Jump to content

giorgos-1

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by giorgos-1

  1. Εχω το polo tsi και το ειχα αγορασει με το rcd210 οπου ειχε μονο στις μπροστα πορτες και κολονες ηχεια.Περασα καλωδιωσεις και στις πισω πορτες κ εβαλα ηχεια και αυτοματα ενεργοποιηθηκε η επιλογη fader στις ρυθμισεις.Ακομα κ οταν εβαλα το rcd310 δεν υπηρξε καποιο θεμα και δε χρειαστηκε καποια κωδικοποιηση. Στάλθηκε από το MT11i μου
  2. Τα sportmax οπου εβαλα προσφατα εχουν δεικτη φθορας 240 σε σχεση με τα pilot sp3 με 320.Ο χρονος θα δειξει πως θα τα πανε.
  3. Επελεξα και γω το dunlop sportmax αλλα σε 16αρα ζαντα πριν λιγες μερες.Αν και ειναι νωρις ακομα να πω την γνωμη μου ειδα καποια διαφορα στο κοπανημα στο 45αρι προφιλ που ειναι + οτι πηρα γραπτη εγγυηση για ενα χρονο ή 20.000χλμ αν παθει κατι οποιοδηποτε λαστιχο το αλλαζουν κατευθειαν.
  4. Εβαλα για πλακα το δικο μου 1.2 tsi και εβγαλε κανονικα αποτελεσμα οτι δεν επιρεαζεται.
  5. Να επιβεβαιωσω και γω με το polo μου 1.2 tsi 105 τελειως μαμα με 16αρες ζαντες οτι με το που επιασα καπως ζορικα τα 190χλμ σταματησε εκει ο δεικτης,λογω κοφτη με τπτ δεν ανεβαζε και δεν επεμεινα για πολυ ωρα.
  6. Εχω το polo tsi με τα 105 οπου ειχε το rcd210 και πριν κανα 6μηνο εβαλα το rcd310.Κανενα προβλημα μεχρι τωρα,μπηκε κατευθειαν χωρις επιπλεον καποια ρυθμιση.
  7. giorgos-1

    VW Polo 1.2 tsi

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.