Jump to content

autostar

Members
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by autostar

  1. Αλλο το Κοστος και αλλο η Διαρκεια,μην τα μπερδευουμε ομως. Και πιστεψεμε φιλε μου οποιος αγοραζει κερια Swissvax ξερει για ποιο λογω τα αγοραζει και παραλληλα ενημερωνετε για τον σωστο τροπο διαδικασιας εφαρμογης τους και συντηρησης τους και τα τηρει σωστα,τουλαχιστον το μεγαλυτερο ποσοστο καταναλωτων swissvax. Αν τωρα καποιος δεν κανει σωστη εφαρμογη και συντηρηση και δεν του κρατησει αυτο ΔΕΝ σημανει πως δεν εχουν διαρκεια,εξαλλου μην ξεχναμε πως ειναι αναγνωρισμενα απο τα καλυτερα κερια στην αγορα σε ολο το κοσμο. Οσο για το κοστος,επετρεψε μου να πω,πως εδω ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις,αν για παραδειγμα υπολογισουμε κοστος με εφαρμογες που μας βγαζουν τα 200ml που ειναι τα κερια θα δουμε οτι και αυτο μας συμφερει αν συνυπολογισουμε και το αποτελεσμα που θα εχουμε.
  2. Ολα τα κερια της Swissvax αν γινει σωστη προετοιμασια της επιφανειας εχουν διαρκεια minimum 4 Μηνες με σωστο πλυσιμο και χρηση σωστον υλικων. Το Shield διαρκει παραπανω απο 4 Μηνες,και ολα αυτα στην πραξη και σε αυτοκινητα με καθημερινη χρηση.
  3. Παντα ξεκινας με τον πιο ηπιο συνδυασμο αλοιφης/pad και αναλογως προχωρας,οπως και παιζει σημαντικο ρολο η σκληροτητα του βερνικιου του εκαστοτε οχηματος. Ολες οι αλοιφες σχεδον δουλευονται ειτε με το χερι ειτε με αλοιφαδορο,καλες αλοιφες ειναι η Menzerna.
  4. Με τι τροπο θα το κανεις φιλε μου? Με αλοιφαδορο ή με χερι?
  5. Φιλε μου Φυσικα και μπορεις να Διορθωσεις την κατασταση του και κατοπιν να το προστατευσεις με κερι. Αναλογως το μεγεθος της ζημιας που εχει χρησιμοποιεις και τις αναλογες αλοιφες σε συνδυασμο με Pad(Σφουγγαρι),και ξεκινας παντα με τον πιο ηπιο συνδυασμο και αναλογως προχωρας.
  6. Θα ηθελα και εγω απο την μερια μου να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ την Ο.Δ του club για την επιλογη να διοργανωσει το cartech στο καταστημα μου αλλα και ολα τα μελη τα οποια παρευρέθηκαν.! Ηταν ιδιαιτερη χαρα και τιμη για εμενα να γνωρισω ολους εσας απο κοντα και πιστευω οτι μεσα απο την ωραια συζητηση που ειχαμε να μπορεσα να σας λυσω,οσο μπορουσα περισσοτερο,αποριες που ειχατε σχετικα με την περιποιηση του οχηματος μας. Ευχομαι να ειστε ολοι ετσι παντα ενωμενοι και να συνεχισεται να αγαπατε τα αυτοκινητα σας και για οποιον φιλο χρειαστει οποιαδηποτε πληροφορια θα ειμαι παντα στη διαθεση του!
  7. Φιλε Παυλο χαιρομαι πραγματικα που σε ικανοποιη το αποτελεσμα και σε Ευχαριστω και Δημοσιως για την εμπιστοσυνη σου και ευχομαι να το χαιρεσαι παντα ετσι καθαρο και καλογυαλισμενο!! Ευχαριστω Γιαννακο!!!
  8. Φιλε μου δεν υπαρχει στανταρ τιμη σε τετοιες εργασιες,μιας και εξαρταται απο πολλους παραγοντες,οπως ειναι η εκαστοτε κατασταση του καθε αυτοκινητου,ποσες ωρες θες,ποσα υλικα θες κ.π.α. @Υπαρχει και σχετικη επισημη προσφορα μου προς το club. Φιλε μου εν μερει εχεις δικιο αν την εχεις πατησει,να ξερεις ομως οτι ολοι δεν ειναι το ιδιο,ουτε σημαινει οτι αν καποιος δεν εκανε σωστα την δουλεια του σε εσενα,δεν υπαρχουν και καποιοι που κανουν σωστη δουλεια. Εγω παντως ξερω,οσο μπορω βεβαια,πριν κανω κατι αν αυτο γινεται ή οχι,και αν κατι δεν γινεται,δεν ειναι κακω να πεις στον αλλο οτι αυτο που θελει δεν γινεται,ισα ισα που πιστευω οτι αυτο θα το εκτιμησει ο εκαστοτε πελατης. Αν τα κανεις ολα σωστα και οπως πρεπει ΔΕΝ θα κρεμασει τιποτα ΠΟΤΕ!!! Σε ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια και οποτε σε βγαλει ο δρομος σου ελα να τα πουμε και να τα δεις ολα απο κοντα!
  9. Διαβαζω ολα αυτα που γραφεται παιδια παραπανω και εχω να σας πω τα εξης: Παιζει πολυ μεγαλο ρολο τα υλικα και ο τροπος που θα χρησιμοποιησουμε για να κανουμε την εργασια του Πληρη εσωτερικου καθαρισμου. Αν γινει Σωστα και με τον τροπο που πρεπει να γινει ΔΕΝ υπαρχει κινδυνος να ξεκολλησει ουτε να κρεμασει το οτιδηποτε στο αυτοκινητο,ακομα και ο ουρανος μπορει να καθαριστει,αρκει τα υλικα που θα χρησιμοποιηθουν να ειναι αυτα που ενδυκνυτε αλλα και ο τροπος καθαρισμου του να ειναι αυτος που πρεπει ωστε να μην εχουμε προβληματα στο μελλον. Το αυτοκινητο θα πρεπει να ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ στεγνο οταν θα το παραλαβουμε και φυσικα χωρις ιχνος ασπριλας σε καμια επιφανεια,οπως και ολα τα πλαστικα του μερη να εχουν περαστει μετα τον καθαρισμο τους με τα καταλληλα συντηριτικα. Ποτε δεν πλενουμε χρησιμοποιωντας πιεση,οπως και καποιους αλλους τροπους που αναφερθηκαν παραπανω,παντα ζηταμε να μας πουν τα υλικα και τον τροπο που θα γινει ο καθαρισμος οπως και να μας εγγυηθουν οτι δεν θα προκυψουν προβληματα στο μελλον. Υ.Σ:Στα 10 χρονια που κανω τετοιου ειδους εργασιες ΠΟΤΕ δεν εχουμε αντιμετωπισει τετοιου ειδους προβληματα,οπως αυτα που αναφερονται παραπανω απο τα παιδια που τα εγραψαν. Δειτε καποιες φωτο απο καθαρισμα ουρανου..... ΠΡΙΝ... ΜΕΤΑ.... Περισσοτερα μπορειτε να δειτε εδω:https://www.facebook.com/pages/Auto-Star-Detailing-Center/328786287148290
  10. Ναι....ο αλοιφαδορος ειναι εργαλειο φιλε μου και ειναι ειτε Rotary ειτε Dual action. Aν δεν εχεις καποια σχετικη εμπειρια θα σου προτεινα να μην επιχειρησης μονος σου με αλοιφαδορο. Εκτος απο τα autoglym υπαρχουν και καλυτερα προιοντα απο αλλες εταιρειες.....με λιγο ψαξιμο θα βρεις αυτο που θελεις.!
  11. Οπως ακριβως στα ειπαν οι παραπανω......χρειαζεσαι αφαιρεση της αραχνης και κατοπιν γυαλισμα-κερωμα του αυτοκινητου σου!!!
  12. Δυστυχως αλλα απο οτι φαινεται απο τις φωτο μονο με βαφη επιδιορθωνεται το προβλημα σου!!
  13. Αν ειναι ευκολο βγαλτο μια φωτογραφια και ανεβασετο να το δω για να σου πω!!!
  14. Ειναι primer που το βαζουν σε ενωσεις και τελειωματα για να μην ξεκολλαει και περνει αερα η μεμβρανη.
  15. Φανη αν βρεις το primer που βαζουν και το βγαλεις ΔΕΝ θα εχεις κανενα προβλημα μετα!!!! Ρωτα σε καποιο μαγαζι που πουλαει μεμβρανες.
  16. Απο οσο γνωριζω στα τελειωματα βαζουν καποιο ειδικο primer-κολλα για να αποφευγουν τετοια προβληματα.
  17. Εχει φυγει χρωμα απο πανω??? Αν δεν εχει φυγει χρωμα διορθωνεται!!
  18. Σε ευχαριστω φιλε μου! Αν θες στειλε μου μια φωτογραφια του προβληματος σου να το δω και να σου πω ή αν μπορεις και εισαι κοντα στο καταστημα μου περνα να το δω και να σου πω σιγουρα!
  19. Υπαρχει φιλε μου! Θα ανακοινωθει και απο την Ο.Δ του club! Aν θες επικοινωνησε μαζι μου να στα πω!
  20. Εγω φιλε μου το συγκεκριμενο συστημα το εχω στο καταστημα μου εδω και αρκετα χρονια με πολυ ικανοποιητικα αποτελεσματα!! Οσο για τις συσκευασιες που αναφερεις υπαρχουν και μικροτερες και αν πατησεις πανω στην υπογραφη μου θα δεις παρα πολλα προιοντα,οπως και τις μικροτερες συσκευασιες,1λ και 1gallon,snow foam της CG,ο οποιος ειναι παρα πολυ καλος που τον χρησιμοποιω. Για οτιδηποτε χρειαστεις στη διαθεση σου!
  21. Καλημερα φιλε μου. Εννοψει καλοκαιριου ειναι απαραιτητο να γινει μια καλοκαιρινη προστασια του αυτοκινητου για πολλους και διαφορους λογους,βεβαια αυτη η διαδικασια αναλογως με το ποσο κυκλοφορει το αυτοκινητο,πως πλενεται,κ.π.α θα πρεπει να γινεται 2 με 3 φορες τον χρονο και ετσι θα μπορουμε να το εχουμε σε παρα πολυ καλη κατασταση για πολλα χρονια και θα αποφυγουμε δυσαρεστες συνεπειες σε βαθος χρονου! Αναλογως την κατασταση που ειναι το αυτοκινητο μας επιλεγουμε και την διαδικασια που θα ακολουθησουμε,μιας και ποτε δεν ειναι στανταρ. Παντως πριν απο οποιαδηποτε εργασια αποφασισουμε να κανουμε για την περιποιηση και την προστασια του αυτοκινητου μας θα πρεπει απαραιτητα να το περασουμε με clay-bar(πηλο) για να αφαιρεθουν επικαθισεις και ξενα σωματα απο τις επιφανειες μας. Για προιοντα Detailing μπορεις αν θες να ριξεις μια ματια εδω:http://www.auto-star.gr/index.php?sess=86729cc2c728f2ca94f50d929712d5dc που ειναι και e-shop. Για οτιδηποτε χρειαστεις και μπορω να βοηθησω φιλε μου στη διαθεση σου!
  22. Καλημερα φιλε μου! Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να το καθαρισεις με χρηση APC(All Purpose Cleaner) και κατοπιν να το συντηρησεις-ενυδατωσεις με ενα καλο συντηριτικο για το ταμπλω και τα πλαστικα σου! Μπορεις να πατησεις πανω στην υπογραφη μου και να δεις αυτα που σου λεω και προτεινω!! Για οτιδηποτε χρειαστεις και μπορω να βοηθησω εδω ειμαι!!
  23. Συμφωνω απολλυτα σε ολα!!!!! Κανε και με αυτον τον τροπο και αν δεις οτι συνεχιζει η μυρωδια τοτε μπορεις να προχωρησεις σε ολικη απολυμανση καμπινας και κλιματισμου με μηχανημα παραγωγης οζωντος το οποιο λειτουργει παραλληλα με το a/c-κλιματισμο και την ανακυκλωση και κανει ουσιαστικη απολυμανση χωρις χρηση χημικων και εξουδετερωνει βακτηριδια και μυρωδιες κατα 99%.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.