Jump to content

ikoustou

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About ikoustou

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

ikoustou's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. φίλε Koumparos , από το μπανεράκι κατάλαβα ότι είσαι επαγγελματίας κ γνωρίζεις. Αν μπορείς θα μου δώσεις τα φώτα σου! φοράω yokohama 185/55/14 (έχω περάσει παλιότερα από kleber και michelin pilot στις ίδιες διαστάσεις) το λάστιχο είναι σπορ, αξιοπρεπές βέβαια αλλά δεν ξέρω αν μου ταιριάζει. κάνω λόγω δουλειάς πολλά χλμ σε εγνατία, δεν είμαι πιτσιρικάς (για κόντρες κλπ) κ το ΣαβΚυρ γυρίζω σπίτι να δω την οικογένεια μου 300 χλμ απόσταση. τι να βάλω? (χωρίς να με παρεξηγήσεις ο κάθε λαστιχάς που έχω ρωτήσει, προσπαθεί να μου πασάρει τη δική του μάρκα ως καλύτερη, κάπως έτσι φοράω κ αυτά που έχω..) τι γνώμη έχεις για τα 4 εποχών ή τα χειμερινά? θα εκτιμήσω την απάντησή σου. ευχαριστώ πολύ!
  2. τι ακριβώς θελεις να πεις φίλε μου?? που το έγράψεις? δωσμου λινκ.. εδώ άλλο ποστ από Koumparos δεν είδα.. ευχαριστώ μόλις το βρήκα ευχαριστώ πολύ
  3. έχω το ίδιο πρόβλημα με τον vagzaf. ενδεικτικά τιμές στις δύο διαστάσεις: 185/55/14 michelin 400 euro 185/60/14 michelin 290 euro ας με βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει, αν αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου?? ευχαριστώ!
  4. Είναι το πρώτο μου μήνυμα. το πολάκι μου φορά 185/55/14 και επειδή δυσκολεύομαι να βρω σε αυτή τη διασταση και σε λογικές τιμές (πάντα η προσφορά ρίχνει τις τιμές) μου προτείναν να αλλάξω ελαφρώς τη διάσταση σε 185/60/14. τώρα έχει πάνω yokohama και έχω βάλει παλιότερα και michelin και cleber. θα διαπιστώσω κάποια διαφορά? ευχαριστώ για το χρόνο σας. (έχω χαθεί με τα πολλά θέματα για ελαστικά? που να ψάξω και τι να δω? υπάρχει κάποιο άλλο τόπικ ποιο διαφωτιστικό??)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.