Jump to content

Efh

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Efh

  1. βαλτε και μενα με το αγορι μου
  2. και μενα το δικο μου Bilstein εχει και απλα εκει στις στροφες πριν την αγ.μαρινα δεν κουνιεται!! εχει καλο κρατημα 1.400cc 1.6V 100HP χαμιλομενο με ζαντες 18αρες φιμε και εξατμιση γενικοτερα οι αναρτησεις του ειναι πολυ σκληρες εχει τυχει να εχει ο δρομος λακουβα και επειδη ειχαμε μεγαλη ταχυτητα το χτυπησαμε ασχημα μπηκε μεσα ο προφυλακτηρας αλλα ευτιχως δεν ηταν τοσο σοβαρο οσο φαινοταν παντως εμεις εχουμε πιασει με το lupo μας 180 και παει τελεια ουτε καν σαν βαρκα το μοντελο του 99 εχουμε
  3. i don't know what you've heard about me.......!

  4. εμενα δουλευαν και οι 2 μου γονεις
  5. να ξεκαθαρισω οτι το αμαξι το εχω μαζι με το αγορι μου λοιπον απ οτι μου εχει πει του εχει βαλει ενα προγραμματακι και το ανεβασε λιγο θελει να του βαλει και turbo λεει θα ανοιξω σε αλλη ενοτητα το αντιστοιχο ποστ ευχαριστω παντως!
  6. χθεσινες... να και οι ζαντες μας χαχα πηρα και λιγο παπουτσια για να δω και σχολια...... LupoZzZzZzZzZ :goodjob: πληροφοριακα 1.400cc 1.6V 100HP περιπου με εξατμιση,χαμιλομενο,φιμε.....και αναμενονται LED
  7. σημερα οπως γυρνουσα σπιτι απο βουλιαγμενης ειδα 2 αυτοκινητα bentley ενα ασπρο κι ενα κυπαρισσί μπλιαχ δεν ειχα ξαναδει στο δρομο!
  8. πεμπτες θα χαρω κι εγω να σας δω ολους!
  9. γεια σας κι απο μενα με λενε Εφη ειμαι 18 και εχω με το αγορι μου ενα Lupo μπλε 1400 κυβικα 16V, 100hp περιπου εχει βαλει ενα προγραμματακι και το ανεβασε εχει body kit,ζαντες και εξατμιση,φιμε,και αναμενονται LED και turbo ειμαστε απο αργυρουπολη ελληνικο εμενα και οι 2 μου γονεις δουλευαν στην KARENTA ο πατερας μου στο συνεργειο και η μητερα μου γραμμματεας τωρα η μητερα μου βρισκεται στην BMW στην αγ.παρασκευη/γλυκα νερα και ο πατερας μου στην μεταμόρφωση στον Boyleko παλιοτερα ηταν και στου Φιλοσιδη και Παζαρόπουλο και στου Ρόρρη ως διευθυντης συνεργειου και τεχνικος συμβουλος εχει ειδικοτητα στις μετατροπες τελος παντων εγω μεγαλωσα με μινιατουρες VW που εφερναν σπιτι και περιοδικα παλια που ειχαν ολο αυτοκινητα πανω και ειχαν μεσα και cd ολα τα θυμαμαι!! στην οικογενεια εχουμε ενα BORA ασπρο 1600 κυβικα με ζαντες μονο ολα τα αλλα δεν τα θυμαμαι και δεν ξερω τι του εχει κανει...βαριεται κιολας...τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια παλιοτερα η μητερα μου ειχε ενα scirocco ασημι χρονολογιας 1984 περιπου με αεροτομη...αλλα παει....εγινε κομματια και καποτε ειχαμε και ενα Vento ασπρο κι αυτο απιραχτο πολλα ειπα ε? εγω προσωπικα θελω ενα audi TT εχω φαει κολημα αυτα απο μενα!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.