Jump to content

Γιαννης ΤΤ400

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About Γιαννης ΤΤ400

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Γιαννης ΤΤ400's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φιλε μου εχω ενα γολφ 5 gti και θελω να βαψω καποια πραγματακια. στειλε μου το κινητο σου σε pm Η στειλε μου sms sto 6948 406640. Σε ευχαριστω!
  2. Το εβαλα στον Μανουκη στο Καλαμακι. παρε στο 6947 991078 και ζητα τον Γιαννη. Αυτος κατεχει τα παντα γυρω απο το γκαζι.
  3. ΧΘΕς δεν προσεξα κληση σου. Αν θες ξανα παρε με. Να σου υπενθυμισω ομως οτι ο προφυλακτηρας μου εiναι απο το Sportline και οχι απο το GT.
  4. Δημητρη αν σε ενδιαφερει, εχω το golf 5αρι sportline και ψαχνω για gti προφυλακτηρα. Αν σε ενδιαφερει ανταλλαγη προφυλακτηρων + μικρη διαφορα χρηματων, μπορεις και να με παρεις στο 6948 406640.
  5. Καθολου!! εχει πιο πολλα οκτανια το γκαζι απο την απλη βενζινη.
  6. Πανεμορφο φιλε μου!! Να το χαιρεσαι!! Μηπως ξερεις τι καταναλωση εχει;
  7. Το πληρωσα 1300 ευρω. Στα πρωτα 600km που εκανα με υγραεριο (εντος Αθηνας), εκαψα 36 ευρω γκαζι. Με βενζινη ηθελα τα διπλα χρηματα περιπου, για να καλυψω 600km.
  8. Το εχω βαλει στη θεση της ρεζερβας (στρογγυλη φιαλη), και εχει καθαρο, 45lt.
  9. Αφου ειναι εγγυηση ο ανθρωπος! τι να λεμε τωρα...
  10. Λοιπον παιδια εχω νεα! αλλαξα υγρα tiptronic στην αντιπροσωπεια, μετα απο 127.000 χιλιομετρα!! Αλλαξε τελειως ολο το "κουμπωμα " ταχυτητων!! Οι αλλαγες ειναι πολυ πιο ομαλες, χωρις πλεον αυτο το "κλωτσημα" που ετρωγε το αμαξι σε καποιες αλλαγες. Εγινε πιο αθορυβο και θυμιζει(υπερβαλλω λιγο) DSG, σε γρηγοραδα. Στο δικο μου το Golf 1.6 fsi tiptronic, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΙΛΤΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟΥ!!! Το κοιταξαμε εξονυχιστικα, αλλα και χτυπησαμε τον αριθμο πλαισιου στο κομπιουτερ της VW, και δινει μονο υγρα ATF (KOKINA) για το tiptronic! φιλτρο δε δινει! Χρειαστηκε 3.5 lt περιπου, αλλα η διδικασια ηταν πολυωρη γιατι γινεται με ελεγχο θερμοκρασιας απο τον εγκεφαλο και μολις πεσουν τα υγρα κατω απο 35 βαθμους, χρειαζεται ξανα συμπληρωμα! Το αποτελεσμα αξιζε τα 130 ευρω (μαζι τοποθετηση) που εδωσα.
  11. Ναι δεν εχω αλλαξει ποτε βαλβολινη tiptronic. Eισαι σιγουρος οτι χρειαζομαι τα παραπανω υγρα, γιατι το tiptronic ειναι εξαταχυτο, ενω στο link αναφερεται για 5ταχυτο tiptronic.
  12. Και εγω το εχω αυτο το προβλημα, αραια και που, και εχω κανει 127.000 km. Ρωτησα και μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαξω τα υγρα του tiptronic + φιλτρο. Ξερει κανεις ποσα λιτρα παιρνει με αλλαγη φιλτρου; επισης καποιος μου ειπε οτι βαζουν τα ιδια υγρα με του DSG. Αληθευει;
  13. Καλημερα σε ολους. Ειμαι κατοχος ενος GOLF 1.6 FSI, AYTOMATO,με 127.000 km και προσφατα εβαλα υγραεριο στο αμαξι. Eιμαι πολυ ευχαριστημενος με την αψογη λειτουργια του μοτερ αλλα και της μεγαλης εξοικονομησης χρηματων. Πραγματικα δεν ξερω πια τι θα πει βενζινη. Εχω βαλει ενα συστημα που ψεκαζει αεριο + βεvζινη μαζι γιατι αυτο ενδεικνυται για τα fsi. Βεβαια βενζινη ψεκαζει ελαχιστα. Απλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να εχει βαλει τετοιο συστημα και αν ειχε καποιο προβλημα;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.