Jump to content

DeCoN

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About DeCoN

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

DeCoN's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Πήγα απο εκεί και βγήκαν κυρίως λαστιχοδουλειές, Επίσης ανακάλυψα οτι το αφεντικό ο Ηλίας δούλευε παλιά στο συνεργείο που αναφέρω στην αρχή της Αμαρουσίου - Χαλανδρίου, επαγγελματικότατος ο Ηλίας, και λίαν φιλικός, το πήγαμε μια βόλτα, το σήκοσε και να το δεί, και μου έβγαλε λογαριασμό 170€ για σινεμπλόκ, ιμάντα δυναμό, τσιμούχα λεβιέ, και καποια άλλα λαστιχα - βάσεις κτλ που μου διαφεύγουν, και όλλα θα τα κάνει σε ενα πρωινό. επίσης δε δίστασε να πεί οτι το αλλο συνεργειό ειναι επίσης πολυ καλό, μόνο και μόνο για το οτι είπε την αλήθεια εννοείται οτι 8α προτιμήσω αυτόν, αλλα βολεύτηκα και για service κτλ αφου το άλλο συνεργείο ειναι δίπλα στην δουλειά μου.
  2. Thnx Addicted, μόλις κατέληξα σε συνεργείο Και όλοι όσοι τα αναφέρατε βεβαια, απλά περίμενα να ακούσω από κάποιον που πρόσφατα πήγε να κάνει δουλειές εκεί. Βεβαια μου κάθεται λίγο μακρυά (είμαι Μαρούσι) αλλα δεν πειράζει, θέλω να ξέρω ότι θα βρω άνθρωπο που θα ασχοληθεί, δε θα κρατήσει το αμάξι για κάνα μηνα για απλά πράγματα, και δε θα μου πιάσει τον κόλο, καθότι ειλικρινά ζορίζομαι οικονομικά. Ήθελα να ρωτήσω βεβαια αν ξέρει κανεις κανέναν καλο και φτηνό βόρεια, και επίσης αν ξέρει κανεις τίποτα για ένα σχετικά μεγάλο συνεργείο στο ξεκίνημα (ψηλά) της Αμαρουσίου - Χαλανδρίου (στο ύψος του ΟΤΕ ας πούμε) Η αν ξέρει κανέναν ο οποιος φθηνά θα μου πει τι έχει το αμάξι, τι χρειάζεται, για να μη βρεθώ πάλι προ τετελεσμενων σε ένα λογαριασμό κτήνος :/ Ευχαριστώ προκαταβολικά. A, επίσης, ο Τσακουλέρης κάνει εκπτώσεις για το club? EDIT: Δεν κάνει εκπτώσεις , αλλα όπως μου είπε η κοπέλα που σηκώνει το τηλ. (μεγάλη μου***παγίδα, συνισταται σε όλα τα συνεργεία να έχουν μια κοπέλα να σηκώνει το τηλ.) έχουν τόσο χαμηλές τιμές για όλους που δεν μπορούν να κάνουν εκπτώσεις... είδομεν. Επίσης είναι ανοιχτός και το σάββατο(μέχρι τις 1), οποτε αύριο πάω για μια πρώτη εκτίμηση... Γενικότερα τα προβλήματα μου είναι: α ) μπόσικα στο τιμόνι, και ένας (πρόσφατα πολύ δυνατός) θόρυβος όταν το έχω τερματίσει και το φέρνω πίσω (κυρίως σε στάση) β ) Ένας θόρυβος ο οποιος ακουγόταν πολύ ύποπτος για ημιαξόνιο :/ (αυτό θα τσούξει μου φαίνεται) γ ) Μάλλον θέλω και ιμάντα εκκεντροφόρου, αφού πριν από μερικούς μήνες μου είχανε πει ότι είναι στα τελευταία του, θα δείξει, αν και δεν ξέρω αν έχω παρα δ) E, σιγά σιγά έχει έρθει κι ο καιρός για αναρτήσεις, πριν πάρω καμια μπουκάλα αγκαλιά... ε ) Ένα ανταλλακτικό που έχει να κάνει με την διαδρομή του λεβιέ είναι imitation και πρέπει να σπρώξω το λεβιέ αριστερά για να βάλω πρώτη - 2α θα ενημερώσω σχετικά με την έκβαση της ιστορίας, για να ξέρουν κι οι υπόλοιποι τι παίζει με το συνεργείο. Η συγκεκριμενη δημοσιευση μεταφραστηκε στα Ελληνικα. Παρακαλω μην γραφετε με greeklish. EDIT: Απολογούμαι για τη χρήση των greeklish, old habits die hard...
  3. O an8rwpos fainetai apisteftos, milhsa sto thlefwno sxetika me ena Polaki pou twra 8a apokthsw, gia kati meremetia pou 8elei, kai mou milhse aneta, xwris kan na exei dei to aftokinhto, alla pragmatika asxolh8hke, kai ekatse na syzhthsei mazi mou oles tis lyseis. Einai sigouro oti to polaki 8a to dei, kai 8a to ftiaksei kiolas. Epishs mou faineti pws brhka kai mhxaniko...
  4. Καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω αν θα έπρεπε να ανοίξω άλλο topic, ξεκινάω πάντως. Έπεσε στα χερια μου ένα polo 1.4 (το 6N πρέπει να είναι), με 60 αλόγατα, σκεφτόμουν λοιπόν επί τη ευκαιρία, μιας και το κιβώτιο θέλει αλλαγή, να του βάλω πάνω κιβώτιο από 1000ρι για να το κοντύνω , αφού απόσο ξέρω το κιβώτιο είναι θεόμακρο για τα 60 άλογα του . Οι απορίες μου λοιπόν είναι οι έξης: a ) στέκει? η θα γίνει απελπιστικά κοντό? b ) κουμπώνει άνετα επάνω το σασμάν από το 1000ρι? c ) Έχει κανεις καμια ιδέα που θα βρω τέτοιο σασμάν μτχ. σε normal τιμή ? Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης του φορουμ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.