Jump to content

geool

Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About geool

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Βέροιας
  • Νομός
    Ημαθίας

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

4,618 profile views

geool's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

8

Reputation

  1. Στο δικό μου έβαλα dunlop bluresponse και είμαι πολυ΄ευχαριστημένος.
  2. Στο δικό μου έχω βάλει dunlop blue response για 2η φορά και ειμαι ευχαριστημένος και με καλά κρατήματα και στη βροχή.
  3. Στο δικό μου φοράω 4 χρόνια dunlop bluresponse είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο σε στεγνο όσο και σε βρεγμένο οδοστρωμα. Τη θεωρω τίμια πρόταση.
  4. Στην αντιπροσωπεία που ρωτησα πριν απο καιρό μου είπαν ότι δεν μπαίνει cruise control.
  5. Με φουλαρισμένο ντεπόζιτο γύρω στα 820-900 χλμ βγάζει.
  6. Φίλε μου καλορίζικο το εργαλείο σου. Μπορείς να μου δώσεις περισσοτερες πληροφορίες για τις μεμβράνες στο καπό (τιμή, σε ποιον τις εβαλες)?
  7. Φίλε έχω την ίδια έκδοση (comfortline) και αυτά που αναφέρεις ανήκουν σε αυτήν την έκδοση. Η διαφορά με την ανώτερη (highline ) είναι ότι έχει 17αρες ζάντες, δέρμα alcantara.
  8. Θα συμφωνήσω με τον yositosi και σχετικά με το άσπρο η μάσκα του είναι ελαφρώς γρατσουνισμένη σε μερικά σημεία.
  9. Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση : Χθες έβαζα αμόλυβδη στο αμάξι και όταν φουλάρισε δε σταμάτησε η ροή από την αντλία και έτρεξε κάποια ποσότητα βενζίνης ακριβώς κάτω από ντεπόζιτο πάνω στο χρώμα. Θα δημιουργήσει πρόβλημα στο χρώμα ή στο βερνίκι?
  10. Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση : Χθες έβαζα αμόλυβδη στο αμάξι και όταν φουλάρισε δε σταμάτησε η ροή από την αντλία και έτρεξε κάποια ποσότητα βενζίνης ακριβώς κάτω από ντεπόζιτο πάνω στο χρώμα. Θα δημιουργήσει πρόβλημα στο χρώμα ή στο βερνίκι?
  11. Παιδιά στο δικό μου έβαλα τα Dunlop Blue response πριν ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  12. Στο δικό μου που έβαλα τα dunlop blue response (215/55/16) ένα χρόνο είμαι πολύ ευχαριστημένος και σε στεγνό και σε βρεγμένο.
  13. Στην ίδια διάσταση με τη δική σου έβαλα τα dunlop blue response.Τα φοράω ένα χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  14. Αναφέρομαι στο κομμάτι με τις 4 γραμμές χρωμίου μαζί με το σήμα. Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα δε μου είπαν για μάσκα αλλά για μετώπη με τιμή 250 ευρώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.