Jump to content

georgethess

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by georgethess

  1. Σιμο αυτο μου ειπε και αυτος που μου περασε το προγραμμα,οτι απλα τους το αναφερεις και δεν υπαρχει προβλημα..
  2. Ειναι σιγουρο οτι γινεται αυτη η διαδικασια? γιατι εμενα μου ειπε οτι απλα οταν το παω για σερβις (αντιπροσωπεια)να αναφερω οτι εχει προγραμμα το αυτοκινητο.
  3. Με τα update γνωριζει κανεις τι γινεται? μου ειπαν οτι οταν παω για το επομενο σερβις θα πρεπει να ενημερωσω οτι εχω προγραμμα, για να μη διαγραφη σε ενδεχομενο update που κανουν στην αντιπροσωπεια.
  4. Εχω ακουσει και εγω για αυτες τις δυο (itg,carbonio)εισαγωγες, ειναι σιγουρα θετικο οτι τραβανε κρυο αερα απευθειας απο εξω, απο τιμες δεν γνωριζω,μολις ανεβω θεσσαλονικη με αδεια θα κανω ερευνα
  5. Φιλτρο τυπου panel "φοραω"(kn), σκεφτομαι να βαλω εισαγωγη μονο στην περιπτωσει stage2, δηλαδη μονο χοανη για τον CDAA?
  6. Αξιζει η αλλαγη απο το εργοστασιακο φιλτροκουτι σε εισαγωγη? υπαρχει καμια αξιοπιστη(δοκιμασμενη) λυσει για CDAA?
  7. Ευχαριστω! ναι,μου ειπαν για 220 αλογα με 34 ροπη,με 100αρα.
  8. Ναι, πηγα αθηνα μια ζεστη μερα του αυγουστου (38+) βαθμους και "φλασαριστηκε" το scout μου, κανενα προβλημα με τον CDAA ολα πηγαν καλα,το αυτοκινητο καμια σχεση με πριν εχει "γεμιση" παντου και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου.
  9. Ναι, μονο καλα εχω ακουσει και διαβαση, οποτε κατεληξα στο stage 1+ και αργοτερα οταν θα "μπουν" ολα τα περιφεριακα παμε για stage2
  10. Την ερχομενη τριτη θα "φλασαριστη" και το δικο μου scout με stage 1+ ελπιζω να πανε ολα καλα και να επιστρεψω με της πρωτες εντυπωσεις.
  11. Μιλησα με unitronic στην αθηνα και μου ειπαν οτι για το λογω οτι θα παω απο χιο καλυτερο ειναι να τους δωσω τον αριθμο πλαισιου τηλεφωνικα ωστε να αποφυγω την πολυημερη παραμονη μου στην αθηνα σε περιπτωσει που δεν θα υπαρχει κατι διαθεσιμο για τον "εγκεφαλο" μου.
  12. Γιαυτο θελω να βαλω κατι δοκιμασμενο και αξιοπιστο..δεν θελω να κανω χιο-αθηνα 2-3φορες εξαιτιας διαφορων προβληματων που ενδεχομενος να προκηψουν απο διαφορες μη αξιοπιστες και σιγουρες λυσεις. Δηλαδη αρχικα θα πρωτεινες ενα stage1?
  13. Θα κοιταξω για revo και unitronic stage 2 να δω τι υπαρχει για το δικο μου
  14. απο αξιοπιστια? ποιο απο τα δυο?
  15. Αποψεις για τους αθηναιους εχουν ακουστει πολλες, ο καθενας εχει τα δικα του στανταρ και ερμηνευει διαφορετικα το αποτελεσμα τις βελτιωσεις που κανει..απλα η τιμες τους ειναι ακρως ανταγωνιστικες σε σχεση με αυτες τον επωνυμων (κονσερβες) εγω "κλεινω" περισσοτερο σε επωνημη κονσερβα λογω και καποιας εγγυησης που δινουν, τωρα αν παρω κατι λιγοτερο η οχι απο οτι δινουν τα costum προγραμματα των ελληνων βελτιωτων δεν με απασχολει και ιδιαιτερα. apr και giac δεν εχω πολυασχοληθη αυτο που ξερω μονο ειναι οτι ειναι ενα κλικ κατω σε αλογα και ροπη απο revo-unitronic..μοτερ φoραω το cdaa (1.8 tsi)
  16. εχω ακουσει τα χειροτερα για ελληνες βελτιωτες (αθηνα)τα καλυτερα για το exxelixis(θεσσαλονικη) απο κονσερβες δεν εχω ακουσει κατι ασχημο, ειμαι μεταξυ revo-unitronic
  17. Το θεμα ειναι οτι και τα δυο (εξατμιση-προγραμμα) θα γινουν την ιδια μερα λογο το οτι θα πρεπει να παω αθηνα για το ολο εγχειρημα (διαμενω χιο) μακαρι να ειμουν θεσσαλονικη (πατριδα) και να τα ειχα ολα κοντα μου χωρις να με πιεζει ο χρονος.
  18. Εννοειτε οτι θα γινει σε εμπειρο και σωστο εξατμισα,δεν μπαινω στον κοπο να ψαχνομαι..προγραμμα δεν εχω,θα μπει μετα την εξατμισει, προσανατολιζομαι περισσοτερο σε κατι επωνυμο, διαβαζω διαφορα στο νετ και (περισσοτερο για ελληνες του χωρου) και ειμαι λιγο μπερδεμενος..ειμαι και λιγο ασχετος με τουρμποπρογραμματα οποτε καθε γνωμη ευπροσδεκτη
  19. Μαλλον για χειροποιητο με βλεπω (η διαφορα τιμης ειναι αρκετα μεγαλη και απο αποδοση δεν νομιζω να δω κατι διαφορετικο με κατι επωνυμο) Η τιμες παιζουν με μικρες διαφορες οταν μιλαμε για επωνυμα, η μεγαλη διαφορα τιμης ειναι μεταξυ επωνυμου και"φτιαχτου". προγραμμα θα πρεπει να βαλω stage 2?
  20. Γνωριζει κανεις τιμες (στο περιπου)για downpipe+καταλητη για 1.8 tsi?
  21. Το ανεξελεγκτο σπιναρισμα δεν θα μειωθη με μια sport αναρτηση..μονο με ενα μπλοκε διαφορικο η ακομα καλυτερα (εαν ειναι εφικτο) με ενα συστημα τετρακινησης haldex, το οποιο χρησιμοποιει και το group.
  22. Το ιδανικο για τους δικους μας κινητηρες ειναι 5W30 εγω προσωπικα βαζω castrol edge
  23. Πως ηταν απο αποδοση? μεγαλη διαφορα απο το "μαμα" προγραμμα? εκανες καμια δυναμομετρηση?
  24. Εχω ακουσει οτι κανει "κοψιματα" στις χαμηλομεσαιες στροφες το revo, γνωριζει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο? (Αναφερομαι σε 1.8 tsi stage1)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.