Jump to content

SSpiroSS

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SSpiroSS

  1. Καλησπερα παιδια,δευτερα με το καλο παραγγελνω και το polaki...λευκο η μαυρο(οτι μου ερθει εκεινη την στιγμη) με ξενον και το mp3 με την ενχρωμη οθωνη χωρις το navi...ελπιζω να μην ακουσω κανενα 2μηνο...το περνω με leasing και μου ειπαν οτι και καλα δινουν Προτεραιοτητα...μουφες λεω εγω αλλα μακαρι!!!!

  2. :thumbsup:

    παιδιά κάποιος που έχει εμπειρία με το πολακι σε βουνο ας μου πει την γνώμη του.. σήμερα είπα να το κάνω βόλτα για πρώτη φορά σε ανηφόρες κατηφόρες και στροφές.. και κατεβαίνοντας από Διόνυσο προς Νέα Μάκρη το DSG μου έκανε κάτι περίεργα... δεν μπορούσα να το τρέξω όσο ήθελα γιατί μπροστά μου είχα άλλα αμάξια οπότε αναγκαστικά το πήγαινα λίγο τσιγκελωτά και με φρένο.. κάθε φορά που κατηφόριζε όμως ο δρόμος περισσότερο.. αυτό από 6η-7η μου κατέβαζε ξαφνικά σε 3η (χωρίς να πατήσω φρένο!!!) και ανέβαζε απότομα στροφές!!! :wacko: πάταγα γκάζι και δεν έβγαινε απο την 3η!!!!ανέβαζε στροφές μέχρι 4500-5000 για να ανεβάσει με το ζόρι 4η! και ενώ είμουν με 70-80km/h περίπου.. ποτέ ξανά δεν το έχει κάνει αυτό.. οπότε αναγκαστικά κατέβηκα το βουνό με manual. Στην ανηφόρα τώρα δεν είχε κανένα πρόβλημα καταλάβαινε μόνο του ότι πρέπει να κάνει πιο αργά τις αλλαγές και να ανεβάζει στροφές για να μπορέσει να σηκώσει το αμάξι..παντώς γενικά έχω παρατηρήσει ότι στις κατηφόρες συγκρατεί και φρενάρει κατεβάζοντας ταχύτητα...

    και κάτι άλλο που παρατήρησα όταν η θερμοκρασία έπιασε 4 βαθμούς άρχισε να αναβοσβήνει ένδειξη για χιόνι.. στην αρχή νόμιζα ότι κάτι έγινε αλλά μετα το κατάλαβα οτι όλα ήταν οκ..μόνο για να με τρομάξει ήταν..

    Επίσης στις αλλαγές ταχυτήτων έχετε ακούσει ποτέ σαν κάτι να ξεφυσάει ώρες ώρες????

    Αυτο το ξεφυσημα λογικα θα ειναι η σκαστρα..αλλα εφοσων ειναι dsg υποτιθετε πως στις αλλαγες το γκαζι μενει ανοιχτο!!!εκτος αν ειναι απο το DSG παντως δεν νομιζω να ειναι καποιο προβλημα.Τωρα αυτο με τις ανηφορες και τις κατηφορες αν το παρουμε λογικα θα ειναι καποιο συστημα προφυλαξης παθητικης ασγαλειας ουσιαστικα φρεναρει το αυτοκινητο με την μηχανη...δεν εχω πολο απλως μιλαω με την λογικη..ασ μην σκευτουμε αμεσως καποιο προβλημαα!! :thumbsup:

  3. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αν γνωριζει καποιος που να απευθυνθω (γιατι αν ειχαν ενα γραφειο ξεκαθαρα για τετοιου ειδους ζημιες, θα είχαν πολληηηη κινηση), ας με διευκολυνει :whistling:

    Απο τον δημο στον οποιο εγινε η ζημια...αλλα μετα θα σε στηλουν στο υπεχωδε αν θυμαμε σωστα..η σε οποια αλλη αρμοδια υπηρεσια(δεν θα την ξερουν αλλα προσπαθησε)λογικα ειναι μικρο ποσο σχετικα...οποτε μπορει να μην σε κουρασουν πολι...εγω μια αποζημιοση προσπαθω να παρω εδω και 2 χρονια κοντα για ενα σπιτι που μου μου καηκε το καλοκαιρι του 2009 και καθε φορα που παω μου ζητανε και καποιο αλλο χαρτι.. :wacko:

  4. Οχι, Σπυρο δεν ειναι στανταρντ. Συνιστω μια επισκεψη πρωτα σε αντιπροσωπεια, να παρεις και την λιστα των εξτρα, και ο,τι αποριες εχεις, εδω ειμαστε να στις λυσουμε.

    Παντως το αυτοκινητο ειναι εξαιρετικο αν εξαιρεσουμε το χαμηλο προφιλ των ελαστικων (το οποιο προσωπικα λατρευω). Και για να μην με παρεξηγησει κανεις, το λεω μονο γιατι εχουμε τρισαθλιους δρομους με κρατηρες (ουτε καν τρυπες). Εγω χτες ειχα την πρωτη κακη εμπειρια. Πανω σε στροφη σε στενο, στριβοντας με 10kh/h περιπου γνωριστηκα με μια θανατηφορα τρυπα. Μετα τον πρωτο κοπανημα, ειδα οτι, μαλλον γλυτωσε η ζαντα, αλλα το λαστιχο πεταξε καρουμπαλο... Αρχισαν να μου λενε οτι εχω δικαιωμα να διεκδικησω αποζημιωση απο τον δημο, αλλα εδω ειναι Ελλαδισταν... Εσεις τι λετε???

    Φιλε μου ψαχτο αυτο με την αποζημιωση ,ενας γνωστος μου καταφερε να παρει 90 ευρω (1 λαστιχο) απο ταφρο σε πολυ κεντρικο δρομο της αθηνας(δημοκρατιας στο χαιδαρι)αλλα να ξες οτι θα σε ταλαιπωρισουν αρκετα...ειδικα τωρα που υπαρχει κριση.

    τι ακριβώς θες να μάθεις?

    Εαν υπαρχουν τιπορα "ψηλα"γραμματα η παγιδες ολα ευκολα μου τα λενε...ουτε service ουτε ασφαλειες ουτε τιποτα....εγω μεσω limitles εχω παρει προσφορα και μου βγαινει 410 πεπιπου τον μηνα για 5 χρονια χωρις δικαιωμα εξαγορας μετα..εσυ με πια εταιρια το εκανες αν επιτρεπεται

  5. Οχι, Σπυρο δεν ειναι στανταρντ. Συνιστω μια επισκεψη πρωτα σε αντιπροσωπεια, να παρεις και την λιστα των εξτρα, και ο,τι αποριες εχεις, εδω ειμαστε να στις λυσουμε.

    Παντως το αυτοκινητο ειναι εξαιρετικο αν εξαιρεσουμε το χαμηλο προφιλ των ελαστικων (το οποιο προσωπικα λατρευω). Και για να μην με παρεξηγησει κανεις, το λεω μονο γιατι εχουμε τρισαθλιους δρομους με κρατηρες (ουτε καν τρυπες). Εγω χτες ειχα την πρωτη κακη εμπειρια. Πανω σε στροφη σε στενο, στριβοντας με 10kh/h περιπου γνωριστηκα με μια θανατηφορα τρυπα. Μετα τον πρωτο κοπανημα, ειδα οτι, μαλλον γλυτωσε η ζαντα, αλλα το λαστιχο πεταξε καρουμπαλο... Αρχισαν να μου λενε οτι εχω δικαιωμα να διεκδικησω αποζημιωση απο τον δημο, αλλα εδω ειναι Ελλαδισταν... Εσεις τι λετε???

  6. Καλώς ήρθες στο club και καλά γραψίματα!! thumbsup.png

    Ετοιμοπαράδοτα δεν νομίζω να βρεις εύκολα, αλλά λογικά έρχονται ανά καιρούς διάφορα με τον standard εξοπλισμό. Αν παραγγείλεις με εξτρά τότε περίμενε γύρω στους 3-6 μήνες ανάλογα με τα εξτρά που θα βάλεις και βέβαια ανάλογα με την αντιπροσωπία. Επίσης μπορεί να πετύχεις κανένα από καμία ακύρωση, όπως έτυχε σε εμένα (candy white με εξτρά μόνο τα φιμέ πίσω εργοστασιακά κ απενεργοποίηση αερόσακου συνοδηγού) και δεν χρειάστηκε να περιμένω ούτε ένα μήνα...

    Από προβλήματα τώρα, είμαστε όλοι στην αναμονή για να δούμε τελικά τι θα προκύψει.... Προσωπικά πιστεύω ότι εκτός από τα γνωστά προβλήματα που βγάζει κάθε αμάξι με τον καιρό, δεν θα βγάλει εξτρά πρόβλημα, αλλά από εκεί και πέρα είναι και με την χρήση που κάνει ο καθένας....whistling.gifwhistling.gif

    Εσενα φιλε μου εχει δηλαδη το RNS310???? Αν καταλαβα σωστα αυτο ειναι στον standar.. Λογικα και τα xenon ειναι στον standar?

  7. Kaλησπερα σε ολους..ειμαι καινουργιος στο club..Σπυρος λεγομαι απο Αθηνα αλιμο.Πρωτα να πω ενα μεγαλο μπραβο για το site ειναι απλα εξαιρετικο.Τωρα στο ψητο,σκευτομαι να παρω ενα πολο GTI...μηπως γνωριζει κανεις εαν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα εντος Αττικης?Επισεις σκευτομαι να το παρω με leasing μηπως υπαρχουν τιποτα παγηδες που πρεπει να προσεξω γιατι μου τα λενε πολυ ροδινα και δεν ξερω το φοβηθηκα λιγο.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.