Jump to content

BILLAROS4

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About BILLAROS4

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

BILLAROS4's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ΔΕΝ το εχω κανει αυτο ποτε.Το αμαξι το εχω σχεδον ενα χρονο και χθες πρωτη φορα μου ηρθε να μαρσαρω στο ρελαντι.Απλα οσα αμαξια εχω οδηγησει,της οικογενειας και φιλων,δεν ετυχε να εχει κοφτη στο ρελαντι και ανεβαζανμεχρι 6-7 χιλιαδες.Απλα που και που ξε@@νεις με τον ηχο του κινητηρα ενος αυτοκινητου στις υψηλες στροφες...
  2. Μηπως αν το βαλω στη θεση P με αφησει να ανεβασω οσο θελω? Αυριο θα το δοκιμασω για να δω.Παντως δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη που το εκαναν αυτο στο ρελαντι,ξενερωσα λιγο,
  3. Εχω το golf vi dsg7 και σημερα σε φαναρι εβαλα το λεβιε στη θεση Ν , πατησα το γκαζι να μαρσαρω και ειδα οτι ανεβαζε στροφες μεχρι περιπου στις 4000 και μετα εκοβε αποτομα, δεν πηγαινε πιο πανω.Ειναι προβλημα αυτο η σε ολους ετσι κανε?Σαν να ειχε κοφτη στροφων κατι. Ευχαριστω
  4. Παιδια ο,οτι νεοτερο υπαρχει για το θεμα αν εχετε βαλει και ειναι ολα οκ η' αν σκεφτεστε να βαλετε και προβληματιζεστε η' αν εχετε ακουσει κατι θετικο-αρνητικο και οποιαδηποτε αλλη σκεψη-γνωμη γραψτε εδω.Ειμαστε πολλοι με dsg7 και ενδιαφερει πολυ κοσμο,ας υπαρχει μια βαση εδω και σιγουρα θα βγουν ασφαλη συμπερασματα μεσα απο εμπειριες και αποψεις,γιαυτο το επαναφερω. Ευχαριστω
  5. Παιδια γνωριζει κανεις στη θεσσαλονικη στη μαρινου αντυπα(ειναι ο δρομος που περναει μπροστα απο jumbo και bmw) πιο απο τα 2 βενζιναδικα shell ειναι ιδιωτης και πιο της shell?
  6. Εννοεις το μοτερ του polo gti φιλε?
  7. Φιλε αυτο που λες εχει βαση και σιγουρα το αμαξι δεν ειναι εργοστασιακο αλλα απο την αλλη τοσος κοσμος εχει πειραξει τα vw κ εγκεφαλο κ περιφεριακα κ δεν εχω ακουσει πολλα περιστατικα.Νομιζω οτι ενα σχετικα συντηριτικο προγραμμα +30 40 αλογα δεν θα σου βγαλει τιποτα ακομα και μακροπροθεσμα.Και δεν χρειαζεται να περασουν χρονια για να το διαπιστωσεις αυτο, σιγουρα υπαχουν πολλοι που κανουν 25-30 το χρονο αρα σε 2-3 χρονια οτι ειναι να βγει θα βγει.
  8. Οι τιμες απο οτι ειδα ειναι στα 700 περιπου αν δεν κανω λαθος για προγραμμα(διορθωστε με αν κανω λαθος).Μονο η abt ξεφευγει στα 1300+,ξερετε τι παιζει με την αυτην,γιατι τοσο ακριβη?
  9. Δεν εχω χιλομετρα,γυρω στα 2200km. Δεν μιλαω για προγραμμα με τρελες απαιτησεις, απο 160 να παω περιπου στα 180 με 210 αλογα δηλαδη κατι συντηριτικο.
  10. Παιδια οσον αφορα την αντοχη του dsg7 εχουμε κανενα νεοτερο? Εβαλε κανενα παιδι προγραμμα να μας πει πως του εκατσε? η volkswagen ανακοινωνει οριο τα 25κιλα ροπης περιπου και το 160αρι ειναι στα 24,δηλαδη οριακα. Οσο περισσοτεροι γραψετε τοσο καλυτερα να βγει καποια ακρη.Εχω διαβασει καπιοια πραγματα απο καποια παιδια αλλα μεχρι τα μεσα του 2011.Ας γραψουνε και αυτοι και οποιοι αλλοι καινουριοι εβαλαν προγραμμα.
  11. Σε λευκο ταιριαζουν γαντι, αλλο αμαξι φιλε.Μπραβο
  12. Καλως φιλε οταν τα περασεις πες μου ποσα σου πηραν για περαστικα,εκτος και αν δεν σου παρουν τπτ μαζι με τα αλλα που εχεις να κανεις τοτε αν θες στο τελος κανε μια ερωτηση ποσο θα ηταν.
  13. Καλοριζικα φιλε, απο'τι βλεπω μαζι με μεταφορικα σου κοστισαν 497ευρω κομπλε ετσι? Ειναι ευκολο να περαστουν απο σενα η θα πας εξω,πως το βλεπεις?
  14. Για group buy ειμαι μεσα και εγω.Να μαζευομαστε...
  15. Φιλε πιστευεις ειναι νησια αυτα?Γιατι εχω βρει και αλλα καπου στα 410 ευρω στο ebay και δεν ξερω τι να πιστεψω.Στην αντιπροσωπια τα θελουν 750+περαστικα. Στη σελιδα της kufatec τα θελουν 540 μαζι με καλωδια και το dongle +60ευρω μεταφορικα=600. Στο λινκ σου ειναι 405+50 τα καλοδια+μεταφορικα και δεν ξερω τι γινεται με το dongle που χρειαζεται για την κωδικοποιηση της καμενης λαμπας Αν και απο οτι ειδα δεν στελνει ελλαδα αν δεν κανω λαθος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.