Jump to content

tasos_20vt

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tasos_20vt

  1. Καλησπέρα φίλε, δε νομίζω να χρησιμοποιείται 10w/40 για 20vt...χωρίς να είμαι σιγουρος μπορείς να παιξεις με 0w/30 5w/30
  2. Πιστεύω ότι τον κατατρόμαξες τον άνθρωπο.. Από τη στιγμή που θα προβεί σε τοποθέτηση προγράμματος revo δηλαδή τύπου κονσέρβας δεν πιστεύω ότι θα έχει κάποιο θέμα.. Κ όλοι ξέρουμε πως αλλάζει συμπεριφορά ένα αμάξι με επαναπρογραμματισμό!
  3. Στις φωτό δεν μπορεί να φανεί η διαφορά απλά είναι ουσιαστικά στο πάτημα του φίλτρου εσωτερικά του μάυρου πλαστικού κομματιου. Αντίστοιχα και η hengst δίνει δυο κωδικούς τον H-312W και τον H-314W
  4. Αντικαθιστούμε τη σκάστρα την εργοστασιακη λόγω ότι είναι πλαστική κ αν σηκώσουμε πίεση σκίζεται με forge 007 για τον λόγο ότι είναι μεταλλική.
  5. Καλησπέρα φίλε,καλά πατήματα να έχεις !με το πρόγραμμα πρέπει να κατάλαβες αρκετή διαφορα. Για να βάλεις αγελάδα S3 θα πρέπει να έχεις μαφ S3 φ80 ενώ ο εργοστασιακός είναι φ70. Αντίστοιχα μπορείς να επιλέξεις μιας σιλικόνης κατά γνώμη μ μάρκας forge.Υπάρχει κ η δυνατότητα να φτιάξεις μεταλλική αγελάδα αλλά σε αυτά τα setup δε νομίζω πως χρειάζεται να μπεις σε περαιτέρω έξοδα.
  6. Φίλε μου χωρίς να θέλω να κάνω κάποια διαφήμιση στον εν λόγο οίκο dynodrome ο σάλιας κυκλοφορεί σήμερα τα δυνατότερα k04 tfsi και όχι μόνο.. Δεν έχω βάλει πρόγραμμα εκεί αλλά σίγουρα είναι η επόμενη επιλογή μου..
  7. Καλησπέρα φίλε είναι η πιο σωστή λύση να βάλεις το πρόγραμμα θα δεις μεγάλη αλλαγή στην απόκριση του γκαζιού και επιδόσεις. Όσον αφορά τον σάλια τα γνωρίζει καλα τα VAG οπότε θα σου φτιάξει κάτι καλό σίγουρα.. Γνώμη μου πάντως να ρυθμίσεις με 95 αρα αν το αμάξι δεν είναι για φανάρι αλλα για να το χαίρεσαι μόνος σου. Τώρα από εκεί και πέρα εσύ πληρώνεις εσύ αποφασίζεις!! Ρυθμίζεις το δουλεύεις έτσι και όταν αποφασίσεις για fmic και αγελάδα και εισαγωγή κάνεις ένα update..
  8. Στα αυτοκίνητα που το ακούτε έχετε αλλαγμένα δίσκο- πλατώ; Γιατί εγώ φοράω τετραφτερο και σε κάθε ξεκίνημα ακούω έναν μεταλλικό θόρυβο που μάλλον οφείλεται στο ότι έχω βολάν διπλής μάζας...
  9. δηλαδή δε προτείνετε να παραγγείλω αυτή από e-bay?
  10. η απάντηση του είναι : - the antenna does have the plug for an mk4 and it has a passive amplifier so it does receive AM FM but not as strong as the original. thanks much. τελικά πως το βλέπετε αξίζει να κάνω την αλλαγή μου λέει οτι έχει μεν ενισχυση αλλα δεν έχει τόσο δυνατό σήμα
  11. έστειλα το e-mail με όλες τις ερωτήσεις που αναφέρατε παραπάνω και περιμένουμε από το αμερικανάκι ελπίζω όχι κινεζάκι να μας απαντήσει!!
  12. Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας αν η παρακάτω κεραία που θέλω να αγοράσω θα ταιριαζει στο 4αρι μου και αν θα έχει καλό σήμα!ήθελα να βάλω απο mk5 ή από mk6 ακόμη καλύτερα αλλά ξεφεύγουν στη τιμή..το βίσμα είναι ίδιο με αυτό που φαίνεται στις εικόνες? http://www.ebay.com/itm/VW-GOLF-JETTA-MK4-PASSAT-B5-B5-5-SHARK-FIN-ANTENNA-USA-/180878986536?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AVolkswagen&hash=item2a1d3a4d28&vxp=mtr#ht_2652wt_1059
  13. Σόρρυ απλά επειδή έχω το ίδιο θέμα με το 4 αρι μου θα βάλω την ασφάλεια στην ασφαλειοθήκη με ανοιχτό το διακόπτη(πριν μιζάρει); Απλά αν περάσει αμέσως ρεύμα μη την κάψει..
  14. την 006 φοράω απλώς θέλω να ακούγεται πιο έντονα!είναι μεγάλη η διαφορα στον ήχο?
  15. έχει δοκιμάσει κανείς την συγκεκριμένη σκάστρα ανοιχτού τύπου για 20vt..?Γνωρίζουμε αν δουλεύει ?
  16. Δεν έκανες βλακεία φίλε σωστό είναι και με το απλό χαρτί απλώς το απλό δεν κάνει τόσο πολύ για Ελλάδα είναι για Γερμανία!Λόγω οτί εδώ έχουμε πολύ σκόνη κ υγρασία μ αποτέλεσμα να βουλώνει πιο εύκολα! Πάντως για αυτό το φίλτρο γνώμη μου ας βάλουμε άνθρακα πρόκειται για την υγεία μας!!!!!
  17. είναι το αντίστοιχο σε Hengst-fllter ενεργού άνθρακα και βγαίνει στα 12 ευρώ με το φ.π.α. το κατάστημα ειναι στον βοτανικό και λέγεται ΡΟΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΙΛΤΡΑ-ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΠΡ.ΔΑΝΙΗΛ 31 ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛ.210-3457271
  18. Υπάρχει και φθηνότερη λύση από το mann ανάλογης ποιότητας ενεργού άνθρακα.αν ενδιαφερεσαι μπορώ να σε ενημερώσω..Καλό για όλους μας να μη το αμελούμε αυτό το φίλτρο γιατί πρόκειται για την υγεία μας !!
  19. τελικά το εγκατέστησα βρέθηκε το πρόβλημα και έχω windows xp στο netbook.μπορώ να κάνω update στην έκδοση μέσω ιντερνετ γιατί λέει οτι ίσχυε μεχρι τελος του 2010 ή θα μου το κλειδώσουν το κινέζικο vag?
  20. Ιδια version είναι..θα το κάνω uninstall και επανεγκατάσταση μήπως κολλάει για κάποιο λόγο
  21. Επειδή προς το παρών δε μου το ανοιγει το πρόγραμμα το λαπτοπ να κάνω δοκιμή στο αμαξι ή είναι επικίνδυνο;
  22. Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα το vag com cable 10.6.2 απο έναν κινέζο..to site pou to πήρα ειναι το http://www.xcar360.com/vag-com-usb-cable-10-6.html . κατέβασα το software απο το σαιτ το εγκατέστησα στο λαπτοπ έκανε κάποιες ερωτήσεις αν θέλω να συνεχιστεί η εγκατάσταση μπορεί να προκαλέσει σφάλματα στη λειτουργία του υπολογιστή.έγινε η εγκατασταση έβαλα το καλώδιο στο usb αλλά δεν ανοίγει το vag com.βέβαια δεν έχω βάλει το obd2 ακόμη στον εγκέφαλο..γενικά είναι δοκιμασμένα τα κινέζικα στους εγκεφάλους..?
  23. προτείνετε ολόκληρη βάση να ψάξω ή αλλαγή τα σινεμπλόκ μέσα με powerflex?κανά ελληνικό μαγαζί γνωρίζουμε αν έχει?
  24. καλησπέρα, πριν ένα μήνα έκοψα την αριστερή βάση μηχανής που βρίσκεται κάτω απο το φιλτροκούτι σε 20vt.την αντικατέστησα και σήμερα πάλι την είδα λίγο βιασμένη και στο πάτημα κάνει το χαρακτηριστικό τράνταγμα στο τιμόνι που δείχνει ότι τερματίζει πίσω..γνωρίζουμε καμία λύση για πιο ανθεκτική βάση να μην την κόβει τόσο εύκολα?τίποτα σε powerflex?
  25. Φίλε Dukas όταν βρεις άκρη με την κλειδαριά επειδή και εγώ είμαι κρήτη (χανιά) με golf iv και έχω το ίδιο πρόβλημα κλασσικά αν μπορείς να βοηθήσεις να λυθεί μια χαρά!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.