Jump to content

dimitris_zase

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dimitris_zase

  1. 23,000...? ενα φιλαρακι μου σε περιοδικο που το ειδε μου ειπε οτι εχει 25.100
  2. εαν καποιος μαθει σε περιπτωση που ερθει και στην ελλαδα παρακαλω να με εωημερωσει....ευχαριστω
  3. ευελπιστω μεχρι το φθινοπωρο να ερθει το πακετο r-line για το 1.4....
  4. καλησπερα παιδια....να ρωτησω στο golf 6 1.4 160hp μπορω να βαλω το πακετο r-line και ποσο παει αν γνωριζει κανεις...ευχαριστω!
  5. καλησπερα παιδια....να ρωτησω η lugano βγαινει και σε 18'' ? γιατι ειδα ενας στο *μη επιτρεπόμενο @ URL* να τις πουλαει κ γραφει οτι ειναι 18 αρες...
  6. ποιος ο λογος που δεν μπορω να τη βαλω...? γιατι πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπε οτι τη ζαντα σκετη την 17'' μπορω να τη βαλω αλλα μετα δεν μπορουσε να την επιλεξει στον υπολογιστη που το εφτιαχνε το αμαξι με αυτα που θελω και δεν μου απαντησε τελικα...
  7. σωστος..εχεις δικιο...ομως τη ζαντα σκετη μπορω να τη βαλω? εδω μπαινει η lugano που ειναι 19'' δεν θα μπαινει η mallory σε 18'' η σε 17''?
  8. καλησπερα παιδια..! ειμαι καινουριος και ειμαι θα αποκτησω και γω σε λιγο καιρο ενα scirocco...εχω μια απορια....γιατι στο 1.4 με τα 160 ps δεν μπορω να βάλω το πακετο r-line δλδ προφυλακτιρες πλαινα και τις ζαντες?? αφου το αμαξωμα με το 2.0 ειναι το ιδιο... ευχαριστω προκαταβολικα!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.