Jump to content

x-koumparos

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About x-koumparos

Other Info

  • Car Type
    Passat

x-koumparos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Οι παρακάτω φωτό αποδεικνύουν πόσο σημαντικός είναι ο τακτικός έλεγχος της πίεσης αέρα των ελαστικών μας Ο πελάτης ήρθε στο μαγαζί με κλαταρισμένο λάστιχο και με την απορία, ζωγραφισμένη στην όψη του γιατί του ήταν αδύνατο να καταλάβει πως μπορεί να καταντήσει έτσι ένα λάστιχο. Έριχνε συνεχώς την ευθύνη στην ποιότητα των ελαστικών που είχε βάλει εντός του 2010 (VREDESTEIN ULTRAC SESSANTA), όχι στο δικό μου μαγαζί. Η απάντηση όμως στο πρόβλημά του ήταν κρυμμένη αλλού. Όταν τον ρώτησα κάθε πότε έκανε έλεγχο της πίεσης, μου απάντησε ότι από τότε που τα έβαλε, δεν τσεκάρησε ξανά την πίεση του αέρα. Την στιγμή που κλατάρησε το ένα λάστιχο έτρεχε με μικρή ταχύτητα, γι' αυτό και το κλατάρισμα δεν ήταν μοιραίο. Εμένα βέβαια σε καλό μου βγήκε γιατί του έβαλα μια 4δούλα 17άρια Προσοχή μεγάλη μάγκες!!!!
  2. Η PRO RACE 1.2 της TeamDynamics ζυγίζει 7,9Kg η 7άρα και 8,2Kg η 7,5άρα Ότι ζυγίζει λιγότερο από 8.5Kg είναι ελαφρύ
  3. Παναγιώτη, τι ακριβώς σημαίνει "να είναι ελαφριά" ? Για κάνε το πιο συγκεκριμμένο
  4. Με τη σύμφωνη γνώμη του μέλους ΓιαννηςΤΤ400 ποστάρω την παρουσίαση των καινούργιων ζαντών του. Τοποθέτησε λοιπόν πριν λίγες μέρες στο Golfάκι του τα παρακάτω ζαντολάστιχα: Ζάντες Replica WSP ITALY W444 Anthracite Polished 7.5"X18" - 5X112 - ET47 Λάστιχα REGAL SP RACER 225/40/R18-92W (Γιάννη, καλορίζικες και καλοτάξιδες, περιμένω εντυπώσεις και σχόλια για τα λάστιχα) Και μερικές φωτό:
  5. Θες να πεις ότι φοράει λάστιχα με διαφορετικό ΔΦ εμπρός, απ' ότι πίσω ? Παράξενο, το ακούω πρώτη φορά Όσο για τους ΔΤ δύσκολο να βρεις στο 235/45/17 λάστιχο με ΔΤ V Μη δίνεις μεγάλη σημασία στους δύο "γειτονικούς" ΔΤ Δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο νομίζεις Σημαντικός είναι ο ΔΦ Δεν είναι σωστό να πας σε χαμηλότερο ΔΦ, απ' αυτόν που δίνει η VW Μπορείς όμως να πας σε υψηλότερο, χωρίς να έχεις κάποιο πρόβλημα Αν θες να το συζητήσεις περαιτέρω μπορείς να με καλέσεις στο 2102853598 Βαγγέλης
  6. Σημείωσε μερικές τιμές σε 235/45/17: Continental SportContact3 620 Goodyear EfficientGrip 640 Dunlop SP Sport Maxx TT 650 Sava Intensa 485 Regal RD3100 480
  7. Προτάσεις πολλές, αλλά πρώτα να μας πεις αν ψάχνεις ακριβή ή οικονομική λύση Απ' αυτό εξαρτώνται όλα
  8. Κανονικά, τις ίδιες πιέσεις βάζεις, εκτός και το ταμπελάκι του κατασκευαστή ορίζει κάτι διαφορετικό. Πάντως εάν θέλεις μέγιστη απόδοση και καλύτερο πάτημα των ελαστικών, τότε βάλε 36psi στα 17άρια και 36-38psi στα 18άρια. Είναι τιμές πιέσεων στις οποίες έχω καταλήξει μετά από προτροπή για χρήση τους, από πελάτες μου. Στην περίπτωση αυτή βέβαια ξεχνάς τον τομέα ΑΝΕΣΗ. Εξαρτάται τι ακριβώς ζητάς.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.