Jump to content

SSpiroSS

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SSpiroSS

  1. παιδια ηταν κανενας Ο.Χ με gti λευκο σημερα??
  2. Καλησπερα παιδια,δευτερα με το καλο παραγγελνω και το polaki...λευκο η μαυρο(οτι μου ερθει εκεινη την στιγμη) με ξενον και το mp3 με την ενχρωμη οθωνη χωρις το navi...ελπιζω να μην ακουσω κανενα 2μηνο...το περνω με leasing και μου ειπαν οτι και καλα δινουν Προτεραιοτητα...μουφες λεω εγω αλλα μακαρι!!!!
  3. Αυτο το ξεφυσημα λογικα θα ειναι η σκαστρα..αλλα εφοσων ειναι dsg υποτιθετε πως στις αλλαγες το γκαζι μενει ανοιχτο!!!εκτος αν ειναι απο το DSG παντως δεν νομιζω να ειναι καποιο προβλημα.Τωρα αυτο με τις ανηφορες και τις κατηφορες αν το παρουμε λογικα θα ειναι καποιο συστημα προφυλαξης παθητικης ασγαλειας ουσιαστικα φρεναρει το αυτοκινητο με την μηχανη...δεν εχω πολο απλως μιλαω με την λογικη..ασ μην σκευτουμε αμεσως καποιο προβλημαα!!
  4. Απο τον δημο στον οποιο εγινε η ζημια...αλλα μετα θα σε στηλουν στο υπεχωδε αν θυμαμε σωστα..η σε οποια αλλη αρμοδια υπηρεσια(δεν θα την ξερουν αλλα προσπαθησε)λογικα ειναι μικρο ποσο σχετικα...οποτε μπορει να μην σε κουρασουν πολι...εγω μια αποζημιοση προσπαθω να παρω εδω και 2 χρονια κοντα για ενα σπιτι που μου μου καηκε το καλοκαιρι του 2009 και καθε φορα που παω μου ζητανε και καποιο αλλο χαρτι..
  5. Φιλε μου ψαχτο αυτο με την αποζημιωση ,ενας γνωστος μου καταφερε να παρει 90 ευρω (1 λαστιχο) απο ταφρο σε πολυ κεντρικο δρομο της αθηνας(δημοκρατιας στο χαιδαρι)αλλα να ξες οτι θα σε ταλαιπωρισουν αρκετα...ειδικα τωρα που υπαρχει κριση. Εαν υπαρχουν τιπορα "ψηλα"γραμματα η παγιδες ολα ευκολα μου τα λενε...ουτε service ουτε ασφαλειες ουτε τιποτα....εγω μεσω limitles εχω παρει προσφορα και μου βγαινει 410 πεπιπου τον μηνα για 5 χρονια χωρις δικαιωμα εξαγορας μετα..εσυ με πια εταιρια το εκανες αν επιτρεπεται
  6. Το εχω στο προγραμμα μου να περασω απο μια αντιπροσωπεια αλλα λογο δουλειας δεν εχω προλαβει ακομα κατι για το leasing γνωριζετε γιατι μου τα παρουσιαζουν πολυ ευκολα!!
  7. Εσενα φιλε μου εχει δηλαδη το RNS310???? Αν καταλαβα σωστα αυτο ειναι στον standar.. Λογικα και τα xenon ειναι στον standar?
  8. Kaλησπερα σε ολους..ειμαι καινουργιος στο club..Σπυρος λεγομαι απο Αθηνα αλιμο.Πρωτα να πω ενα μεγαλο μπραβο για το site ειναι απλα εξαιρετικο.Τωρα στο ψητο,σκευτομαι να παρω ενα πολο GTI...μηπως γνωριζει κανεις εαν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα εντος Αττικης?Επισεις σκευτομαι να το παρω με leasing μηπως υπαρχουν τιποτα παγηδες που πρεπει να προσεξω γιατι μου τα λενε πολυ ροδινα και δεν ξερω το φοβηθηκα λιγο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.