Jump to content

djspy21

Members
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

About djspy21

  • Birthday 03/22/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=17980
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

djspy21's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Πρέπει να μεταφέρεις τις επαφές σου στο Outlook, και μετά στο iphone!
  2. Εδώ και 1 βδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος iphone, και το ξεκλείδωσα με τον νέο τρόπο,,με το ZIPhone,,,,,πανεύκολα και γρήγορα, χωρις να χρειάζεται turbosim! Το κινητό είναι απίστευτο! Αν είχε και bluetooth για ανταλλαγή αρχείων με άλλα κινητά....θα ήταν το τέλειο...!
  3. Τι να σου πώ..δε ξέρω! Κατα τύχη το βρήκα σε αγγελία εδώ : http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=6192792
  4. Το ίδιο έκανε και σε εμένα στο Golf, έσβηνε χωρίς λόγο,και το ρελαντί είχε τρελαθεί και τελικά έφταιγε ο αισθητήρας λ ! Τον άλλαξα και όλα οκ!
  5. I agree 100% ! Και πιο φθηνά θα σου κοστίσει, και θα βάλεις και κάτι πιο όμορφο!
  6. Ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο! Αντί να είμαστε ευχαριστημένοι για την φιλοξενία του περιοδικού , που κάναμε τον χαβαλέ μας, περάσαμε ωραία, είδαμε και πόσα αλογάκια βγάζουν τα car(α) μας , γκρινιάζουμε και απο πάνω!!! Τεσπά, απο την αρχή τα είχε πεί ο Ντούμας, αλλά......... Το πήρα και εγώ το περιοδικό, και (μαμάει) το VW CLUB !!! Υ.Γ. : Πότε θα πάρουμε τα διαγράμματα οέο???
  7. Τι λές τώρα!!!......... Για την πλάκα έτσι!!! Φοβερός ο τυπάς!
  8. djspy21

    Sexy ass2

    Sexy ass2

    © © Hellenic VWClub - Members

  9. djspy21

    Sexy ass

    Sexy ass

    © © Hellenic VWClub - Members

  10. djspy21

    DjSpy21

    DjSpy21 --> Photo Album
  11. Με γειές !!! Πολύ καλή κίνηση !!! Αναμένουμε fotos!
  12. Σωστός! Πρέπει να ανοιχτεί άλλο τόπικ! Ας μεταφέρει κάποιος mod αυτά posts σε νέο θέμα! Χα-χα!!! Οκ , έχεις δίκιο !!! Το παίρνω πίσω!!! Ήσουν σωστός για τα 7 ευρώ που μου είπες!!!
  13. Ok ! Θα έρθω να ρίξω μια ματιά να δώ τι παίζει! Τώρα που το θυμήθηκα ο tribal είχε βάλει ένα πραγματάκι που, έσβηνε και άναβε τα neon όποτε ήθελε, μείωνε τον φωτισμό τους, και έκανε τα neon να αναβοσβήνουν ανάλογα με τον ρυθμό του τραγουδιού! Καλή φάση! Που θα το βρούμε αυτό?
  14. Ρε τρελεεεεεεεε? Το κατάλαβες ε? στην οθόνη φαίνετε μόνο το <<Ludacris- A>> !!! Δεν είναι η συμπάθεια μου τα r'n'b , αλλά αυτό ειδικά το τραγουδάκι το πάω με χίλια(λόγω του 2f2f)! Εσύ να υποθέσω θα άκουγες Μακρόπουλο - ύποπτο το αίσθημά σου, ύποπτο!!!! 7 ευρώ ??? Πόσα drambiue εχεις πιεί πάλι ρε? Δεν θα βάλω τίποτα μουφιές ρε! Θα βάλω κανονικές λάμπες neon "black - light" με 35 ευρώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.