Jump to content

afadim

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About afadim

  • Birthday 05/01/1992

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4
  • Car's nickname
    golfina

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

afadim's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. κομπλε μου κανει απλα νομιζω καλυτερο θα ηταν βαρελακι αλλα αμα βλεπεις οτι δεν μπουκωνει ειναι οκ....την πολλαπλή ποσο περιπου την πηρες ; μπηκε κουτι ; εβαλες αλλη πεταλουδα; θελω να βαλω και εγω...
  2. εμενα δεν μου πηρε τπτ. αλλα σου λεω αυτο φαινετε και στον δρομο δλδ το αμαξι σε κοβει ασχημα. και αμα βαλεις διαγνωστικο φαινεται οτι τερματιζουν τα μπεκ δεν νομιζω να εχει τετοιο προβλημα. εχεις δει κοψιματα οταν φορτονει;
  3. Αν δεν στεγνωνει το αμαξι δεν κομπιαζει δεν εχεισ κανενα προβλημα εισαι ακομα νομιζω σε δυσιολογικα επιπεδα.Αν ανεβασεις και αλλα αλογα μετα ισως να εχεις προβλημα αλλα αυτος που σου εγραψε προγραμα θα το δει.
  4. εννοω οτι τα μπεκ δεν μπορουν να δωσουν παραπανω βενζινη ειναι μικρα . Εμενα τουλαχιστον μου τελειωσανι και εβαλα αλλα θελει μια μικρη μοντα γιατι η φυσα που εχουν τα μπεκ μας ειναι λιγο περιεργη στην πραγματικοτητα πρεπιει να την κοψεις και να βαλεις μια universal για να κατσουν αλλα μπεκ εγω εβαλα απο punto t-jet αμα κανεισ κατι τετοιο πρεπει να ξαναφτιαξεις το προγραμμα . δλδ παταγα γκαζι και οταν αρχισε να δινει εκανε κενα . στεγνωνε το μοτερ .
  5. Εγω πιστευω 100 ... πως και δεν εκανες ροικη και να συκωσεις λιγο την συμπιεση αφου ανοιξες καπακι ; ετσι νομιζω θα εδινε παραπανω. παντως να ξερεισ τα μπεκ πανε μεχρι 110-115.
  6. φίλε mpoukou22 μπορείς να δώσεις πληροφορίες για τον οικονόμου γιατί με ενδιαφέρει και εμένα ... Θέλω να κάνω μια ροικη και σκέφτομαι και για πολλαπλή μετα..
  7. Σύμφωνω απολυτα για την πολλαπλή απο 6v2n το εχω ξανακουσει απλα δεν ξερω αν μπαινει μπαμ.Τωρα για mpouleko μετέφερα αυτα που εχω δει δεν εχω δοκιμασει .για τον οικονόμου δεν ξερω κατι αλλα λογικα ο mpoukou22 θα ξερει κατι παραπανω. Απλα αν ειναι να μπεις δευτερο σταδιο έκκεντρα νομιζω ειναι αρκετα βασικα οπως και συμπιεση. Κατι ακυρο αν ανεβεις πανω απο 120hp περιπου θες και μπεκ εμενα καπου εκει μου τελειωσαν.
  8. Οι πιο πολλοί και εγω βαζουν απο πολο η σεατ με τα 101ps οπως και εκκεντροφορους . η καλυτερη λυση ειναι απο bouleko αλλα παει πανω η τιμη.Σιγουρα το προγραμμα ομως μετα θελει ρυθμισμα για καλυτερη αποδοση.. Αν και πανω απο τα 110hp δεν παει το μοτερ εκτος αν αλλαξει πεταλουδα φιλτρο εξατμιση δυνατους εκκεντροφορους απο εξωτερικο συμπιεση και μπεκ...και ισως καμια μοντα με το κυβωτιο για να φτιαξει βημα.
  9. Ευχαριστω πολυ ..το ξερω οτι σαν μοτερ εχει αδυνατα εντόσθια και για αυτο θα τον αφήσω στην ησυχία απο θεμα μηχανικα εκτος αν αλλάξω τα μεσα. Άγραφο η εγκεφαλακι δεν εβαλα γιατι εχει εγκεφαλο bosch τον ιδιο που φοραει και το s3.οποτε ολοι η δουλεια εγινε απο κει. Να σου πω την αληθεια ολοι αυτη την ιδεα την σκευτομουνα βασισμενος απο τα tsi . Η μεγαλη μου αγαπη ειναι 18τ αλλα ετσι οπως παει βενζινη φοβηθηκα να το κανω, κανω πολλα χιλιόμετρα την εβδομαδα. Ενω ετσι σιγουρα δεν εχω την προοπτική για πολλα αλογα αργοτερα αλλα για καταναλωση αμα δεν πηγαινω σαν κανιβαλος δεν καίει τπτ οτι και πριν.
  10. Οσο πιο αναλυτικα μπορω το αυτοκινητο ηταν 75ps στα χαρτια 16ν με ηλεκτρικο γκαζι.bca κινητηρας. 1)εβαλα χειρωποιητη φλατζα μεταλικη πιο παχια και πηγα την συμπιεση στο 9:5 απο 10:5 μετα εβαλα καπακι εκκεντρα πεταλουδα απο 101ps επειδη η πεταλουδα ειναι πιο μεγαλη και τα εκκεντρα λιγο πιο αγρια.450eurp 2) χειροποίητο χταποδι downpipe καλατυτη απο 20ντ πεταμα το μεσαιο ελευθερο καζανακι χειρωποιητο ιντερκουλερ και φιλτρο μανιταρι 700euro 3)τουρμπινα κωδ td04l απο φορεστερ η impreza gt , τροφοδοσια λαδιου και νερου τα λαδια τρυπημα το καρτετ απο κει πηραμε παρα πανω θα ρωτησω γτ θα σου μλκς.βαση πιο ενισχυμενη 300eyrw 4)προγραμμα στο δρομο η τουρμπινα ανοιγει στις 2800 και σε λιγο θα κανει over στα 0,6 κοφτει 6500, 450ευρω 5)μπεκ απο punto t jet γιατι τα παλια τελειωσαν πολυ νωρις σκαστρα hks τσαφ τσουφ ....100 ευρω ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ. ΤΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΦΟΡΑΣ?
  11. Μεχρι στιγμης επειδη δεν εχω τελειωσει με τον μαπ δεν το λιωνω αλλα το εχω ανοιξει παει πολυ καλα τοσο που δεν το περιμενα.η πρωτη δεν καθετε με τιποτα κατω αν και εχω καινουργιο λαστιχο...0-100 σε βρεγμενο δρομο και οχι πολυ τσιτα οι ταχυτητες 8,5-9s. τα εκκεντρα μπηκαν οπως και το καπακι και η πεταλουδα απο πολο 101ps . παροχες εφαγε τρυπημα το καρτερ οπως και καλο καθαρισμα επισεις στην τουρμπινα εχω και παροχη νερου, κοστος 2000 ευρω ολα. απανταω σε οτι μπορω παιδια γιατι υπηρχαν πραγματα που δεν τα ξερω και δεν θελω να σας πω οτι να ναι. πάντως γουστάρω τρελά....
  12. ναι έκατσε ετσι τελικα...χαχαχα
  13. μήπως πρεπει να μεταφέρω το τελευταίο ποστ στις βελτιώσεις?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.