γκαζι μου κανει τη ιδια εκτονωση με αυτη του βιντεο..εχω 2 προβληματισμους..τουρμπινα λογικα δεν θα ειναι..2φορες την κατεβασα και απλα ειχε φαει το θρος..τωρα απο τι ειναι...ειναι το θεμα..πρωτο βημα ειναι να ελεγξεις αν χανει καπου..εγω τωρα θα αλλαξω και wastegate γιατι της εχω αλλαξει ελατηριο και μπορει να μου την εχει βγαλει off.....οταν εχω νεα θα σου πω...αν δε βλεπεις λαδι στην εξατμηση πιστευω πως δεν ειναι τουρμπινα....πες στο μηχανικο να φουσκωσει ολο το κυκλωμα να δει αν χανει απο καπου!
  2. Καλησπερα,κατι παρομοιο εχω παθει και εγω εδω και λιγες μερες.βεβαια εγω εχω 60.000 χλμ.καιτο εχω κανει υβριδικο..τα εχω κοιταξει σχεδον ολα..αρχικα αλλαξα σκαστρα..τιποτα...εβαλα καταλυτη γιατι δεν ειχα καθολου..μηπως ειναι λογω back pressure...εμενα εβγαζε και λαδι η εξατμηση μονο οταν αρχιζε να spoolαρει η τουρμπινα..και τελος βλεπω να μην σηκωνω οση πιεση ειναι ρυθμισμενο το αμαξι.τωρα θα παω στο μηχανικο να το ψαξει αν χανει καπου..
  3. . Αυτο ειναι σίγουρο;αφου εχω διαβάσει στο φορούν οτι ειναι άλλη βαλβίδα.τελος πάντων θα δούμε τι θα γίνει με τι σκας τωρα και βλέπουμε!
  4. vag com εχω..αλλα δεν εχω κανει μετρισεις...λιγο βοηθεια πως θα το μετρισω;ευχαριστω εκ των πρωτερων!
  5. Το τουρμπο λυθηκε...εχει θροσ σπασμενα και κατι αλλο που δεν συγκρατησα γιατι ημουν στη δουλεια οταν με πηραν τηλεφωνο...αυτο εγυνε απο υπερβολικη πιεση ανω των 2 bar...τη στιγμη που το οργανακι εδειχνε 1.2-1.6 bar...η αιτια;...χαλασμενη σκαστρα εργοστασιακη....μικρο το κακο..ο τουρμπινας ειναι εξηγημενο παιδι και θα το φτιαξει...μονο θεματακι η σκαστρα..θα αντικατασταθει αμεσως....για αρχη την εργοστασιακη(που ειναι ενισχημενη) και μετα παμε για forge!
  6. και αν ειναι ετσι τι κανουμε;καινουρια τουρμπινα;
  7. αλλαξαν..αφου εγινε και σερβις στην τουρμπινα... αν οντως τσιμπαει λαδι η τουρμπινα τι μπορω να κανω;εκτος βεβαια απο το να παω σε καινουρια;ο τουρμπινας το ειδε και δευτερη φορα και δεν μου ειπε κατι τετοιο!
  8. Καλησπέρα,έχω το golf 6 tsi και πριν 2 εβδόμαδες εκανα τη βελτίωση.αρχικα έβαλα 70αρα εξάτμηση χωρίς καταλύτη με ένα μόνο τελικό(απο τότε ακούω πολύ εντονα το σφύριγμα της φτερωτής)...έχω αλλάξει το ιντερκούλερ με του s3.και τέλος έκανα την τουρμπίνα υβριδική..απο τη μέρα λοιπόν που το πήρα με την τουρμπίνα και το προγραμμάτισα έχοντας κάνει και 700 χλμ βλέπω καπνό μπλέ κάθε φορά που σταματάω στο φανάρι...πάντα ομως οταν εχει αρχισει και στροφαρει η τουρμπίνα..(ενδειξη στο μπαρομετρο απο 0 εως 0.5)...στο δρόμο που πηγα στο χωριο δεν έβλεπα καπνους..παρα μονο σε χαμηλες πιεσεις στο τουρμπο και ακουγοντας ενα περιεργο σφυριγμα και ακομα πιο περιεργη εκτονωση της σκαστρας(εχω την εργοστασιακη και εκανε οπως οταν μου ειχε βγει η φισα της)...οποτε μαλλον τα εχει παιξει η σκαστρα!Η κάπνα ομως δικαιολογειται;στις δοκιμες μου σε ανοιχτο δρομο στο χωριο διαπιστωσα με ζεσταμενο αμαξι βεβαια..αλλα σχετια κρυο το χωρο του μοτερ..δεν ειδα ουτε καπνο ουτε κοψιμο,σε πιεση δουλευε στο 1.6 σταθερα...πιο μετα εχοντας ζεσταθει απο διαδοχικα πατηματα 2-3 δηλαδη δεν ανεβαζε πανω απο1.2 και ακουγα την σκαστρα να κανει τον περιεργο ηχο...εκει βεβαιωθηκα για την σκαστρα!το πηγα παλι στον τουρμπινα προτου φυγω για το χωριο και το ελυσε παλι και ειχε δει λογω πιεσης οτι ειχε σπασει το κλαπετο λυπανσης επειδη η σκαστρα εμενε ανοιχτη..το εφτιαξε και μου ειπε οκ..το πηρα παλι και μου εκανα αυτα που εχω γραψει...Μεχρι και σημερα το δοκιμασα και μολις αρχιζει και ζεστενεται το λαδι εχω παλι τα ιδια..αν το ξεκινησω χαμηλα μεχρι να δειξει το μπαρομετρο απο -0.8 εως 0 ολα καλα..μετα παλι κάπνα πισω..σαν διχρονο παπακι!
  9. Οταν το σβήνεις και το βάλεις ξανά εμπρός μήπως σβήνουν τα λαμπάκια; Δες για πολλαπλασιαστες..
  10. Τελικά και εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα να πάρω τις bbs...
  11. Nikos_Golfw

    Η Golfw μου!

    Φωτογραφιες απο τη golfw μου στα δυο χωρια(Κερασιά Αρκαδίας,Φολόη Ηλείας)
  12. Στο χωριο της μητερας μου την Κερασιά...πριν μπει το προγραμμα και τα φημε...με μια εξατμησουλα απο τον παπαδοπουλο!
  13. Για πες,μη με κρατας σε αγωνια!ΝΑ περασω απο το μαγαζι?Εγω τις θελω μεχρι τις 20 του μηνα και μετρητα μεχρι 1200ευρω μπορω να δωσω με λαστιχα μαζι...προτιμηση μου οι bbs αλλιως σε ρεπλικα golf R Να σου πω φιλε εσυ εχεις αυθεντικες ζαντες golf R ή ρεπλικα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.