Jump to content

konsapok

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by konsapok

  1. Η αληθεια ειναι πως τα χιλιομετρα ειναι πολλα... 290000. Αντλια νερου μονο μια φπρα αλλαχτηκε μαζι με ιμαντα... και σε λιγο καιρο εχω γενικο σερβις με ιμαντες και λοιπα... σκεφτομαι πως δυστιχως να μην με συμφερει να το κρατησω το αυτοκινητο αν και το γουσταρω τρελα...

  2. Ειναι αυτη απο το rs4 αλλα σε ρεπλικα.νομιζω πως στη ζαντα πανω μπαινει. Το θεμα ειναι να μην βρεσκει σε κανα φτερο αν στριβω η αν μπαινω σε λακκουβα... παντως οτι θα βαρυνει ειναι το μονο σιγουρο. Και στανταρ θα χω κ παραπανω καταναλωση... το θεμα ειναι πως δεν βρισκεις καθε μερα continental σε τοσο καλη κατασταση δωρεαν

  3. Συνδεσαμε τον υπολογιστη. Μ εβγαλε τα σφαλματα κανονικα. Μεχρι και τον καθρεπτη του συνοδηγου που δεν δουλευει η θερμανση εβγαλε.... δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσαμε να κοιταξουμε? 

  4. Καλησπερα. Τον τελευταιο καιρο λογω ελλειψης δουλειας ειχα το αυτοκινητο (passat b5 1.8 20v) καπως παρατημενο και δεν το συντηρουσα σωστα. Ξερω πως κακως εκανα αλλα δεν ειχα επιλογη. Το θεμα μου ειναι πως το αυτοκινητο κατι εχει παθει και ειδικα στα ηλεκτρολογικα. Το πηγα στο μηχανικο μου και εφερε και ηλεκτρολογο που μου εσβησε τις βλαβες και παλι τα ιδια. Παραθετω παρακατω τα προβληματα. Μην γελασετε...

     

    1. Εχει αναψη λαμπακι ABS και χειρφρενου. Εδω το προβλημα ειναι πως ο εγκεφαλος δεν αφηνει καν τον υπολογιστη να μπει στο ABS για να δουμε αν εχει χαλασει. Το χειροτερο ειναι πως οταν ανβω τα φωτα πισω μενουν μονιμως αναμμενα σαν να παταω φρενο. Επισης οταν ειναι σβηστα τα φωτα και παταω φρενο ανοιγουν τα φωτα θεσεως μπροστα.... :p

     

    2.Οταν ανοιγω το πορτ μπαγκαζ ανοιγει το φως μεσα μεχρι τη μεση. Μολις το πορτ μπαγκαζ ανοιξει ολοκληρο σβηνουν τα φωτα μεσα και ανοιγουν τα φωτα στη πλαφονιερα της πινακιδας και μεσα στο αυτοκινητο το φωτακι απο το κουμπι του αλαρμ και της θερμανσης για το πισω τζαμι.

     

    3. Συνεχεια ανοιγει λαμπακι αεροσακου και λεει ειναι του συνοδηγου απο το καθισμα αλλα αυτο δεν με ενδοιαφερει και πολυ.

     

    4. Μερικες φορες μενει μονιμως το λαμπακι EPC αναμμενο και το σβηνω και το ξαναβαζω μπρος και σβηνει μετα.

     

    Αυτα ειναι απο ηλεκτρολογικα... τωρα απο μηχανικα...

     

    Δεν δουλευει το καλοριφερ... βγαζει παγωμενο αερα... αρχισε να χανει πολυ παραφλου και η πλακα ειναι πως δεν μπορουμε με τιποτα να βρουμε τη διαρροη... και αρχισε να καει λαδια... ο μηχανικος παντως λεει πως φλαντζα δεν ειναι με τιποτα...

     

     

    Παιδια τωρα αν μπορειτε να βοηθησετε καπου θα σας ευχαρισουσα πολυ... ειμαι ετοιμος να το πεταξω το αυτοκινητο... και η πλακα ειναι πως ολα αυτα εγιναν απο το καλοκαιρι και μετα... μεσα σε λιγους μηνες.... 

  5. Καλησπερα. Εχω μια απορια. Εχω Passat b5 1.8. Αυτη τη στιγμη φοραω ζαντα με λαστιχο 225/40/18. Ηρθε η ωρα αλλαγης των ελαστικων γιατι με τους δρομους που εχουμε εδω τα καρουμπαλα ειναι καθημερινοτητα... Το θεμα ειναι πως εχω βρει λαστιχο 245/40/18 απο φιλο μου που θα μου τα δωσει δωρεαν. Απλα φοβαμαι μιπως δεν χωραει. Μηπως ξερει κανεις να μ απαντησει αν θα βρισκει στο φτερο η μεσα στο θολο?

  6. Για σφαλματα κοιταξαμε και δεν εδειξε τιποτα. Μπουζι φοραει καινουργια. Το καλοκαιρι τα αλλαξα μαζι με μπουζοκαλωδια. Πολλαπλασιαστες αλλαξα στα 250000 προληπτικα. Οποτε δεν νομιζω να ναι κατι τετοιο. Κ αν ηταν πολλαπλασιαστες δεν θα το κανε συνεχεια? Τωρα το κανει μονο οταν ειναι κρυο. Και μετα απο καμια 10αρια χιλιομετρα δουλευει αψογα.

  7. Καλησπερα παιδες.

     

    Εχω ενα passat 1.8 20v ατμοσφαιρικο με APT κινητηρα. Το αυτοκινητο εχει πολλα χιλιομετρα (270000) αλλα δοξα το θεο δουλευε μεχρι προσφατα πολυ καλα και δεν τσιμπαει ουτε λαδι. Να σας πω λοιπον το προβλημα μου:

     

       Τωρα τελευταια αρχισε να κανει διακοπες ο κινητηρας εν κινησει σαν να μπερδευει καπως. Οι διακοπες γινονται μεταξυ 2000-4500 στροφων και οταν παταω το γκαζι χαλαρα. Οταν το παταω τερμα δεν παρατηρειται καμια διακοπη. Να τονισω επισης πως αυτο συμβαινει μονο οταν το αυτοκινητο ειναι κρυο και κυριως τις πρωινες ωρες αλλα δεν στρωνει αμεσως μολις ανεβασει θερμοκρασια ο δεικτης. Πρεπει να κανω γυρω στα 10-15 χιλιομετρα για να σταματτησει να το κανει. Επισης οι διακοπες ειναι μικρες (περιπου μισο δευτερολεπτο) και συνεχομενες.

     

      Σε 3 μηχανικους που πηγα οι γνωμες ηταν διαφορετικες. :diablo:  :diablo:  :diablo:  Ο ενας ειπε πως παιζει να ειναι η φουσκα του πρωινου ξεκινηματος, ο αλλος ειπε πως μπορει να θελουν καθαρισμα τα μπεκ και ο αλλος λεει οτι θελει καθαρισμα η πεταλουδα. 

     

      Μηπως μπορειτε να βοηθησετε? Ποιον απ τους 3 να πιστεψω? Η μηπως θα μου προκυψει και κανενα 4ο?   :help:  :help:  :help:

     

    Ευχαριστω πολυ!!!

  8. Καλησπερα. Δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο τοπικ αλλα δεν βρηκα κατι. Ολη μερα σημερα ψαχνω και δεν βρησκω ακρη. Μηπως ξερει κανενας αν υπαρχει καποιο κοστος στην δηλωση αλλαγης χρωματος? Καποια παραβολα ισως η κατι τετοιο? Θα παω να την κανω μονος μου και οχι σε σχολη οδηγων. Επισης στο υπουργειο λεει οτι πρεπει να ναι εντος 15 ημερων μετα την βαφη του αυτοκινητου. μπορουν να καταλαβουν δηλαδη οτι εχουν περασει 2 μηνες?

  9. δυναμο αποκλειεται να ναι. Εγω μια φορα που εμεινα απο δυναμο μου αναβε το λαμπακι της μπαταριας για 2 μερες. Ασε που αν ηταν απο δυναμο δεν θα λειτουργουσε τιποτα. δεν ξερω αλλα τα αλαρμ η τα φωτα σου λειτουργουν? αν ναι τοτε δεν ειναι δυναμο.

  10. Αυτο ακριβως εκανα φιλε μου. Αλλαξα μονο το μοτερ της αντλιας και μαζι με κατι ψιλομαζεμματα που εκανα στο αμαξι την εβγαλα με 150 ευρω. Οσον αφορα το χτυπημα το εκανα. Μετα ξεβιδωσα και το καπακι που βρισκεται στο πορτ μπαγκαζ και το χτυπησα κ εκει αλλα παλι τιποτα. Ευτυχως το αμαξι με αφησε στο σπιτι.

  11. Το εκανε και το δικο μου αυτο το πραγμα και τελικα ειχε προβλημα κατι μεσα στο λαστιχακι το δυσκολευε να κλεισει και αυτο αναγνωριζε οτι εχει εμποδιο και ξαναανοιγε. Αυτο το κανουν ολα τα παραθυρα για λογους ασφαλειας. π.χ. αν βαλεις το χερι σου τιν ωρα που κλεινει το παραθυρο και σε ακουμπησει θα ξανακατεβει.

  12. Καλησπερα παιδια. Θελω βοηθεια. Η ιστορια εχει ως εξης: Χτες το βραδυ το αυτοκινητο δουλευε κανονικα. Ηρθα επισκεψη εδω στις Σερρες και το πρωι που πηγα να βαλω μπρος τ αμαξι να παω βολτα δεν επερνε με τιποτα. Η μιζα δουλευε κανονικα και η μπαταρια φουλ επισης, Πηρα τηλεφωνο τον μηχανικο μου που ειναι χαλκιδικη και μου ειπε ενδεχομενως να ειναι αντλια βενζινης. Παιρνω λοιπον την οδικη (INTERAMERICAN) και τους λεω να το στειλουν χαλκιδικη στον μηχανικο μου γιατι αυτος μπορει να κρατησει εκει το αμαξι μεχρι να βρω τα λεφτα να το φτιαξω και μου λενε πως για τοσο μικρη βλαβη δεν στελνουν το αμαξι απο σερρες χαλκιδικη, μονο σε τοπικο συνεργειο. Και τους λεω πως δεν εχω τωρα τα χρηματα να το φτιαξω και τουλαχιστον να μου το στειλουν σπιτι μου στην χαλκιδικη να καθεται και λενε δεν μπορω να κανω τιποτα. Μετα τους λεω πως μπορει και να μην ειναι αντλια. Πρεπει να το δει ο μηχανικος μου και λενε θα στειλουμε τεχνικο να το δει αυριο το πρωι. Εγω δεν θελω να το παω σερρες γιατι εμπιστευομαι μονο τον μηχανικο μου. Τι να τους πω τωρα? Γινεται να μου το στειλουν σπιτι μου να καθεται τουλαχιστον μεχρι να πληρωθω για να το φτιαξω? Επισης ξερει κανενας αν υπαρχει ενα καλο συνεργειο στις σερρες που να μην με γδαρει? Και τελος ο μηχανικος μου ειπε πως υπαρχει περιπτωση να ανοιγει η αντλια μου και να αλλαξουμε μονο το ανταλλακτικο μεσα και να την γλητωσουμε με το πολυ 100 ευρω. Ξερετε αν ησχυει κατι τετοιο η ειναι μονοκομματη και θα πρεπει να αγορασω καινουργια? Ευχαριστω πολυ!!!

  13. Καλησπερα και χρονια πολλα!!! Οπως καθε χρονο ετσι και φετος στις γιορτες τρεχω στα συνεργεια γιατι η γκαντεμια με καταδιωκει!!! Στην αρχη αρχισα να ακουω εναν περιεργο θορυβο σαν να κοπανουσε κατι οταν αφηνα αποτομα το γκαζι. Τωρα εχει καταντησει σε καθε αλλαγη ταχυτητας να ακουγεται σαν ξεχαρβαλομενο το σασμαν. Το ειδαμε χτες με τον μηχανικο και ειχε 2 βασεις σπασμενες. Ξερετε ποσο πανε οι τιμες των μαμα??? Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για powerflex αν και μερικοι λενε οτι νιωθεις μετα τους κραδασμους στο αμαξωμα επειδη ειναι πιο σκληρα. Αξιζει να βαλω powerlex? Ποσο πανε περιπου? Το αμαξι ειναι passat 1.8 20V.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.