Jump to content

spy70

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About spy70

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αχαρνών
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

spy70's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

5

Reputation

  1. Μπορει η ΚΟΣΜΟΚΑΡ να αργησε 2 μερες αλλα σημερα που επικοινωνησαν μαζι μου ειχαν (ευχαριστα) νεα. Μου ειπαν οτι εκαναν μαζι με τον Γκρατσια οτι καλυτερο μπορουσαν και το κοστος του ανταλλακτικου μειωθηκε σε 590€. Αν το σκεφτεις απο την μια ειναι ενα πολυ σεβαστο ποσο και αυτο, αλλα σιγουρα πολυ καλυτερο απο 1250€. Ειναι κατι σαν το ανεκδοτο... Οταν σου ζηταει η γυναικα σου: πες μου κατι που θα με ικανοποιησει και θα στεναχωρησει ταυτοχρονα...και της απαντας : Kανεις καλυτερο ερωτα απο την αδερφη σου. Ευχομαι και ελπιζω να ειναι η τελευταια ζημια χωρις λογο. Γιατι ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ. Στο αυτοκινητο εχω συμπεριφερθει αψογα! Ειναι προβλημα που κακως βγαζουν τα DSG κιβωτια.
  2. Ασυνεπης τελικα η κοσμοκαρ! Σημερα ειχαν πει οτι θα επικοινωνουσαν μαζι μου αφου θα ειχαν μιλησει με τον Γκρατσια....Δεν επικοινωνησαν.. Θα Αναμενω και αυριο....
  3. θα τα κοιταξω και σε ευχαριστω πολυ. Ειμαι λιγο επιφυλακτικος ομως γιατι προκειται για κατι πολυ εξειδικευμενο. Οι ζημιες στα αυτοματα ειναι παρα πολυ ακριβες...Και αν παθει και κατι ακομα (φτου μην το ματιασω)....μετα θα το ριξω στην θαλασσα.
  4. εκει πηγα (απο εκει ειχα αγορασει το αυτοκινητο). Μου ειπαν τιμη ανταλλακτικου 1250€ και μου κανουν 20% εκπτωση...και μετα + τα εργατικα. Ευχαριστω πολυ.
  5. Εννοω πως οτι μου πουν πριν το κανω θα το ψαξω και θα παρω 2η και 3η γνωμη. (Την πατησα την τελευταια φορα που πηγα για σερβις...με φωναξαν και μου ειπαν οτι θελω αλλαγη σινεμπλοκ και χρεωθηκαν 220.00€ αν θυμαμαι καλα....σιγουρα πανω απο 200)..Οταν επεστρεψα σπιτι κατι δεν μου αρεσε και αρχισα να ψαχνω λιγο για την τιμη των σινεμπλοκ...ειχαν απο 19€ μεχρι 70€ χοντρα χοντρα τα λεω γιατι δεν θυμαμαι ακριβως). Απο τοτε (ορκιστηκα) πως οτι μου λεει η αντιπροσωπεια πριν αποφασισω να το κανω θα το ψαχνω καλα...
  6. Οι δικες μου μηχανολογικες γνωσεις ειναι ελαχιστες...Οποτε ακολουθω τις οδηγιες του κατασκευαστη. Οτι μου πουν (πρωτα θα το ψαξω ) και μετα θα το κανω.
  7. Σ΄ευχαριστω για την επικοινωνια. Πιστευω οτι απο εβδομαδα θα εχω εξελιξεις...Να δω ποσο θα στοιχισει το κοστουμι. Οτι μου πει η αντιπροσωπεια και η Κοσμοκαρ θα ενημερωσω για να ξερουν ολοι τι τους περιμενει σε περιπτωση που θα παθουν το ιδιο προβλημα. Ευχομαι και ελπιζω να μην βγει σε κανεναν αλλο ζημια.
  8. Εγω εξαιτιας της εργασιας μου οδηγω αυτοκινητα μονο με αυτοματο κιβωτιο,αλλα αλλων γερμανικων Αυτοκινητοβιομηχανιων και οχι μονο. Δεν εχουν βγαλει ολα αυτα τα χρονια κανενα προβλημα....Την πατησα στο προσωπικο μου αυτοκινητο με το dsg. Ενα αυτοκινητο που χρησιμοποιηται ελαχιστα και μονο σε Αττικη Οδο και Εθνικες Οδους..καθολου ταλαιπωρημενο. Τωρα πλεον θα φυσαω και στο γιαουρτι..
  9. Αν υπαρχει καποιος που να εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα εκτος εγγυησης και θελει να γραψει πως αντιμετωπιστηκε απο Αντιπροσωπεια και Κοσμοκαρ, ας το γραψει παρακαλω..
  10. Σημερα εστειλα εμαιλ στην Κοσμοκαρ και ανεφερα το προβλημα. Μου απαντησαν αμεσως και μου ζητησαν Αριθμο κυκλοφοριας και Αριθμο Πλαισιου. Τα εστειλα και για να πω την αληθεια πιστεψα οτι η Κοσμοκαρ θα αναγνωρισει οτι δεν ευθυνομαι για την βλαβη στο MECHATRONIC. Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι στο αυτοκινητο μου εχω φερθει αψογα και τα χλμ ειναι πολυ λιγα 67850χλμ. Με πηραν τηλεφωνο απο την Κοσμοκαρ και αφου ελεγαν τα δικα τους ακουγοντας φυσικα τις ενστασεις μου(τις ακουγαν απο ευγενεια και πολιτικη), μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουν με το σερβις της αντιπροσωπειας για να μου κανουν καποια εκπτωση. ΞΕΝΕΡΩΣΑ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ VW KAI DSG7 . Τουλαχιστον οσο ζουμε στην Ελλαδα...γιατι αν ζουσαμε στην ΚΙΝΑ και ανακληση θα ειχαν κανει και αλλαγη θα ειχαν κανει,και εγγυηση 10 ετων θα σου εδιναν για το dsg7 ή 100.000 χλμ . Αλλα ζουμε στο Ελλαδισταν. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ...ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!
  11. Καλημερα σε ΟΛΟΥΣ! Μολις γυρισα απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο. Απο εχθες στο σημειο που δειχνει την επιλογη της ταχυτητας του Αυτοματου κιβωτιου,η επιλεγμενη ταχυτητα (D1,D2κτλ.....D7) αναβοσβηνει και βγαζει ενα γερμανικο κλειδι. Δεν το κανει συνεχεια,αλλα οταν αρχισει να αναβοσβηνει το κανει μεχρι να σβησεις τον κινητηρα.Μετα οταν βαζεις μπρος και ξεκινας δεν δειχνει τιποτα και μπορει ξαφνικα χωρις λογο να το εμφανισει ξανα. Λοιπον απο το συνεργειο μου ειπαν οτι ο εγκεφαλος εδειξε οτι εχει καποια λαθη για το σασμαν...Το ανεβασανε και με φωναξανε και μου εδειξαν οτι γλυφει καποια υγρα και εξαιτιας αυτης της απωλειας υγρων ο Εγκεφαλος mechatronic διαβαζει την χαμηλη πιεση ορισμενες φορες και βγαζει την ενδειξη. Το PASSAT ειναι αγορασμενο καινουργιο το 2011 και τωρα εχει 67800 klm. Ολα τα χιλιομετρα ειναι σε ταξιδια ...μεσα στην πολη εχει κυκλοφορησει ΕΛΑΧΙΣΤΑ.(Χρησιμοποιω χειμωνα καλοκαιρι την μηχανη μου). Μου ειπαν οτι το κοστος ΜΟΝΟ του ανταλλακτικου ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ MECHATRONIC ειναι 1250.00€(μου κανουν εκπτωση 20%) + τα εργατικα...Συνολο περιπου 1300 - 1400 ευρω !!! ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ... Οταν τους ρωτησα εγω που ευθυνομαι μου απαντησαν οτι εγω δεν ευθυνομαι πουθενα αλλα το προβλημα βγηκε. Τους ειπα οτι το κοστος πρεπει να το αναλαβει η VW, ΓΙΑΤΙ ειναι κατι που βγαινει χωρις να ευθυνεται ο πελατης αλλα κατασκευαστικο λαθος των dsg κιβωτιων. Μου ειπαν οτι ειμαι εκτος εγγυησης και θα αποφασισουν στα Κεντρικα KOSMOCAR.(Δεν ηταν πολυ πειστικοι...Δεν πιστευω να γινει κατι). Τους ειπα οτι αφου χανει καποια υγρα και δειχνει ο εγκεφαλος προβλημα λογω χαμηλης πιεσης γιατι δεν αλλαζουν την φλατζα να σταματησει η Διαρροη...Η απαντηση ηταν οτι η φλατζα ειναι μαζι με τον εγκεφαλο και για να εχει διαρροη καποιο προβλημα θα εχει και ο εγκεφαλος.....Ποια ειναι η δικη σας αποψη?? Τι θα μπορουσα να κανω? To ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ και ΔΕΝ ευθυνομαι. Το αυτοκινητο το εχω σεβαστει ΑΠΟΛΥΤΑ!
  12. Σ¨ευχαριστω πολυ για το ποσταρισμα σου. Στην ουσια το προβλημα δεν ειναι το START-STOP , αλλα που να αλλαξω μπαταρια(ειναι κατω του μετριου ,την εχω 6 χρονια εργοστασιακη και δεν θελω να περιμενω να με αφησει για ευνοητους λογους)...Στην αντιπροσωπεια μου ζητανε 250.00€ για να μου αλλαξουν μπαταρια και μου λενε οτι πρεπει να δηλωθει η νεα μπαταρια στον εγκεφαλο και στα συστηματα του αυτοκινητου και αυτο αν γινει εκτος αντιπροσωπειας πολυ πιθανο να υπαρξουν διαφορα προβληματα και με το αυτοκινητο και με την μπαταρια(ακομα και να σου καψουν τον εγκεφαλο,η τα συστηματα να μην λειτουργουν σωστα η΄να μην φορτιζει σωστα κτλ)......Ειδα ομως στο internet οτι σε καταστημα με μπαταριες αυτοκινητων μπορω να αλλαξω μπαταρια με κοστος 150.00€(πολυ χαμηλοτερο) και μου λενε θα την δηλωσουν εκεινοι στον εγκεφαλο...Υπηρχε καποιος που ο ιδιος εχει επιλεξει και εχει κανει την λυση 2??υπηρχαν καποια προβληματα??
  13. Πριν απο 25 μερες περιπου, σταματησε να λειτουργει το συστημα START-STOP του αυτοκινητου. Λογω αυτου του προβληματος επισκεφτηκα το συνεργειο της αντιπροσωπειας που ειχα αγορασει το αυτοκινητο ,οπου το βαλανε στον εγκεφαλο (δεν εβγαλε καποιο προβλημα) και μετρησανε και την μπαταρια οπου οπως ηταν αναμενομενο (6ετιας μπαταρια εργοστασιακη) την εδειξε οπως μου ειπαν λιγο κατω του μετριου(και τα δυο τα κανανε χωρις να με χρεωσουν καποιο κοστος).Και αυτο ειναι και ο λογος που δεν λειτουργει το συστημα του START-STOP ,η μετρια κατασταση της μπαταριας....Πρεπει η μπαταρια να ειναι σε τελεια κατασταση για να λειτουργει το συστημα ,και επειδη δεν ειναι, ο εγκεφαλος του αυτοκινητου απενεργοποιει το START-STOP που το θεωρει δευτερευον συστημα. Η ερωτηση μου ξεκιναει απο εδω....Μου ειπαν το κοστος για την αλλαγη της μπαταριας ανερχετε στο ποσο των 250.00€ και η αλλαγη πρεπει να γινει στην αντιπροσωπεια και οχι καπου αλλου γιατι η μπαταρια πρεπει να δηλωθει στον εγκεφαλο και στα συστηματα ,και θα χρειαστουν 2 τουλαχιστον ωρες κτλ κτλ . Και αν γινει καπου αλλου μπορει να σου καψουν τον εγκεφαλο,να μην λειτουργουν σωστα τα συστηματα του αυτοκινητου και να εχεις διαφορα προβληματα. Προσωπικα το κοστος το βρισκω πολυ μεγαλο και ψαχοντας στο internet βρηκα μαγαζια με μπαταριες που αναλαμβανουν να αλλαξουν και να δηλωσουν την νεα μπαταρια στον εγκεφαλο και με συνολικο κοστος 150.00€ και με μπαταρια κορυφαιας ποιοτητας. Τι θα κανατε στην θεση μου??Η αληθεια ειναι οτι με εχουν φοβησει λιγο μην γινει ζημια στο αυτοκινητο.. Αλλα μπορω να γλυτωσω 100.00€ και ολα να γινουν σωστα??!! ευχαριστω προκαταβολικα!
  14. Πριν απο 25 μερες περιπου, σταματησε να λειτουργει το συστημα START-STOP του αυτοκινητου. Λογω αυτου του προβληματος επισκεφτηκα το συνεργειο της αντιπροσωπειας που ειχα αγορασει το αυτοκινητο ,οπου το βαλανε στον εγκεφαλο (δεν εβγαλε καποιο προβλημα) και μετρησανε και την μπαταρια οπου οπως ηταν αναμενομενο (6ετιας μπαταρια εργοστασιακη) την εδειξε οπως μου ειπαν λιγο κατω του μετριου(και τα δυο τα κανανε χωρις να με χρεωσουν καποιο κοστος).Και αυτο ειναι και ο λογος που δεν λειτουργει το συστημα του START-STOP ,η μετρια κατασταση της μπαταριας....Πρεπει η μπαταρια να ειναι σε τελεια κατασταση για να λειτουργει το συστημα ,και επειδη δεν ειναι, ο εγκεφαλος του αυτοκινητου απενεργοποιει το START-STOP που το θεωρει δευτερευον συστημα. Η ερωτηση μου ξεκιναει απο εδω....Μου ειπαν το κοστος για την αλλαγη της μπαταριας ανερχετε στο ποσο των 250.00€ και η αλλαγη πρεπει να γινει στην αντιπροσωπεια και οχι καπου αλλου γιατι η μπαταρια πρεπει να δηλωθει στον εγκεφαλο και στα συστηματα ,και θα χρειαστουν 2 τουλαχιστον ωρες κτλ κτλ . Και αν γινει καπου αλλου μπορει να σου καψουν τον εγκεφαλο,να μην λειτουργουν σωστα τα συστηματα του αυτοκινητου και να εχεις διαφορα προβληματα. Προσωπικα το κοστος το βρισκω πολυ μεγαλο και ψαχοντας στο internet βρηκα μαγαζια με μπαταριες που αναλαμβανουν να αλλαξουν και να δηλωσουν την νεα μπαταρια στον εγκεφαλο και με συνολικο κοστος 150.00€ και με μπαταρια κορυφαιας ποιοτητας. Τι θα κανατε στην θεση μου??Η αληθεια ειναι οτι με εχουν φοβησει λιγο μην γινει ζημια στο αυτοκινητο.. Αλλα μπορω να γλυτωσω 100.00€ και ολα να γινουν σωστα??!! ευχαριστω προκαταβολικα!
  15. Παιδιά γεια σας!Έχω το passat 1.4 bluemotion,και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το αυτοκινητό μου.Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι στα προβολάκια που βρίσκονται χαμηλά στην μάσκα έχουν πιάσει υγρασία και έχουν θολώσει..ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??Είμαι ακόμα μέσα στην εγγύηση ? Πήρα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεία και μου είπαν οτι αν δεν το δουν δεν μπορουν να μου απαντησουν...τι δικαιολογία θα ψάξουν να βρουν? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.