Jump to content

golfis

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About golfis

  • Birthday 08/20/1982

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

golfis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Έβαλα και εγω εχθές την 100αρα μου στην ΒΡ επι της Λ. Λαυρίου απέναντι απο την τροχαία, σήμερα άναψε check engine(F**K gasman και όλα τα λαμπάκια μου...)....και έμεινα....με τις υγείες μου...
  2. Καλησπερα! Να σας πω και εγω την ιστορια μου με τα συνεργεια: Πριν ενα 6μηνο εμφανιστηκε ενας θορυβος στον εμπρος δεξιο τροχο.Οσο ανεβαιναν τα χλμ τοσο πιο εντονος γινοταν. Πηγα σε ενα φιλο που ασχολειται και μετα απο βολτα που εκανε μου ειπε ρουλεμαν τροχου. Επειδη δεν ειχε χρονο να το φτιαξει πηγα σε ενα συνεργειο του vw group στα γλυκα νερα.Και εκει μετα απο βολτα ο μαστορας μου ειπε ρουλεμαν τροχου. Κατι με ετρωγε και πηγα στην ΑΜΤ στη λεωφορο λαυριου μια βολτα.Εκει ο μαστορας το πηγε βολτα,το σηκωσε κιολας...,και μου λεει σασμαν---->1500 περιπου!Μου επεσαν τα μισα μαλλια! Περνωντας απο την αντιπροσωπια της vw στην χαλκιδα ενας μηχανικος μετα απο "πληρη" ελεγχο μπαινουμε στο αμαξι,κλεινει τα παραθυρα και μου λεει το εξης ωραιο:Μην το φτιαξεις εδω...,θα σου κοψουν τον κ..ο!Θα το φτιαξουμε αλλου! Ημουν ετοιμος να αλλαξω σασμαν στην ΑΜΤ αλλα ειδα το topic και αποφασισα να παω απο την VolksWagen Group Service στο Αιγάλεω και μετα απο Τσουργιαννη στο ρεντη. Παω απο vw group,παμε βολτα με τον ηλια(100 βολτες τους εκανα) και μου λεει γνωριμος ηχος,ρουλεμαν τροχου ειναι.Οκ λεω,δεν παω τσουργιαννη και κλεινω ραντεβου.Οταν ξαναπηγα περιμενα 2,5 ωρες (ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ..) ξεκιναει ο ηλιας να βγαλει το παλιο αλλα καπου τα βρηκε σκουρα και συνεχισε ο αλλος μαστορας.Οταν τελειωσε και εφυγα τον ακουγα παλι τον θορυβο... Τελευταια σταση στον τσουργιαννη.Παω το κοιταει,το παει βολτα,το σηκωνει,ερχεται και ο πατερας του και πανε μαζι βολτα,γυρναει και μου λεει οτι ουτε ρουλεμαν ειναι ουτε σασμαν!ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ και οτι οι θορυβοι απο τον δρομο μεταφερονται στην καμπινα!!!! Αλλαζει τα μπροστα ζαντολαστιχα με αλλα απο λεον,παμε βολτα και η golfo αθορυβη !!! Οταν τον ρωτησα τι χρωσταω με "εδιωξε".Περιττο να σας πω οτι μετα απο λιγες μερες αλλαξα μπρος πισω δισκοπλακες και τακακια στον ακη και οτι εκει θα πηγαινω.
  3. golfis

    κατερινη 2006

    πολυ ζεστη..

    © © Hellenic VWClub - Members

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.