Jump to content

JPMike

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

About JPMike

  • Birthday 02/24/1988

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    Guitars, Music, Golf MKVI GTI, Tattoos.

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

JPMike's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Έχω ακόμα κάποιες μόντες που θέλω να κάνω.
  2. Ultraleggera 18ara πάνω στο λευκό GTI MK6 μου. δεν εχω βγάλει όλο το αμάξι γιατί δεν έχω εύκαιρη φωτογραφία αυτή τη στιγμή.
  3. Σε ευχαριστώ πολύ!! Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Μας μένουνε κάποια εμφανισιακἀ πραγματάκια ακόμα.
  4. Μόλις πριν απο λίγο έβαλα τα εμβλήματα και έβγαλα κάποιες πρόχειρες φωτογραφίες με το κινητό. Δεν έχω καθόλου χρόνο σήμερα και αύριο για να βγάλω καλύτερες φωτογραφίες, θα σας ανεβάσω καλυτερες την Τετάρτη, προς το παρών δείτε και πείτε μου. Μαύρο ματτ σήμα και κόκκινο έμβλημα GTI: Κόκκινο έμβλημα GTI πίσω: Ζάντα OZ Racing Ultra Leggera Matt Black 18'': Τώρα περιμένω και το ματτ πίσω έμβλημα. Συγνώμη για την τελευταία πίσω φωτό, θέλει περιστροφή.
  5. Δεν ξέρω τι είναι, αλλά με τρομάζει που το διαβάζω.
  6. Μπορώ να πω οτι με εντυπωσίασε και η Osir, σαν design. Εκεί που έχω κολλήσει, είναι να πάω για μαύρο gloss ή carbon gloss στα κομμάτια (καθρέφτες, οροφή και spoiler) τα οποία θέλω να μαυρίσω??? Παρεπιμτόντως, όλα τα ωραία είναι και ακριβά και οι τιμές τις Osir είναι αρκετα υψηλές, άσχετα ότι αμα παραγγείλεις απο USA (Internet) θα πληρώσεις και το τελωνείο μαζί. :S
  7. Σε ευχαριστώ πολύ. Θέλω το αυτοκίνητο να φαίνεται όμορφο, "ξεχωριστό" αλλά όχι υπερβολικό. Προτείνεις το matt σήμα(πρώτο) απο τα δύο?? ή ολόμαυρο gloss σήμα?? Ξέρω οτι είναι καθαρά προσωπικό γούστο αλλά θα ήθελα γνώμες επι του θέματος. Όσο για τα RevoZport, ο μπροστινός προφυλακτήρας Razor και το καπό με ψήνουνε πάρα πολύ κυρίως το καπό. Δηλαδή, με το που τα είδα, έπαθα πλάκα. Όσο για το πίσω προφυλακτήρα, ωραίος μεν αλλά πιστεύω παραπάει. Υπάρχει και το add-on kit, που προσθέτεις ουσιαστικά. Που είναι και αυτό μία ωραία λύση, βέβαια οι τιμούλες τους είναι λίγο τσιμπημένες. Μπορώ να πω οτι συμφωνούμε απόλυτα σε όλα τα mods, χεχε.
  8. Έχω πάρει ένα matt για μπροστά και το περιμένω μαζί με τα εμβλήματα. Το συγκεκριμένο: Αλλά σκέφτομαι το συγκεκριμένο μπροστά και πίσω: Πραγματικά, δεν ξέρω έχω κολλήσει. Δεν θέλω να πάω στο matt, δηλαδή τους καθρέφτες λέω να τους κάνω gloss(γυαλιστερό) μαύρο, όπως και την οροφή (το σκέφτομαι) και το spoiler πίσω, που σκέφτομαι να το επεκτείνω. Απο την άλλη μου αρέσει και η ιδέα του carbon, που πάλι είναι γυαλιστερό. Όσο αφορά τη ζάντα δεν επηρεάζει καθόλου το γεγονός ότι είναι matt. Όσο για το βάψιμο των σημάτων, ο δικός μου μπορεί να μου τα βάψει, είτε matt, είτε gloss. Άλλα μου αρέσει το δεύτερο σήμα που έχω βάλει στο link.
  9. OZ Racing 18' Ultraleggera Matt Black, προσθέθηκαν. Αναμονή, κόκκινων εμβλημάτων GTI μέσα στην εβδομάδα. Φωτογραφίες σύντομα.
  10. Όσο για το footwell lighting, τα λάμπακια που τα αλλάζεις και δεν βγάζουν πρόβλημα είναι τα LED T14.
  11. Πήγα σήμερα και ρώτησα συγκεκριμένα στη Karenta, έχουνε μόνο μοκέτα με έμβλημα GTI στα 95 ευρώ.
  12. Λαστιχένια ή βελούδινα?
  13. Εγώ στο 6αρι GTI έχω βάλει Pipercross Viper.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.