Jump to content

petrosmp

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

About petrosmp

User Information

  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

petrosmp's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεια σου γιωργο καλοταξιδο το αμαξι.εχω ακριβως το ιδιο αμαξι και ειμαι παρα πολυ ευχαρηστημενος.για το πρωτο δεν ξερω να σου πω αλλα για το δευτερο που ρωτας ειναι το ρουλημαν του συμπλεκτη.εγω δεν το αλλαξα και ουτε προκητε.και το παλιο μου αμαξι ετσι εκανε.βεβαια καποια παιδεια απο το φορουμ το εχουν αλλαξει.αυτο ειναι στην κριση του καθενος.παντος αυτο που ξερω ειναι οτι θα το ευχαριστηθεις το αμαξι.καλες βολτες
  2. Οχι φιλε μου με 122 ειναι μονο λιγα πραγματα στον ηχο.τεληκα αλλαξα φιλτρο βενζηνης και ολα οκ. Ηχοσυστημα εννοω
  3. Ευχαρηστω φιλε μου και κοστος μηπως θημασε.να ειμαι προετοιμασμενος;
  4. Καλησπερα σε ολους απο χθες το απογευμα εχω εναν μεταληκο ηχο απο την αντλια βενζηνης.δεν εχω κοψηματα.απλα ακουγετε εντονα στο ρελαντι.μηπως γνωριζει καποιος κατι;
  5. τα σοληνακια αν τα τραβηξεις βγενουν.αυτο που ειναι απο την μερια της καμπηνας τριζει.τραβα να βγει και ξανακουμποσετο λιγο ποιο ψηλα.αν δεν βρεις ακρη ξαναστηλε.
  6. Στον χωρο της μηχανης κατω απο την μπουκαλα το καπου που ειναι για να το κραταει εχει δυο σοληνακια που πανε μεσα σ ενα πλαστικο.αυτο που ειναι απο την μερια της καμπηνας τριζει.ξεκουμποσετο και ξαναβαλτο στην πιο ψηλα θεση.
  7. αυτα πως τα μονονουν?απο μπροστα μεχρι πισω η μονο πισω.και αν σου χρεωνουν τιποτα.να ξερω να ειμαι προετιμασμενος.
  8. να σε καλα φιλαρακι..ευχαρηστω πολυ!!!
  9. παιδεια μια ερωτηση για τν μανδυλα στην θεσ/νικη αν παω θα βγαλω ακρη?η μπα.
  10. ευχαριστω για τν απάντηση φιλε μου.ρωτησα σ ενα αλλο συνεργειο πριν δω το μνμ και αυτο που καταλαβαμε ηταν οτι ακουγετε η αντλια βενζινης και οχι τα σωληνακια.οταν τν χτυπουσαμε σταματουσε για λιγο και μετα τα ιδια.θα το αφησω ετσι και οτι γινει
  11. καλή χρονιά σε όλους.θελω να κάνω μια ερώτηση γνωρίζει κανένας πως μπορώ να σταματήσω τον θόρυβο απο τα σωληνάκια της βενζίνης που ακούγονται κάτω απο το πίσω κάθισμα στου συνοδηγού την μεριά?
  12. μάλιστα.και απο βαλβολινες τι να βαλω?
  13. τι ακριβως ειναι αυτο φιλε thano?
  14. καλησπερα σε ολους.τελικα το προβλημα ειναι δισκο-πλατο.ολο το σετ και θα αλαχθει τν αλλη βδομαδα το παραγγηλαμε σημερα.με τα χτενια κατι παιζεται μου ειπαν.ευχαρησω ολους σας παντος γιατι πηγα προετιμασμένος για το τι θα ακουσω.
  15. έκλεισα ραντεβου τν πεμπτη το πρωι.το θεμα ειναι οτι δν μου το κάνει οτν ειναι ζεστο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.