Jump to content

zevage

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About zevage

Other Info

  • Car Type
    Passat

User Information

  • Νομός
    Φθιώτιδας

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zevage's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Οταν λέτε "σταματημένο" εννοείτε με κλειστό ή αναμένο κινητήρα? Με αναμένο κινητήρα και σε στάση δεν ακούγεται τίποτα και το τιμόνι γυρνάει εύκολα. Με κλειστό κινητήρα δεν γυρνά καθόλου, εκτός ενα εφαρμόσεις πολύ μεγάλη δύναμη (υποθέτω), πράγμα που δεν δοκίμασα να κάνω.
  2. Τα λάδια της κρεμαγιέρας ειναι εντάξει και τα ημιμπαρα-ακρομπαρα το ίδιο.
  3. Γεια σας φίλοι και συνάδελφοι Volkswagenαδες, ειμαι νεο μελος και πραγματικά δεν ήξερα την υπαρξη του club αλλά κάλιο αργα παρά ποτέ και ας οφείλεται σε δυσάρεστους λόγους. Ειμαι και εγώ φανατικός και δεν αλλάζω το Passat μου με τίποτα. Δυστυχώς όμως αντιμετωπίζω ένα μηχανικό πρόβλημα με την κρεμαγιέρα. Ολα άρχισαν μετά την αντικατάσταση όλων των ψαλιδιών μπροστά. Μετά το τέλος της αντικατάστασης και κατά την ευθυγράμμιση ο μηχανικός που έκανε την αντικατάσταση με ενημέρωσε οτι το τιμόνι είναι σκληρό και δεν έχει κανονική επιστροφή. Πράγματι έτσι ήταν αφού κατά τη δοκιμή στην ΝΕΟ Λαμία-Πελασγία διαπίστωσα οτι το τιμόνι δεν έχει επαναφορά και "καρφώνει" το αυτοκίνητο ακόμα και στις ανωμαλίες του δρόμου (σε πολύ κλειστές στροφές επαναφέρει μερικώς). Το συνεργείο δεν ειναι εξουσιοδοτημένο αλλά ο ένας απο τους δύο φίλους που το έχουν εργαζόταν παλιά στην αντιπροσωπία και έχει και ο ίδιος ενα Golf. Θεωρώ οτι δεν έχουν κάνει κάτι επίτηδες. Ομως κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Εδω πρέπει να σημειώσω οτι τα ψαλίδια (σετ 14 τεμαχίων) τα προμηθεύτικα μέσω internet απο τη Γερμανία προσπαθώντας για λίγη οικονομία αφού εδώ η αντιπροσωπεία ήθελε 1100+ΦΠΑ ευρώ για 6 τεμάχια (τρια αριστερά και τρία δεξιά) και του εμπορίου ήθελαν 750+ΦΠΑ ευρώ για 6 τεμάχια επίσης. Εγώ δεν ξέρω και πολλά απο αυτοκίνητα πάντως και αυτοί δεν μπορούσαν να δώσουν καμιά εξήγηση. Μπορείτε να μας βοηθήσετε? Ηταν μια άτυχη σύμπτωση βλάβης τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή? Εκαναν κάτι λάθος? Επρεπε να κανουν και κάποια ρύθμιση ή κατι άλλο παράλληλα με την αντικατάσταση των ψαλιδιών? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Ζάχος απο Λαμία.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.