Jump to content

Konstantinos87

Members
  • Posts

    267
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Konstantinos87 last won the day on March 8 2023

Konstantinos87 had the most liked content!

About Konstantinos87

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Νέας Σμύρνης
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    T-Roc
  • Car's nickname
    R-Line

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Konstantinos87's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

7

Reputation

  1. Το αμάξι έστρωσε με την αλλαγή ελαστικών. Περίεργο φυσικά, απ' τη στιγμή που είχα κάνει όλους τους συνδυασμούς δεξιά, αριστερά κλπ.. και αυτό τραβούσε μόνο δεξιά. @doggy στο συνεργείο μου είπαν ότι έκαναν κάποιου είδους λίπανση στα ψαλίδια και έκτοτε δεν ξανακανε τον θόρυβο. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω. Ευχαριστώ τα παιδιά για τη βοήθεια :)
  2. Update Τελικά η falken θα προβει σε αλλαγη ελαστικων μεσω κοσμοκαρ. Μολις τα βαλω θα σας πω εντυπωσεις, πραγματικά πολυ περιεργο αυτο που συμβαινει. Κατι ασχετο που μπορει να ναι κ σχετικο.. οταν ανεβαινω μια μικρη ραμπα, σαν αυτες που βαζουν σε πεζοδρομια, κ εχω στριμενο το τιμόνι ακουω εναν τριγμο απο μπροστα δεξια, ενα κρουκ. Στην αρχη νομιζα οτι καπου βρηκα αλλα αμα κανω οπισθεν κ ξανανεβω δεν ακουγεται. Θελω να πω οτι δεν το κανει παντα. Δεν εδωσα σημασια αλλα χθες το ξανακανε. Τι φαση? Μηπως ειναι η αιτια που με τραβαει το αμάξι? Τοπ μαουντ? Ζαμφορ?
  3. Λοιπον. Αρχικα τα μπροστινα τα αλλαξαμε μεταξυ τους. Μετα τα πισω οπως ηταν πηγαν μπροστα κ τα μπροστα (οπως ηταν σταυρωμενα) πηγαν πισω. Κ τελος αλλαξαμε το μπροστα αριστερό με το πισω δεξι. Με ολες τις αλλαγες το αμαξι παει δεξια στην επιταχυνση. Τα bridgeston μπηκαν οπως ακριβως ηταν στο troc του test drive και το αμαξι πηγαινε ισια.
  4. Θα πάω αύριο να τσεκάρουν στον υπολογιστή γωνία τιμονιού. Αν είναι στο 0 δεν το πειράζω καθόλου, μην το κάνουν χειρότερο. Μίλησα το μεσημέρι με falken και πήρα θετικό vibe για αντικατάσταση αλλά πρέπει να γίνει μέσω karenta. Ελπίζω να βγάλω άκρη.. κρίμα πάντως καινούριο αμάξι, έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά και με ταλαιπωρούν απίστευτα.
  5. Καταρχάς αρνούμαι να ρίξω 670 ευρω για λάστιχα αν υποθέσουμε ότι είναι ελαττωματική παρτίδα, κάτι για το οποίο δεν φτάιω εγώ. Η karenta μου είπε να μιλήσω με τη falken κάτι το οποίο εμένα ως πελάτη δεν με ικανοποιεί διότι το αυτοκίνητο το πήρα από τη vw και αυτοί οφείλουν να βρουν λύση.. την οποία όμως αρνούνται να δώσουν. Τη γωνία τιμονιού δεν θα την άλλαζα, θα έκανα ένα καλιμπράρισμα στο 0 με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μάλιστα έχω ραντεβού αύριο γι αυτό. Γιατί ένα καλιμπράρισμα να αποτελεί πρόβλημα; Μου το πρότεινε ο ευθυγραμμισάς μου. Το αυτοκίνητο είχε λάθος ευθυγράμμιση και στραβό τιμόνι προς τα δεξιά από τη πρώτη μέρα που το παρέλαβα και επειδή αυτός είναι από τους τοπ στην ευθυγράμμιση δεν ήθελα να το πειράξει η αντιπροσωπεία και το πήγα σε αυτόν. Και όπως είπα το αμάξι πάει ολόισια από τότε εκτός από όταν επιταχύνει. Και θα ξαναρωτήσω.. έστω ότι έχουμε στραβά ελαστικά, πως γίνεται όταν τα σταυρώνεις να πηγαίνουν το αμάξι ΠΑΝΤΑ δεξιά; Θα αμφισβητήσουμε τoυς φυσικούς νόμους με τη vw
  6. @OMINUS: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. @tsikis007: Είτε ζεστά είτε κρύα το ίδιο κάνει. Τα bridgestone που δοκίμασα και ήταν ok ήταν κρύα για παράδειγμα.
  7. Update v.2: Με τα ζαντολάστιχα από το test drive το αμάξι στην επιτάχυνση πήγαινε ευθεία (παρεμπιπτόντως φορούσε brigdeston turanza ενώ εμένα φοράει falken - οι ζάντες ολόιδιες). Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να πηγαίνει δεξιά με τα λάστιχά μου με όλους τους συνδυασμούς. Βάλαμε τα δεξιά αριστερά και αντίστροφα, μπρος - πίσω μέχρι και διαγώνια. Αυτό το βιολί του. Θα δοκιμάσω να κάνω και μια ρύθμιση γωνίας τιμονιού, το λεγόμενο καλιμπράρισμα. Αν δεν αλλάξει κάτι, τι μπορώ να κάνω με τα ελαστικά; Η vw λέει ότι δεν είναι δικό τους θέμα αλλά του κατασκευαστή των ελαστικών και γενικότερα άκρη δε βγάζω. Κάθε βοήθεια- γνώμη ευπρόσδεκτη :/
  8. update: Πήγα αντιπροσωπεία, το αμάξι το έλεγξαν από κάτω για τζόγους σε ψαλίδια, σινεμπλόκ, βάσεις κλπ, τσέκαραν με OBD και όλα τα βρήκαν φυσιολογικά. Εννοείται συνεχίζει το πρόβλημα του τραβήγματος στην επιτάχυνση. Δοκιμάσαμε το t-roc (ολόιδιο με το δικό μου με ίδιες ζάντες) που έχουν για test drive και δεν το κάνει. Σήμερα θα πάω από εκεί να βάλουμε τις ρόδες του test drive στο δικό μου και να κάνουμε δοκιμή μήπως φταίνε τα λάστιχα.
  9. Φοράει τα falken azenis fk451. Είναι πολύ περίεργο διότι σε σταθερή ταχύτητα το αμάξι πάει ολόισια. Αν είχαν θέμα τα ελαστικά δεν θα το "τράβαγε" γενικά; Επίσης να πω ότι κρατώντας σταθερό το τιμόνι το αμάξι τραβάει δεξιά στην επιτάχυνση. Σαν ο δεξιός τροχός να γυρίζει πιο γρήγορα απ' τον αριστερό όταν πατάω γκάζι.
  10. Καλησπέρα σε όλους. Εχω ολοκαίνουριο troc rline 1.5 dsg εδω κ κανα 2μηνο. Το πρόβλημα που παρουσιαζεται ειναι το εξης: ενω οταν το αυτοκίνητο ρολαρει ειναι ευθυγραμμισμένο, στην επιτάχυνση το αμαξι φεύγει δεξιά. Εχει γινει ευθυγράμμιση, εχω κανει δεξια αριστερα τα ελαστικα, τιποτα αυτο τα δικα του. Πριν το παω αντιπροσωπεία υπαρχει καμια ιδέα τι μπορει να συμβαίνει;
  11. Παιδια απορια! Παρελαβα ενα 1.5 tsi 150 rline πριν λιγες μέρες και ειδα στο βιβλιαρακι οτι οταν δουλευει το ACT αναβει ενα εικονακι ECO στο καντραν, αλλα εμενα δεν το κάνει. Σε φιλου μου με το προηγουμενο TROC 1.5 (experience) του το ανάβει. Ξερετε αν το εχουν αλλαξει στα καινούρια μοντελα ή να το ψαξω; εντωμεταξύ σε πολυ χαμηλη ταχύτητα ακουω τον κινητήρα διαφορετικά δηλ σαν να δουλεύει με 2 κυλίνδρους αλλα δεν έχει καποια ενδειξη..
  12. Καλημέρα! Ξέρει κανείς πως μπορούμε να τσεκάρουμε αριθμό κινητήρα; Στην άδεια αναγράφει μόνο τον κωδικό του, όπως και στο βιβλιαράκι. Αλλά πως γίνεται να παραλληλίσει κανείς τον σειριακό που γράφει στο μοτέρ με αυτόν που δίνει το εργοστάσιο; Η αντιπροσωπεία δεν ήξερε..
  13. Καλησπερα στο γκρουπ. Σκεφτομαι να προβω σε αγορα 1.5 tsi με dsg την style εκδοση. Εχω φαει άπειρο κολλημα με το χρωμα. Ειχα σκοπο εξ' αρχης να παω στο λευκο με τη μαυρη οροφη αλλα επειδη δεν θελω να ανεβει κ αλλο η, ήδη υψηλή, τιμη σκεφτομουν το ascot grey. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει σε καμια εκθεση να το δω απο κοντά κ δεν μπορω να το καταλαβω απο τις φωτο. Το εχει κανεις να μου πει γνωμη;
  14. Έχω ένα polo 1.2 tsi r-line μοντέλο του ‘12 με εργοστασιακά bi-xenon. Να τονίσω ότι δν τα εβαλα μετά, το παρηγγειλα το αμάξι τότε με αυτά. Χθες το βράδυ παρατήρησα ενώ οδηγούσα ότι η λάμπα του δεξιού φωτιστικου σώματος είχε σβήσει και ήταν αναμμένα μόνο τα led. Μάλιστα στρίβοντας δεξιά το τιμόνι δεν άναβε ούτε το corner light. Έσβησα τα φώτα και τα ξαναναψα και τότε η λάμπα άναψε αλλά όχι για πολύ. Σε 1 λεπτό μέσα περίπου ξανασβησε. Το αμάξι δεν έχει λειτουργία auto. Τι μπορεί να φταίει; Έχει τύχει σε κανέναν για να ξέρουμε περίπου κόστος επισκευής; Το κακό είναι ότι μένω στην επαρχία κ μου είναι δύσκολο να βρω άμεσα λύση..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.