Jump to content

Fioravanti

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Fioravanti

  • Birthday 07/11/1991

Contact Methods

  • MSN
    Dj_Fioravanti@live.com
  • Website URL
    http://www.wix.com/dj_fioravanti/philosophy

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)
  • Car's nickname
    Red Dragon

Fioravanti's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. thanks mate κατι μου ειπε ενας φιλος για ανταλακτικα απο αγγλια (σε καλιτερες) τιμες ισχυει>?
  2. Γεια σας παιδιά ψάχνω για "καινουργια" ανταλακτικα του polo 1.2 tsi (2010) (ψυγείο/ραδιατερ, προφυλακτηρα, φτερο, καπο.κα) οποιος εχει καποια ιδεα που και πως μπορω να τα βρω πιο φτηνα απο οτι στην automarin..
  3. Φιλε δεν ειναι Αμερικανια να θελεις το αυτοκινιτο σου να σε εκπροσοπει.. Αλλα θα συμφωνησω στο οτι δεν αξιζει τον κοπο λογο των καταστασεων που υπαρχουν στους δρομους μας(ανικανοι οδηγοι, κακοι δρομοι.κλπ) αντιθετα η ιδεα σου για αυτοκολητο ειναι αρκετα καλη, αν εχεις καποια διευθυνση η οποιαδηποτε πληροφορια postαρε να τη δουμε.
  4. Για κανενα λογο... (στην προτοπαπαδακη τουλαχιστον) Πηγα για γρατζουνιες στον μπροστα προφηλακτηρα/γδαρσιματα και μικροβαθουλοματα και μου πηρε 120euro που αλλος θα το εκανε ολικο απο 150 και πανω στην καλητερη...
  5. Φιλοι μου ψαχνω ψαχνω και ακρη δεν βρισκω.. Υπαρχει στην Ελλαδα καποιος που περα απο δουλειες φανοποιου, να κανει custom Painting? μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι.. αν εχει καποιος καμοια πληροφορια περι του θεματος.. Υ.Γ: Δεν ειμαι ο μονος που ενδιαφερεται, εχω αρκετους γνωστους και φιλους στην ιδια ακριβως φαση.
  6. Τα σιγανα ποταμακια να φοβασε, ετσι λενε δεν ξερω thanks for the tip mate! Ελα να γινουμε πολλοι!
  7. Χιλια ευχαριστω φιλε! Ητανη η πιο χρησιμη και τεκμηριομενη πληροφορια που εχω ακουσει εδω και τρεις μηνες που τρεχω σε μηχανικους αντριπροσοπειες .κλπ Αν εχεις καμια συμβουλη για tuning περι του θεματος για το συγκεκριμενο μοντελο και χρηση ειναι ευπροσδεκτη με μεγαλη χαρα! Υ.Γ: Tο πειραμα με το τιμονι το εκανα απο την ημερα που το εβγαλα απο την αντιπροσοπεια, αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει θεμα, ειναι φυσιολογικο..δεν μου φανηκε αλλα...
  8. Fioravanti

    Red Dragon

    VW polo 1.2 tsi
  9. Το χειροφρενο ειναι για διορθωτικες κινησεις, H βασικη σχεση για Drifting ειναι μεταξυ Γκαζιου και ντεμπραγιαζ.. it's not the car you drive, it's the way you drive it
  10. Ποιο πριν ειχε φαει κανονικο σκησιμο το Rover 620ti που ειχα παρει μεταχηρισμενο.. Αυτο δεν το σκιζω, 2-3 φορες το χω κανει, Tο προσεχω επειδη ειναι καινουργιο αλλα ξενερωνω να μου πεταει warning και μεχρι να βρω λυση..δεν ψινομαι να μου παραδοση πνευμα οπως προειπε και ο φιλος μας.
  11. Σοφη Απαντηση.. Αλλα πρακτικα για ποιο λογο συμβαινει εχεις καμια ιδεα, η απλα δινεις γενικες συμβουλες..?
  12. Καλως σας βρηκα παιδια, εχω εδω και 3 μηνες ενα polo 1200 tsi καινουργιο (μαμα) με 3800 χλμ. στο δυναμικο του. Ολα εχουν βγει τελεια χωρις κανενα προβλημα, και ειμαι υπερ ευχαριστιμενος απο την αποδοση του, το θεμα που μου εβγαλε ειναι σε πολυ extreme φαση που ετσι και αλλιως δεν κανει καλλο στο αμαξακι. Και για να μπω στο θεμα, καθε φορα μετα απο κανα 30 λεπτο drifting μου πεταει warning για το ηλεκτροηδραυλικο τιμονι, οταν κλεινω την μηχανη και την ξανα ανοιγω φευγει και το τιμονι ειναι οκ, αλλα οταν το ξανα δοκιμαζω δεν βγαζει 5 λεπτο Drift και ξανα, ευτυχως στην οδηγησει δεν μου βγαζει κατι... Φιλοι Dragsterades μηπως ξερεται τι πεζει? Υ.Γ: Αν χρειαζετε κανα προγραμμα η modification ειμαι ψημενος να το κανω αλλα τι?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.