Jump to content

litsa1981

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

About litsa1981

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

litsa1981's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ! ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ GOLF ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ IMMOBILIZER.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ! ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ GOLG ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ IMMOBILIZER.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    1. nickgeo22

      nickgeo22

      καλημερα και χρονια πολλα η φτηνη λυση ειναι παραγγελια δυο κλειδιων απο αντιπροσωπεια με πλαισιο απο γερμανια και κωδικοποιηση σε αντιπροσωπεια οποτε αλλαζει και το immobilizer και η συχνοτητα των control αλλα ο αλλος που βρηκε το κλειδι σου μπορει να ανοιξει το αυτοκινητο απο την πορτα του οδηγου αλλα δεν παιρνει μπροστα,η δευτερη και ακριβοτερη ειναι παραγγελια απο γερμανια παλι σετ ομφαλων και κλειδιων αλλαγη ταυτοτητας με λιγα λογια οτι αλλο θες στειλε μου PM

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.