Jump to content

sokratis21

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About sokratis21

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

sokratis21's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. vw parts Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1974. Το 2004 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο 2000 τετραγωνικών μέτρων όπου στεγάζει πάνω από 50.000 ανταλλακτικά ετοιμοπαράδοτα ειδικά και μόνο για Volkswagen, Audi, Seat, Skoda. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία όσον αφορά την πληροφορία γύρω από το ανταλλακτικό. Έτσι όταν παραγγέλνεται ανταλλακτικό για το αυτοκίνητο σας βάση του αριθμού πλαισίου που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας, αυτόματα μπορούμε να δούμε όλες τις προδιαγραφές του εργοστασίου. Με αυτό τον τρόπο σας προμηθεύουμε με σιγουριά το σωστό ανταλλακτικό για το δικό σας αυτοκίνητο.
  2. ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!Η FAG ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ...
  3. 40 ΕΥΡΩ ΣΕ SACHS Η ΚΑΤΩ ΑΝΤΛΙΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ CARETTAS PATRA 2610523810
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ CASTROL SLX 5W30 ΒΓΑΙΝΟΥΝ 160,00 ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΦΠΑ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ 60 ΜΕ 70 ΕΥΡΩ. ΣΥΝΟΛΟ 230. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΛΕΟΣ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ SERVICE ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VW GROUP ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ ΛΑΔΙ (ΓΙΑΤΙ ΤΑ CASTROL ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ) ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΗΖΕ 140Ε+ΕΡΓΑΣΙΑ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.