Jump to content

xatziGOLF

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About xatziGOLF

  • Birthday 04/15/1984

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

xatziGOLF's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Για τον ρυθμιστή παιδιά δεν ξέρω χαρακτηριστικά. Ένα ρυθμιστής είναι στο δυναμό δίπλα. Φαίνεται κιόλας όταν θα στον περάσει. Όσο για τον φίλο Νίκο ότι λάμπα υπήρχε στη καμπίνα έσβηνε.
  2. Όλα οκ παίδες έχω 5 μέρες που έβαλα μπαταρία (72 μΑh) και έβαλα και τον ρυθμιστή στο δυναμό και δεν έχει τίποτα πλέον το golfακι μου. Για την μπαταρία βέβαια μου ζήτησαν 140 ευρώ. Αλλά την άλλαξα αλλού με 80. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω το κάλυμμα της μπαταρίας αλλά θα βρώ ένα που θα πάει. Ευχαριστώ για τις δημοσιεύσεις σας και την βοήθειά σας.
  3. Ο κύριος στο άρθρο που παραπέμπεις μιλάει για πεντάρι GOLF. Οι εν λόγω αναβαθμίσεις δεν υπάρχουν στο εξάρι.
  4. Καλημέρα σε όλους!!! Το πήγα παιδιά το αυτοκίνητο και είναι γνωστό το πρόβλημα στην VW. Το βρήκε το παλικάρι στην βάση δεδομένων της εταιρίας.... Το πρόβλημα μου είπε ότι είναι η μπαταρία και στο δυναμό. Έχει μπαταρία 44 mAh (μιλιαμπερώρια) και θέλει και ένα ρυθμιστή στον αυτόματο του δυναμό. Κοιτούσε να δει αν είναι BOSS ο αυτόματος ή κάποιας άλλης εταιρίας της οποίας δεν άκουσα το όνομα. Εμένα ήταν BOSS δεν ξέρω τι γίνετε αν ήταν της άλλης μάρκας. Τελικά παράγγειλα τα ανταλλακτικά ευτυχως είμαι μέσα στην επέκταση της εγγύησης. Και από εβδομάδα τα αλλάζω. Η μπαταρία 77 mAh και ρυθμιστή στο δυναμό.
  5. Το κακό είναι ότι δεν έχω τρέμουλο στον φωτισμό. Έχω γενικό μπλακ αουτ. Έκλεισα ραντεβού για την Τρίτη στον ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗ στα Μουδανιά. Θα πάω να δω τι γίνετε αλλά αν γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ας κάνει ένα post. Αυτός που του εξήγησα τηλεφωνικά μου είπε οτι μπορεί να είναι από την μπαταρία ή και από τις ασφάλειες.
  6. Δεν είναι αυτό που λέτε παίδες. Το αυτοκίνητο είναι στο ρελαντί, βαζω πρώτη ταχύτητα να φύγω και σβήνουν όλα για 2 sec.
  7. Καλησπέρα!!!! Έχω ένα GOLF 6 (122) και 70-80% των φορών που βάζω πρώτη για να ξεκινήσω μου σβήνουν τα πάντα το αυτοκίνητο. Ράδιο, καντράν, τα χειριστίρια του τιμονιού, όλα, οτι έχει λάμπα (απο εξω δεν ξερω τι γίνετε με φωτα ημέρας και τα υπόλοιπα) για ένα με δύο δευτερόλεπτα. Το έχω απο τον Απρίλιο του '09. Ένα ηλεκτρολόγος φίλος μου είπε οτι είναι υπερφόρτωση του δυναμό και λέει να του αλλάξω τον αυτόματο. Δεν ξέρω αν είμαι μέσα στην εγγύηση και η αντιπροσωπία που το πήρα έκλεισε. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!! Έχει ξανα συζητηθεί το ίδιο θέμα αλλά το δικό μου δεν ξέρω αν είναι μέσα στην εγγύηση. Κι αν το παω στην αντιπροσωπεία (για αναβάθμηση λογισμικού) πόσο θα μου κοστήσει (εκτός εγγυησης);;; Αν γνωρίζει κανείς
  8. Καλησπέρα!!!! Έχω το ίδιο πρόβλημα με την κυρία... Έχω ένα GOLF 6 (122) και 70-80% των φορών που βάζω πρώτη για να ξεκινήσω μου σβήνουν τα πάντα το αυτοκίνητο. Ράδιο, καντράν, τα χειριστίρια του τιμονιού, όλα οτι έχει λάμπα (απο εξω δεν ξερω τι γίνετε με φωτα ημέρα και τα υπόλοιπα)... Το έχω απο τον Απρίλιο του '09. Ένα ηλεκτρολόγος φίλος μου είπε οτι είναι υπερφόρτωση του δυναμό και λέει να του αλλάξω τον αυτόματο. Δεν ξέρω αν είμαι μέσα στην εγκύηση και η αντιπροσωπία που το πήρα έκλεισε. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.