Jump to content

kouliss

Co-Admin
 • Posts

  7,039
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by kouliss

 1. Σε επικοινωνία που είχα για τις παραγγελίες θα ήθελα να ενημερώσω ότι αναμένεται να παραλάβω τα είδη την Μ. Τετάρτη και να ξεκινήσω την αποστολή τους.

  Στάλθηκε από το MAR-LX1B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 2. Με τα ως στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι θα γίνει κανονικά και η παραγγελία για μπλούζες.

  Στείλτε μου Προσωπικό Μήνυμα όσοι επιθυμείτε κάτι απο τα αξεσουάρ έως την Παρασκευή το μεσημέρι.

 3. Αγαπητά μέλη,

   

  από σήμερα έως την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 12:00, θα γίνονται δεκτές οι παραγγελίες σας στο πλαίσιο της διαδικασίας ομαδικής αγοράς για αξεσουάρ με το λογότυπο της λέσχης, π.χ. μπλούζες, ζακέτες, αυτοκόλλητα κλπ. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου άμεσα στέλνοντας Προσωπικό Μήνυμα με:

  - τα στοιχεία σας, δηλαδή επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, πόλη, ΤΚ, και κινητό

  - τους κωδικούς των αξεσουάρ προωθητικού υλικού που επιθυμείτε

   

  Δείτε τα αξεσουάρ http://www.vwclub.gr/AdvCatalog.pdf.

   

  Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι, εκτός των αξεσουάρ που θα βρείτε στον κατάλογο, πλέον μπορείτε να παραγγείλετε την υφασμάτινη μάσκα με το λογότυπο της λέσχης.

  Υπάρχουν διαθέσιμα τρία σχέδια A (Μπλέ), B (Μαύρο), και Γ (Λευκό) σε τρία μεγέθη Large, Medium, Small. Οι διαστάσεις φαίνονται στο τέλος της εικόνας.

  Το κόστος της μάσκας διαμορφώνεται ως εξής: VIP μέλη 4,5€/μάσκα και για τα μέλη της κοινότητας 5€/μάσκα.

   

  Η μάσκα προστασίας προσώπου που προσφέρεται είναι 2 στρώσεων και κατασκευάζεται με εκτύπωση sublimation στη μπροστινή όψη και περιέχει βαμβακερό ύφασμα εσωτερικά. Οι διαστάσεις Α (ύψος) και Β (πλάτος) είναι σε εκατοστά (cm). 

   

  vwclub-mask-2021.png

   

  IMG_20210313_132334.jpg

   

  IMG_20210313_132403.jpg

   

  Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές προϋποθέσεις της ομαδικής παραγγελίας των αξεσουάρ εδώ. Σε όλα τα είδη το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον παραλήπτη.

   

  Σημειώστε ότι για την ομαδική παραγγελία σε μπλούζες πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον 5-8 ενδιαφερόμενοι.

   

  Όλες οι παραγγελίες προ-πληρώνονται για να μπορέσουμε να τα αγοράσουμε από τους προμηθευτές και να σας τα στείλουμε με ΕΛΤΑ.

 4. Δευτέρα 27/7 απόγευμα θα παραλάβουμε όλα τα ρούχα και θα τα στείλω Τρίτη πρωί.
  Θα σταλούν αυτοκόλλητα και λοιπά είδη το αργότερο έως το πρωί της Δευτέρας.

  Στάλθηκε από το MAR-LX1B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 5. Αγαπητά μέλη του Hellenic VWClub θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. της λέσχης αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν αποφάσισε να προσφέρει την δυνατότητα ετήσιας ανανέωσης της κάρτας μέλους στα 10€. Για πληροφορίες επικοινωνείτε με το ταμία της λέσχης @KOSTAS MK5 μέσω Προσωπικού Μηνύματος για να σας δώσει λεπτομέρειες.

  Για τα μέλη του φόρουμ που επιθυμούν να εγγραφούν στην λέσχη και να ενισχύσουν το σωματείο το κόστος εγγραφής διαμορφώνεται στα 15€.


  Παράλληλα ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ανέπαφων ενεργειών δημιουργήθηκε ειδική σελίδα-Portal για τα VIP μέλη που μπορούν να δούν την Ηλεκτρονική Κάρτα Μέλους, το ιστορικό των οικονομικών τους ενισχύσεων καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.
   

  Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μπορούν να συνδεθούν με το email και το κωδικό του φόρουμ στην ακόλουθη διεύθυνση για να δουν την προσωπική Ηλεκτρονική Κάρτα Μέλους. Η διεύθυνση είναι https://www.vwclub.gr/vip

  Με εκτίμηση,
  το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

 6. Από σήμερα έως την Τρίτη 7 Ιουλίου στις 12:00, θα γίνονται δεκτές οι παραγγελίες σας στο πλαίσιο της διαδικασίας ομαδικής αγοράς για αξεσουάρ με το λογότυπο της λέσχης, π.χ. μπλούζες, ζακέτες, αυτοκόλλητα κλπ. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου άμεσα στέλνοντας Προσωπικό Μήνυμα με:

  - τα στοιχεία σας, δηλαδή επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, πόλη, ΤΚ, και κινητό

  - τους κωδικούς των αξεσουάρ προωθητικού υλικού που επιθυμείτε

   

  Δείτε τα αξεσουάρ http://www.vwclub.gr/AdvCatalog.pdf.

   

  **Επειδή έχει ζητηθεί η προσθήκη μπρελόκ θα σας ενημερώσουμε σύντομα με την διαθέσιμη επιλογή.

   

  Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές προϋποθέσεις της ομαδικής παραγγελίας των αξεσουάρ εδώ.

   

  Σημειώστε ότι για την ομαδική παραγγελία σε μπλούζες πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον 5-8 ενδιαφερόμενοι.

   

  Όλες οι παραγγελίες προ-πληρώνονται για να μπορέσουμε να τα αγοράσουμε από τους προμηθευτές και να σας τα στείλουμε με ΕΛΤΑ.

   

   

 7. Από σήμερα έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 12:00 ξεκινάει η διαδικασία για ομαδική παραγγελία για αξεσουάρ με το λογότυπο της λέσχης, π.χ. μπλούζες, ζακέτες, αυτοκόλλητα κλπ. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου άμεσα στέλνοντας Προσωπικό Μήνυμα με:

  - τα στοιχεία σας, δηλαδή επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, πόλη, ΤΚ, και κινητό

  - τους κωδικούς των αξεσουάρ προωθητικού υλικού που επιθυμείτε

   

  Δείτε τα αξεσουάρ εδώ.

   

  Υπενθυμίζω ότι για την ομαδική παραγγελία σε μπλούζες πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον 5-8 ενδιαφερόμενοι.

   

  Όλες οι παραγγελίες προ-πληρώνονται για να μπορέσουμε να τα αγοράσουμε από τους προμηθευτές και να σας τα στείλουμε με ΕΛΤΑ.

 8. Αγαπητοί φίλοι,

   

  το Hellenic VWClub πραγματοποιεί μονοήμερη εκδρομή συνάντησης μελών Στερεάς και Κεντρικής Ελλάδας στα Καμένα Βούρλα την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

  Μέλη της μεγαλύτερης ελληνικής κοινότητας φίλων και κατόχων VW οχημάτων θα ξεκινήσουν από Αθήνα, Χαλκίδα, Τρίκαλα, Βόλο, Λαμία, Λάρισα, και τις γειτονικές περιοχές για να απολαύσουν αρχικά το καφέ τους στο Μύθος Music Café στις 11:00, να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία στο μνημείο του Λεωνίδα (περίπου 13:30 - 14:00) και να συνεχίσουν με γεύμα στην Ταβέρνα Βράχος στη Μενδενίτσα.

  Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους και το πλήθος των συνοδών τους ώστε να υπάρχει κάθισμα για όλους είτε στη καφετέρια είτε στην ταβέρνα. Σημειώστε την πόλη εκκίνησης για να οργανωθούν μεμονωμένες ομάδες και σημεία συνάντησης.

   

  Παρακολουθείτε το θέμα και τις νεότερες ανακοινώσεις για τυχόν αλλαγές.

   

  Στη καφετέρια δεν υπάρχει συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης. 

   

  Μεσημεριανό

  Για το μεσημεριανό γεύμα το κόστος ανά άτομο είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει ορεκτικά, κυρίως πιάτο, 1 αναψυκτικό ή 1 μπίρα ή 1/4 κρασί, και επιδόρπιο. Για την δέσμευση θέσης θα πρέπει να υπάρξει προ-πληρωμή και μόνο έτσι θα είναι έγκυρη η κράτηση. Πληροφορίες μέσω ΠΜ.
  Το κοινό μενού περιλαμβάνει
  σαλάτα (αγγουροντομάτα ή ανάμεικτη εποχής), φέτα, τυρόπιτα στριφτή χειροποίητη, πατάτες ή αλοιφή (τζατζίκι ή τυροκαυτερή), και λουκάνικο χωριάτικο ντόπιο.

  Για το κυρίως πιάτο και προκειμένου να περιοριστούν τυχόν καθυστερήσεις θα γίνει δήλωση της επιθυμητής επιλογής εκ των προτέρων. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι: 1) λαχανοντολμάδες, 2) μοσχάρι με γιουβέτσι ή πατάτες τηγανητές, 3) αγριογούρουνο στιφάδο, 4) χοιρινό γκιούλμπασι, 5) μπιφτέκι χειροποίητο, και 6) χοιρινή μπριζόλα.

  Για επιδόρπιο θα υπάρχει καρυδόπιτα ή πορτοκαλόπιτα.

   

  Σημεία Εκκίνησης

  • Αθήνα - 08:50 - Φιλαδέλφεια: Τα μέλη από την Αττική θα συγκεντρωθούν στις 08:50 στο γνωστό σημείο της Φιλαδέλφειας στον πρώην κόμβο Renault και δεκαπέντε λεπτά μετά (αυστηρά) θα αναχωρήσουν.  
  • Για κάθε άλλη οργανωμένη μετακίνηση θα αναρτώνται εδώ πληροφορίες, για αυτό δηλώστε την συμμετοχή σας.

   

  Τοποθεσίες - Χάρτες

   

   

  Σας περιμένουμε όλους, παλιούς και νέους οδηγούς VW οχημάτων, βελτιωμένων ή όχι.

  Χρησιμοποιείτε αυθεντικά αξεσουάρ του Hellenic VWClub.

   

   

   

  Με εκτίμηση,

  το ΔΣ του Hellenic VWClub.

 9. Αναρτήθηκε νέα έκδοση του καταλόγου με τα αξεσουάρ που περιλαμβάνει παιδικό t-shirt ηλικίας 3μ έως 12ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το επιθυμητό κωδικό / χρώμα / μέγεθος. Στο τέλος του καταλόγου υπάρχουν οι διαστάσεις για όλα τα ρούχα.

 10. On 22/10/2019 at 5:34 ΜΜ, Yannis1 said:

  Καλησπέρα. Υπάρχει η δυνατότητα το 446 TECTALK DURO XS Albrech να παραδοθεί με μεγαλύτερη μπαταρία? Επιπλέον υπάρχει και για τα δύο μοντέλα αξεσουάρ ρευματοδότησης από την υποδοχή του αναπτήρα? 

  Ευχαριστώ.

  Γιάννη η προσφορά ισχύει για το πακέτο όπως έχει διατυπωθεί. Ωστόσο θα ρωτήσω τον προμηθευτή αν μπορεί να διαθέσει επιπλέον αξεσουάρ και σε ποιο κόστος.

 11. Αρχικά να ζητήσω συγνώμη από όλους που δεν έχω απαντήσει έως σήμερα καθώς υπάρχουν αρκετά ΠΜ με ερωτήσεις και παραγγελίες.

   

  Οι παραγγελίες σας συγκεντρώνονται και θα συνεχίσουν να μαζεύονται έως και την Τετάρτη 30/10 12:00 για να καλύψουμε την αυξημένη ζήτηση. Τότε θα ολοκληρωθεί η ομαδική αγορά για όσους έχουν καταθέσει μέχρι εκείνη την ώρα το κόστος της παραγγελίας τους.

   

  Για τα παιδικά νούμερα θα έχω νέα το μεσημέρι του Σαββάτου.

   

  Ευχαριστώ για την κατανόηση.

 12. On 2/10/2019 at 8:55 ΠΜ, Nikos_voun said:

  Καλημέρα , ερώτηση , υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε παιδικά μπλουζάκια η παιδικά νούμερα γενικά ;;;

  Δεν έχω άμεσα απάντηση για παιδικά νούμερα. Θα γίνει επικοινωνία με προμηθευτή και θα ενημερωθείς.

 13. Αγαπητά μέλη,

   

  το Hellenic VWClub θα πραγματοποιήσει για τα μέλη από την Αττική συνάντηση για αγώνα ΚΑΡΤ την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στην Παλλήνη στην πίστα KARTLAND (Λεωφ. Ανθούσας 8 Παλλήνη) όπου και θα κοντράρουν τις οδηγικές τους ικανότητες, με τον καλύτερο φυσικά να κερδίζει ένα αναμνηστικό δώρο.

   

  Το κόστος συμμετοχής είναι 10€/8 λεπτά οδήγησης κατ άτομο.

   

  Να σημειωθεί εδώ ότι το κατάστημα διαθέτει υπαίθριο χώρο στάθμευσης για όλα τα οχήματα

   

  Σας περιμένουμε μόνους ή με την δική σας παρέα! Με το βελτιωμένο ή το εργοστασιακό VW σας! Όντας παλιό ή νέο μέλος!

  Χρησιμοποιήστε μόνο τα αυθεντικά αξεσουάρ της λέσχης για την καλύτερη διαφήμιση μας!

   

  Σε περίπτωση που υπάρξει κακοκαιρία θα πρέπει να ελέγχετε τις ενημερώσεις μας που θα γίνονται σε αυτό το θέμα.

   

  Δηλώστε λοιπόν την συμμετοχή σας με τον γνωστό τρόπο : nickname + αρ. μελών

   

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.