Jump to content

panikos

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

panikos last won the day on January 3 2018

panikos had the most liked content!

About panikos

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Κοζάνης

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

panikos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι η τουλάχιστον δε βγαίνει στον δρόμο είναι ανεπεσθητο.
  2. Εμένα μου είχαν πει ότι το ανακοινώνουν μια με δυο μέρες πριν την Black Friday οπωσ Και εγεινε στην σελίδα τους στο fb..
  3. Από κατανάλωση πχ στα ~ 4000km μικτή οδήγηση long term έχω 4,5lt/100km γενικά κάνω συνετό οδήγημα. Το προγραμμα το έβαλα καταρχήν γτ η τιμή ήταν πολύ ανταγωνιστική όπως και τα νούμερα που δίνει η revlimit. Γενικά το αμάξι είναι κρίμα να είναι φιμωμένο. Επόμενη κίνηση και εκεί θα κλείσω είναι ένα φίλτρο ελεύθερο . Παντός η κατανάλωση να μην φοβίζει κανέναν δεν πάει από 4,5lt στα 7 η διαφορά όταν το κινηγας τέρμα είναι της τάξεος 10-15% στο καύσιμο, και αν το πας χαλάρα όπως το πας σε καθημερινή χρήση είναι και 5% οικονομικότερο .
  4. Λοιπόν παιδιά τελικά έβαλα το πρόγραμμμα της revlimit την Black Friday με κόστος 250€ τελική. Κάνανε περίπου 3 ώρες καθότι εκείνη την μέρα λόγο προσφοράς έσπευσαν πόλλοι να το βάλουν .Γενικα η διαδικασία κρατάει περίπου 30’. Απο εκεί και πέρα το αμάξι πραγματικά μεταμορφώθηκε σε όλο το φάσμα τον στροφών από 1500-4000 δεν κοπιάσει πουθενά και τραβάει . Πολύ μεγαλύτερη ροπή μεγαλύτερη τελική γενικά πάει εμφανώς καλύτερα .απο κατανάλωση αν το πας χαλαρά ίσως καίει και λίγο λιγότερο αλλά αν το κυνηγάς η κατανάλωση ανεβαίνει αποτί μαμά .οχι βέβαια τρέλα νούμερα . Σε γενικές γραμμές το αμάξι είναι απόλαυση ειδικά με Δευτέρα και Τρίτη τραβαε8 σαν τρελό. Τα νούμερα που λέει η revlimit στο δικό μου από 75-115hp και από 21,5 κιλά ροπή στα 28,5 και μου προτεινανε Ναβάλω σε κάποια φάση και ένα φίλτρο ελεύθερο. K&N ,pipercross,DNA κτλπ .
  5. Επίσης μου φάνηκε κάπως υπερβολικό από 75hp να πηγαίνει 115hp , +40hp.!! Ωστόσο έπεμενε καθότι είναι ίδιο με το μοτέρ τον 90hp
  6. Πήρα σήμερα τηλ στην revlimit, οι άνθρωποι ευγενικοί και εξυπηρετικοί με είπαν ότι και τα δυο μοτέρ 75-90hp είναι ακριβος τα ίδια και για λόγους marketing τα βγάζουν έτσι . Το προγραμμα που βάζουν πάει το αμάξι και στις δυο περιπτώσεις 115hp! Γτ απλά είναι ίδια . Το κόστος είναι 450€ και χρειάζονται ~2 ώρες . Σε ερώτηση μου αν υπάρχει κάποια έκπτωση με είπε ότι θα μπορούσα να περειμενω μέχρι τον Δεκέμβριο όπου θα έχουν πάλι φέτος Black Friday και 50% discount.!! Όποτε πάει στα 225€.! Με είπε ότι το προπληρώνεις και πας μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων να στο περάσουν . υ.γ πέρσι με είπε ότι την Black Friday έγεινε χαμός.
  7. Φίλε Βασίλη ποιο ακριβός μοντέλο έχεις και πόσο το πηγέ? Επισης είναι καλή εταιρεία αξιόπιστη κτλπ...φαντάζομαι κάνουν ότι ακριβός κάνει η revo,abt κτλπ
  8. Καλησπέρα σε όλους, είμαι κάτοχος ενός polo 1.4 tdi BMT 75hp 2015 και ψάχτηκα τις τελευταίες μέρες για προγραμμα έτσι ώστε να το ανεβάσω λίγο το μοτέρ.μετα από έρευνα και mail στην επίσημη αντιπροσωπεία της revo στο εξωτερικό η οποία με απάντησε μέσα σε 30' με είπαν ότι για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχουν κάτι και δεν Πρόκειται να βγάλουν στο μέλλον καθότι δεν έχει ζήτηση .Επειτα έστειλα mail πάλι στο εξωτερικό στην Abt όπου την επόμενη μέρα με πείρας τηλέφωνο από Ελλάδα ο αντιπρόσωπος του. Το παιδί που μίλησα πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός μου είπε ότι δεν έχει η Abt κάτι και ίσως βγάλουν στο μέλλον για το μοτέρ με τα 105hp.Ωστοσο με είπε ότι η Abt συνεργάζεται με την https://www.racechip.co.uk/ και ότι έχει για το αμάξι μου και η εφαρμογή γίνεται στην Abt επισης δίνουν 2 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ. Εχει κάποιος άποψη για την συγκεκριμένη εταιρεία και τα προϊόντα της ? Απ ότι βλέπω είναι παράλληλος εγκέφαλος? Εγκυμονεί κάποιους κυνδινους αυτό? Επισης δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό αλλά το προτείνει η ίδια η Abt όπου το τοποθετούν και οι ίδιοι.
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΓΩΡΑΣΑ ΜΕΤΑΧ,POLO GTI 9N3 07'(ΣΕ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ)ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ(EINAI ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΙΣΤΙΡΙΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΤΛΠ.) ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ GOLF 5 GTI? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΜΠΕΝΕΙ Ο ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ GOLF H ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΑΕΡΟΣΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΩΜΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ LINK) KAI ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝΕ Π.Χ ΣΤΗΝ VW?TO ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ..? SORRY ΓΙΑ ΤΑ CAPITAL EΧΕΙ PROB ΤΟ KEYBOARD
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.