Jump to content

arisk

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by arisk

  1. Εννοείται αφου διατηρει την ταχύτητα με τον πιο ομαλό τρόπο οσον αφορά τις αυξομειώσεις.
  2. Εγω εχω το 1.4 tsi dsg το συστηνω ανεπιφυλακτα. Ανετότατο ταξιδι μεχρι και στο εξωτερικό χωρις να με κανει να νιωσω ποτέ οτι ειχα 1.4 αρι. Σε κοντρίτσες που το εβαλα με 1.6 αρια τα ριχνει ολα (με 3 το συγκρινα focus - golf- megane) αλλα εκει που με εντυπωσιασε ειναι οι ρεπριζ. Σε γενικες γραμμες το υπολογιζεις σε επιδοσεις σαν 1.8 ατμοσφαιρικό. Σε αναβασεις βουνών στο d παιζει πολυ με τις ταχυτητες, αλλα στο sport και στο manual ηταν μια χαρά. Σε περιπτωση και μονο που θα κανεις πολλα ταξιδια αξιζει να πας στο 1.6tdi αλλα μονο για την καλυτερη οικονομια βενζινης. Στο 1.4 σε επαρχιακους δρομους με 80-90 θα εισαι κατω απο 6 lt , σε αυτοκινητοδρομο με 110 στα 6 lt, με 130 στα 7,2lt. Αυτες ειναι μετρησεις με 2 ατομα , παιδι και γεματο πορτ μπαγκαζ και μονιμως ανοικτο AC. Ελπίζω να βοήθησα.
  3. Εδω κ 2-3 βδομαδες κ το δικό μου αγορασμενο εδω κ 1 χρόνο κάνει ακριβως το ιδιο με το δικό σου Ντανιέλ. Να σου πω την αληθεια θα το παω να το τσεκάρουν, αλλα θα το σκεφτώ πολυ αν θα μπω στην περιπετεια να κανω αλλαγες ανταλλακτικων μετα κ την δικη σου εμπειρια. μενα βεβαι δεν ρεταρει σχεδον καθολου παρα μόνο ανεβαζει περιπου 1100 στροφες ακουγεται ο ιδιος μπασος ηχος αλλα σε 5-7" σταματαει κ μετα όλα καλα. Εμένα μου το κανει μονο το πρωι.
  4. ξερετε μηπως να μου πειτε αν το καινουριο passat Β7 που παρηγγειλα εχει προτζεκτορες? θελω να βαλω aftermarket xenon αλλα ρωτω για προτζεκτορες για να μην τυφλωνω τους απεναντι. Θα ηθελα πολυ να τα παραγγειλω εργοστασιακα αλλα το πουγκι δεν φτανει μεχρι εκει. εκτος αν καταφυγω στην λυση λαμπες piaa. ευχαριστω προκαταβολικα για τον κοπο να μου απαντησετε.
  5. Περιμένω τον Ιούλιο το passat 1.4 tsi dsg. Επειδή θα πάω για 10 μέρες Γερμανία πιστεύετε ότι ένα τέτοιο ταξίδι με σταθερή ταχύτητα βοηθαει στο στρωσιμο;
  6. Εγω πάντως που εκλεισα χθες το καινούριο passat, πήγα με ένα φίλο που έχει το προηγούμενο βάζοντας τα δίπλα δίπλα το καινούριο φαίνεται πιο λιμουζίνα συνολική σχεδίαση πιο συντηρητική αλλα για μένα πιο συμπαγή μούρη.
  7. arisk

    Dsg

    Άντε με επεισες κ το εκλεισα με paddles. Εντυπώσεις σε 3 1/2 μήνες. Ούτε φυλακοβιος να ήμουν που σβήνει μέρες!!!
  8. arisk

    Dsg

    Οοοοταν το πάρεις στα χέρια σου. Αυτή είναι πονεμένη ιστορία. Πως περνάνε 3,5 μήνες; Τώρα ξέρω ότι θα ξεφύγω λίγο απο το θέμα μου αλλα αναρωτιέμαι όταν έχεις ένα μικρό κομπόδεμα ίσο ΜΕ την αξία του αυτοκινήτου τι κάνεις βγάζεις απο αυτό για να δώσεις μεγάλη προκαταβολή και να γλιτωσεις τόκους που είναι πολλοι. Η αφήνεις τον κουμπαρα ήσυχο και προτιμας να σου τα πάρουν μέσα απο τόκους λίγα λίγα. Όσο για τα paddles ίσως τα βάλω γιατί είναι μόνο 90ευρω. Αν ο διαχειριστής νομίζει ότι ξέφυγαν Εκτός θέματος ας με μετακινήσει σε άλλο topic. Ευχαριστώ.
  9. arisk

    Dsg

    paddles λεω να μην βαλω γιατι αν χρειαστει να ανεβοκατεβασω χειροκινητα σχεση προτιμω να το κανω με το σειριακο. και αυτο μονο σε καμια επαρχιακη η ορεινη διαδρομη οπου εκει τα paddles κατα την στροφη του τιμονιου δεν θα βολευαν. θα μου βγεο 25600 με μαυρο μετταλικο, αναδιπλουμενους καθρεπτες, παρκ ασιστ,light assist, cruise comtrol, πολυλειτουργικο τιμονι, ξυλινες επενδυσεις, ταμπλω παανω καφε , κατω μπεζ και μπεζ καθισματα απο comfortline. xenon θα μπουν aftermarket, εκει θα χρειαστω την γνωμη σας. το μονοπου εμεινε ειναι να διαλεξω χρηματοδοτηση. δεν ρωτησα αν εχουν ατοκες δοσεις με μεγαλη προκαταβολη, θα ρωτησω αυριο.
  10. arisk

    Dsg

    Δεν περίμενω άλλο να μαζεψω χρήματα γιατί όσο περιμένω χάνει αξία αυτο που Έχω και έτσι ίδιο το πηλίκο. Πήγα σήμερα στον Μανδυλα και οδηγησα το passat με χειροκίνητο και το golf με dsg γιατί δεν το είχαν στο passat. Πραγματικά έπαθα πλάκα με το dsg. Σε 5 λεπτά το είχα συνηθίσει και απο Δευτέρα πάω να το κλείσω σίγουρα με το dsg. Παρεπιπτωντως απίστευτο αυτοκίνητο το καινούριο passat. Απίστευτη κ η εξυπηρετηση των παιδιών εκεί. Εγινε συγχωνευση των διαδοχικων δημοσιευσεων.
  11. arisk

    Dsg

    Η διάφορα των δυο εκδόσεων είναι -ζάντες -θερμαινομενα καθίσματα -συνδυασμός ύφασμα -αλκατάρα -έλεγχος πίεσης ελαστικών Συνολική διαφορα 1000 ευρω. Δεν είναι πράγματα που θα μου λείψουν ιδιαίτερα αν δεν τα Έχω.
  12. arisk

    Dsg

    Τελικά παιδιά μάλλον πείστηκα για το dsg και θα το πάρω. Τα χρήματα αυτα θα τα αντιστάθμισω απο την επιλογή comfortline αντι για highline καθώς φοβάμαι ότι το 45αρι προφίλ της 17αρας ζαντας θα κοπαναει πολύ, και απο τα ξένον που θα προτίμηση να βάλω aftermarket mtm or philips καθώς δεν μου χρειάζονται και τόσο τα κατευθυνωμενα φώτα.
  13. arisk

    Dsg

    Με το dsg οταν κανεις μια διαδρομη ορεινη αναβαση - καταβαση - στροφες ειναι καλυτερα να το δουλευεις σαν αυτοματο η σαν σειριακο?
  14. arisk

    Dsg

    κωνσταντινε εσυ στο δικο σου εχεις το dsg?
  15. arisk

    Dsg

    ΜΟυ είπαν ότι τα ξένον πάνε πακέτο με τα κατευθυνόμενα. Όσο για το αν έχει προτζέκτορς δεν το ρώτησα αλλα μακάρι να έχει γιατί έτσι θα βάλω πιο εύκολα aftermarket xenon καθότι δεν θα τυφλωνω τους απέναντι όπως τώρα στο φόκους με τα κάτοπτρικ φανάρια είναι πρόβλημα τα ξένον.
  16. arisk

    Dsg

    Πολύ ωραία άρα αντί να δώσω 1300 για το πακέτο xenon με κατευθυνωμενα φώτα , τα δίνω για το dsg. Χειροκίνητη ρύθμιση ύψους όμως φαντάζομαι θα Έχω.
  17. arisk

    Dsg

    Εδώ θα μου επιτρεψεις να διαφωνήσω. Δεν ξέρω Κατά πόσο το dsg έχει μεταπωλητικη αξία. Ο έλληνας δεν έχει φτάσει ακόμη σε τέτοια επίπεδα να εκτίμησει το αυτόματο κιβώτιο.
  18. arisk

    Dsg

    Άρα; Πραγματικά θα το ήθελα πολυ το dsg αλλα στην πράξη πόσο πολυ θα μου χρειαστει? το Λέω αυτο γιατί έχοντας οδηγήσει το αντίστοιχο golf για μια εβδομάδα στη. Φρανκφούρτη δια πιστωσα ότι Εκτός απο το σταμάτημα στα φανάρια και σε βαριά μποτιλιάρισμα Δεν χρησιμοποιούσα σχεδόν καθόλου τον λεβιέ ταχυτήτων. Υπόψιν ότι η κίνηση στην Θεσσαλονίκη μετα την άνοδο της τιμής της βενζίνης είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
  19. arisk

    Dsg

    Χωρίς απόσυρση και μου έκανε εντύπωση ότι δεν μου έκαναν καμία έκπτωση μόνο κάποια μικροαξεσουαρ´ δώρο. Θα πάω βέβαια και σε άλλη να ρωτήσω
  20. arisk

    Dsg

    Ευχαριστω για το καλωσορισμα το προβλημα ειναι οτι αν βαλω και το dsg και τα υπολοιπα αξεσουαρ φευγω κατα 2000 απο το budget οποτε αν ειχα να διαλεξω ενα απο τα δυο?
  21. ειμαι υποψηφιος αγοραστης passat και θα ηθελα να ρωτησω το εξης ωραια κουκλα η 17 ιντσων της highline alla μηπωσ θα κοπαναει πολυ στις λακουβες το 45 προφιλ? μηπωσ να παω σε comfortline kai 55/16? αν βοηθαει τωρα οδηγω ford focus ghia και δεν θα ηθελα κατι πιο σκληρο απο αυτο που εχω τωρα.
  22. arisk

    Dsg

    κατ αρχην να ζητησω συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα. μετα απο 5 χρονια υπερευχαριστημενος με το ford focus ghia αποφασισα να μεταβω σε sedan λογω προοπτικης οικογενειας και κατεληξα στο passat 1.4 tsi αφου και οικονομικο ειναι και μου δινει αυτο που μου ελειπε απο το φορντ την ρεπριζ. το ερωτημα μου ειναι αφου το αυτοκινητο δειχνει να τραβαει απο αρκετα χαμηλα ακομη και με 3-4 σχεση ποσο χρησιμο πραγματικα εινα το dsg (κανω καθημερινα 60χλμ μεσα στην θεσ/νικη)? μηπως να χρησιμοποιουσα αυτα τα 1500 ευρω για αλλα αξεσουαρ οπως park assist, cruise control, xenon , πολυλειτουργικο τιμονι, ηλεκτρικους καθρεπτες? σημειωση οτι δεν θελω να φυγω πανω απο 25000-255000.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.