Jump to content

tomis

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About tomis

  • Birthday 03/02/1978

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Θεσσαλίας - Λαρισαίων
  • Νομός
    Λάρισας

Contact Methods

  • Yahoo
    tomsam30@ymail.com

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tomis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Ευχαριστώ φίλε μου θα συγκρίνω τιμές και θα αποφασίσω.
  2. Παιδιά αλλάζω τακάκια στο passat 1.6 tdi να παω σε μαμα η εχει να προτεινει καποιος κατι αλλο.
  3. Αυτο μου πάνε κι εμένα αλλα ο μηχανικός που το πηγαίνω μου πε θα τον ελέγχουμε κάθε φορά και εαν χρειάζεται θα τον αλλάξουμε επίσης πρέπει να σου πω ότι αγοράζω από αλλού τα αναλώσιμα για το αυτοκίνητο και σ αυτόν μόνο τα περνάω για να μην σκέφτεται ότι θα κονομήσει και αλλάζει χωρίς να χρειάζεται.
  4. Το 1.6TDI μη νομίζεις ότι εγώ ξέρω περισσότερα βάση βιβλίου και το μηχανικό που πήγα το αυτοκίνητο απ την πρώτη μέρα που το.πηρα (στη Λαρισα) καθε φορά που το πάω για service ελέγχει και μου λέει εαν με παιρνει να το αφήσω λίγο ακόμα η χρειάζεται αντίκατασταση. Μέχρις στιγμής στα 86.000 χιλιόμετρα Έχω αλλάξει μόνο σινεμπλοκ τιποτα άλλο.(δόξα το θεο).
  5. Φιλε μου υστερα απο αρκετή συζήτηση με κάποιους γνωστούς μηχανικούς αυτοκινήτων κατέληξα στο συμπέρασμα ότι εάν θες εγγυημένα προϊόντα αγοράζεις από την αντιπροσωπεία, γνώμες θα ακούσεις πολλές αλλα οι πιο πολλοί μου παν οτι μπορει να ναι ακριβότερα αλλα υπαρχει λογος. Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να αλλάξω ιμάντες αλλα πιστεύω ότι όταν θα ρθει η ώρα εκεί θα πάω.
  6. Παιδιά ξέρει κάνεις τι μάρκα ιμάντα poly-v φοράει το passat και γενικότερα ποια μάρκα Ιμάντες να προτιμάω;
  7. tomis

    RACE CHIP

    Αδερφέ εάν μείνεις ευχαριστημένος γράψτω σε παρακαλώ για να ξέρουμε κι εμείς.
  8. Μηπως μπορουμε με καποιο τροπο να κανουμε τα αυτοκινητα μας λιγο πιο ελαφρα? ειναι κι αυτο μια μορφη αναβαθμισης.
  9. Αυτο που θες εσυ ειναι το νεο passat Bi-turbo 240ps. Πλακα πλακα γιατι δεν ψαχνεσαι να το κανεις bi-turbo...
  10. Φιλε μου δες κι αυτο http://www.racechip.com/chiptuning/volkswagen/passat/b7-3c/1-6-tdi-77kw/index.phpθελω κι εγω να βελτιωσω το passat μου αλλα φοβαμαι για πιθανες φθορες.
  11. Φιλε μου εχω ενα passat 1.6 TDI 2011 και στην αντιπροσωπεια μου ειπανε πως αυτο το συστημα αντιλαμβανεται την απωλεια πιεσης μεσω των βαλβιδων, μου ειπαν μαλιστα να προσεξω οταν θα αλλαξω λαστιχα να μην μου της σπασουνε εισαι απολυτα σιγουρος οτι ετσι δουλευει? Δεν θελω να σε μπερδεψω εαν σου ειναι ευκολο επαληθευσε το μπορει να εχει αλλαξει η τεχνολογια εαν οχι μπορει απλα να παρουσιασε προβλημα η μια εκ των τεσσαρων βαλβιδων. παντως πολλα προβληματα στα ηλεκτρονικα λυνονται κανοντας ολικο reset (βγαζοντας δηλαδη των πολο της μπαταριας) πριν κανεις οτιδηποτε ρωτα σε ειδικους γιατι μπορει να σου κλειδωσει το αυτοκινητο μια τετοια κινηση μακαρι να σε βοηθησα εστω και στο ελαχιστο και να μην σε μπερδεψα περισσοτερο.
  12. tomis

    Blue Motion

    Υποθετο πως επραξα ορθα που το παρηγγειλα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.