Jump to content

Geonet

Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

About Geonet

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Τρικάλων

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    golf - passat

Recent Profile Visitors

3,690 profile views

Geonet's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Είναι Pierburgs και μάλλον το πρώτο από τον κατάλογο... http://www.ms-motor-..._2010-5_web.pdf Type of valve: Reversing valve Operating Mode: electric Voltage: 12 V F7.00470.07.0 03C 145 692 J
  2. Το έχω ήδη μετακινήσει αρκετά. Όντως έχω απώλεια ισχύος και έχει ανάψει το λαμπάκι των καυσαερίων. Θα πάω συνεργείο σε λίγο και ελπίζω σε χαμηλό κόστος... update... είναι ο ν75. μαζί με εργατικά 60ευρώ Rorris.
  3. Είναι Pierburgs και μάλλον το πρώτο από τον κατάλογο... http://www.ms-motor-service.cn/ximages/pg-newproducts_2010-5_web.pdf
  4. Καλησπέρα, έχω ένα golf V TSI 140 και έκανα βλακεία κατά την αλλαγή των μπουζί. Πάνω από τα αριστερά μπουζί δεν έβγαλα ένα μικρό σωληνάκι και έσπασα την υποδοχή του. Είναι ένα μικρό γκρι πλαστικό. Γνωρίζει κανείς τι κάνει και ποιο είναι το part number του ή κόστος? Ευχαριστώ.
  5. Ευχαριστώ. Μόλις παρήγγειλα 4 από τα NGK - PLATIN - PZFR6R.
  6. Επειδή έφτασε η ώρα να κάνω μόνος μου το service... λέω να αλλάξω τα μπουζί και βλέπω ότι στο συγκεκριμένο post είστε αρκετά σχετικοί. Για GOLF TSI 140ps BMY βλέπω ότι η VW προτείνει τα NGK - PLATIN - PZFR6R. Μπήκα και στο site της BOSCH η οποία προτείνει για τους ΒΜΥ το BOSCH FR6HI332 Μπουζί, διπλό πλατινένιο. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην πάρω το συγκεκριμένο BOSCH? (κάποια άλλα bosch που διάβασα στο forum κρίνονται ακατάλληλα).
  7. Επειδή έφτασε η ώρα να κάνω μόνος μου το service... λέω να αλλάξω τα μπουζί. Για GOLF TSI 140ps BMY βλέπω ότι η VW προτείνει τα NGK - PLATIN - PZFR6R. Μπήκα και στο site της BOSCH η οποία προτείνει για τους ΒΜΥ το BOSCH FR6HI332 Μπουζί, διπλό πλατινένιο. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην πάρω το συγκεκριμένο BOSCH? (κάποια άλλα bosch που διάβασα στο forum κρίνονται ακατάλληλα).
  8. πρόσφατα πήρα τους bosch A979s και λειτουργούν σαν καινούργιοι. Δοκίμασε να τσεκάρεις το σφίξιμο του βραχίωνα.
  9. Άποψη μου από προσωπική εμπειρία... TSI 140 (4 και κάτι χρόνια). Κοίταξε λίγο την μπαταρία σου... Η μαμά μπαταρία είναι αρκετά μικρή 44αρα. Μόλις αρχίζει και τελειώνει αρχίζει και δημιουργεί διάφορα προβλήματα από check engine και πρόβληματα στο τιμόνι αλλά και σε άλλους εγκεφάλους όπως παράθυρα κλπ. Σε ότι αφορά το service των 60.000 είναι ότι και το κανονικό συν τα μπουζί. Έλεγχος για τακάκια βάση φθοράς και υγρά βάση τελευταίας αλλαγής.
  10. Ναι αλλά δεν το βρίσκω... αυτό είναι το θέμα! (εκτός αν είναι το ίδιο με αυτό των φρένων). Σημείωση ότι τα golf έχουν ηλεκτρο-υδραυλικό σύστημα. Επίσης βρήκα αυτό:
  11. Καλησπέρα, έχω το MKV TSI 140hp (2007) και 110.000km. Δεν έχω αλλάξει ποτέ υγρά φρένων - τιμονιού. Επειδή εδώ και λίγο καιρό αισθάνομαι το τιμόνι λίγο περίεργα θεώρησα ότι πρέπει να αλλάξω τα υγρά. Το θέμα είναι όμως ότι δεν βρήκα δοχείο τιμονιού... είναι μήπως το ίδιο κύκλωμα με των φρένων. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του!!!
  12. Λοιπον το πήγα στον Rorri (Ρώρρη) στο Νέο Ηράκλειο και μου έβγαλε το σύνολο... Για τακάκια μπροστά, αλλαγή ψυγείου A/C και τρομπάκια του πεντάλ του συμπλέκτη μου ζητήσανε 800 ευρώ (μαζί με τα εργατικά).
  13. Δηλαδη δεν χρειάζεται αλλαγή η καδένα? Ναι το ψυγείο το είδαν και θέλει αλλαγή (300 ευρώ). Για το συμπλέκτη δεν ξέρω ακόμα τι φταίει και πόσο θα στηχίσει. Καμία εγγυηση γιατί το έχω 3 χρόνια (2 ήταν).
  14. ερώτηση: έχω το golf V TSI 140 (Μάρτιος 2007) με 90.000 χλμ Μέχρι στιγμής κάνω τα κλασικά service για λάδια-φίλτρα κάθε 15.000 και για μπουζί κάθε 30.000 Επίσης τακάκια όποτε έχουν φαγωθεί (περιέργως τα πίσω νωρίτερα από τα μπροστά!!!) Λογικά κάπου τώρα δεν πρέπει να αλλάξω ιμάντα? επίσης τι άλλο μου διαφεύγει? Τέλος να αναφέρω ότι μεσα στην γκαντεμιά μου και χωρίς αιτία πριν μια βδομάδα μου έσπασε το ψυγείο του aircondition (δεν το έχω αλλάξει ακόμη) και επιπλέον όταν πατάω τον συμπλέκτη δεν έχει άμεση επαναφορά γιατί κολάει το πενταλ στη μέση. Ευχαριστώ (μάλλον θα μου βγεί ενα καλό κουστουμάκι στο επόμενο service...)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.